Звездни Компромати - Февруари'26

• 34 427
  • 440
  •   75
Отговори
# 375
  • софия
Бил Гейтс съжалявал за всяка минута, прекарана с Епстийн - https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-eps … ase-b2913621.html

Естествено, че така ще каже.
В Х постоянно ми излизат ражлични материали по случая. Отвратителен свят. Какви са тези хора? Те деца нямат ли, момичета роднини?

# 376
Susan Lucci
Скрит текст:

# 377
Римляните са ползвали израза при погребения на надгробни плочи и погребални вещи, S. T. T. L е абревиатурата.
"To the spirits of the departed, may the earth rest lightly on you".
Нойзито като един виден римлянин, няма как да напише нещо на български..много ме дразни маниера и превзетостта му. Общо взето, ако непрекъснато трябва да демонстрираш колко си интелигентен, може би не си пък чак толкова...

# 378
  • Sofia
Изненадващо предвид сега, Нойзи на младини е бил доста привлекателен.
Но с тези безкрайни цитати и нулева аналитичност ... издиша.

# 379
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нойзи е умен, но ужасно превзет... Една средновековна Франция би му паснала като ръкавица, но за съжаление живее в България, в наши дни.

# 380
Четох някъде, че Ноизи питал "разбира ли ми се?" като говорел с някой, защото видиш ли, другите нямали неговия речник, та да им обясни, ако нещо не разбирали

Аз като човек с нормално богат речник го разбирам, но от това той не става нито по-интересен, нито по-оригинален. Същите превзети тъпни, казани с по-завъртяни синоними.

Парвеню.

# 381
Нойзи ми е  толкова превзет и надут ,че автоматично ми става адски несимпатичен.Expressionless

# 382
  • София
Джена Дюън
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Патриша Аркет
Скрит текст:
Мила Йовович с дъщеря си Евър Андерсън
Скрит текст:
Джеси Племънс
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 383
  • Glasgow
Много го харесвахме някога в Егоист. Него, Карбовски. Не знам защото нямаше социални медии ли, млади ли бяхме, те ли бяха различни, не знаехме как изглеждат Simple Smile

# 384
Драмата на Нойзи е, че той е страшно ерудиран, но с изключение на списание Егоист не успя да трансформира всички познания, които е погълнал, в нещо трайно градивно, да ги преработи у себе си и да създаде нещо ново. В резултат цялата тази ерудиция го изяжда, защото загноява в него и се превръща в някой като леко смахнатите чичовци от Минута е много, които знаят всички факти на света, включително на коя оратория си е рязал ноктите Бах и колко милиметра е дълъг най-дългият мост в света - и какво от това. И той, понеже е умен, разбира тази своя неосъщественост и позата на препълнен с ненужни сведения неосъществен гений.

# 385
Много го харесвахме някога в Егоист. Него, Карбовски. Не знам защото нямаше социални медии ли, млади ли бяхме, те ли бяха различни, не знаехме как изглеждат Simple Smile
Вероятно от всичко по малко.
И аз редовно четях Егоист. Спомням си веднъж Карбовски дойде в нашата библиотека, говореше за наркотиците, много хора се бяхме събрали да го слушаме. А сега в какво се превърна.

# 386
Тоя пуяк Нойзи е толкова измислено-смешен. Умишлено се прави на някакъв сноб, който обикновения плебс трудно разбира. Толкова е възвишен, че същевременно се качва да кара пиян и е потенциален убиец. Така и не разбрах, защо не му е отнета колата. Впрочем Мария Игнатова още ли е с него? След този случай нещо се покриха.

# 387
Тоя пуяк Нойзи е толкова измислено-смешен. Умишлено се прави на някакъв сноб, който обикновения плебс трудно разбира. Толкова е възвишен, че същевременно се качва да кара пиян и е потенциален убиец. Така и не разбрах, защо не му е отнета колата. Впрочем Мария Игнатова още ли е с него? След този случай нещо се покриха.
Имало прокурорски натиск да не му се отнема колата... Все пак Игнатова дълги години беше гадже не с кого да е... А там пипалата са дълги. Има си още познанства тук-там.

# 388
  • Пловдив
Гледахте ли Бачора Grinning
https://www.facebook.com/share/r/1FgqFJNrWM/

# 389
Значи интелектуалеца Нойзи го играе голямата работа, иначе пуска връзки и мишкува за колата си. Сигурно си е казал-Deo gratias, добре, че се ожених за Марчето!
(Благодаря на Бога/Слава Богу).

Общи условия

Активация на акаунт