Звездни Компромати - Февруари'26

• 50 632
  • 605
  •   98
Отговори
# 525
  • София
Адам Сандлър
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Тифани Хадиш
Скрит текст:
Маделин Клайн
Скрит текст:
Джон Хам с жена му Анна Оцеола
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Фийби Тонкин
Скрит текст:

# 526
Sydney Sweeney
Скрит текст:

# 527
След цялата пошлост и фалш - една естествена красавица Роми

# 528
  • София
Наскоро четох за нея,колко млада си е отишла след тежка депресия по детето си.Иначе е била красавица ..🙁

# 529
Още Марго Роби в Дилара Финдикоглу (понеже се качиха много снимки на Маргото - сори, ако се повтаря)
Скрит текст:

# 530
Малко мъжка плът като за петък💪
Вечният Мадс изскача отвсякъде, тук в нестандартни пози, които са определени повече като инстинктивни, отколкото гимнастически:
Скрит текст:

Както и да се сгъне, все е готин😍

# 531
Сидни Суини изплиска легена.

Мадс на снимката на кея си е доста classy, нищо чудато не виждам. Удоволствие за очите!

# 532
  • Пловдив
Кремена Халваджиян...
Скрит текст:

# 533
Оф, сисите на Сиднито само от чешмата не са потекли. Защо се излага така, изглежда е глупава жена. Може да монетизира тялото си и без да си вдига блузата като просто момиче.

# 534
  • София
Камила Мендес
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Луси Лиу
Скрит текст:
Ъшър
Скрит текст:
Официално изображение на предстоящите четири филма за Бийтълс.
Скрит текст:

# 535
Холи Бери казала “Да” на гаджето си и показва пръстен в шоуто на Джими Фалън 👰
Скрит текст:

# 536
Докторчето сега до края на “Капките” ли ще стои тук? Явно не е много търсен там, откъдето идва.
Дали изобщо има един нормално мислещ човек, който да вярва на азисовия цирк и, че въпросния е "доктор"? Не, че докторите изглеждат по определен начин, но главата си залагам, че този е фейк отвсякъде. Сложи едни костюмчета, с които даже и аз работя, и се съобрази на доктор. Азис поне преди това със сигурност щеше да раздуха, че има връзка с американец-лекар. Съвсем ни взеха за будали.

# 537
  • До морето
Сидни Суини изплиска легена.

Той нейният леген е празен поначало!
Тъкмо мислех да пиша, че колкото и дразнещо да бутат Маргото навсякъде в момента, нищо не може да бие това недоразумение с кравешки поглед -Сидни Суини.
Мисля, че не съм виждала по - изпразнен от съдържание поглед. Като ваза е! Абсолютно празни очи.

# 538
  • София
Дали изобщо има един нормално мислещ човек, който да вярва на азисовия цирк и, че въпросния е "доктор"? Не, че докторите изглеждат по определен начин, но главата си залагам, че този е фейк отвсякъде.
Какъв доктор, какъв съпруг изобщо. На показаната по-назад снимка, където са оградени в червено кръгче ръцете на двамата влюбени, някой преброи ли колко са китките на снимката. Joy Пълен резил.

# 539
  • София
Аз мисля, че при Сидни Суини е търсен ефект липсата на израз. Очеизвадно е с какво привлича мъжете, а на много от тях им харесва такъв типаж - убийствено тяло, без много много размисли, точната рецепта за страхотно преживяване в леглото. Тя на това залага и от това печели.

Общи условия

Активация на акаунт