Звездни Компромати - Февруари'26

• 51 725
  • 610
  •   8
Отговори
# 600
Бекер и той има слабост май към подобни жени мулатки като В. Касел. И при него сякаш тази е втора такава.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 22:25 от vici75

# 601
  • Пловдив
Марая пее на плейбек на откриването??? Вдървена пак и трепереща ми се стори...лош избор.

# 602
Нещо това откриване за сега не ме впечатлява въобще,пълна боза.
Бекер подпухнал бая и все с мулатки.

# 603
  • Наблизо
Аз го намерих за приятно,но нищо общо с френското.За него се говори месеци след това.

# 604
Аз го намерих за приятно,но нищо общо с френското.За него се говори месеци след това.
Точно това мисля и аз.Френското- за едни хубаво за други не,но доста се говори за него- и за откриването и за закриването.

# 605
  • Наблизо
Е французите са майстори в това.Аз лично много го харесах,но пък като е казал поета “Силно да любя и мразя”.Която и да е от двете емоции-си е успех.Тука…мех.аз чаках да видя българите да дефилират.

# 606
Рожденик днес е Аксел Роуз. Навършва 64. Все още много луд, пъргав и енергичен, да е жив и здрав!
Скрит текст:
Вчера пък бас китаристът Дъф Макейгън имаше рожден ден, стана на 62.
Тази година пак са на турне с Гънс, сетът е по три часа и половина. Как успяват на тези години, не знам.

# 607
Бекер и той има слабост май към подобни жени мулатки като В. Касел. И при него сякаш тази е втора такава.
Как втора, поредната. Дали има и три жени, които не са екзотични.
Много екзотична се е получила дъщеря му Ана Ермакова. На снимката е с майка си.

# 608
Да, да, точно казано. ГЛедах някакъв документален филм в самолета за него докато се прибирах. И вярно им загубих бройката. Запомнила съм две, а и не ги различавам. Аз азиатци, молатци и подобни не разлиачавам. Все на един човек ми докарват....Та може и повече от две да са били...

# 609
Искате ли малко Вюитон?!
Ето:
Скрит текст:

Първият хотел Луи Вюитон ще отвори врати тази година, на Шан-з-Елизе в Париж

Щяло да е лукс на луксовете, предвиждат и 1500 кв. м. СПА
Зендая кърши снага в най-новата кампания на Вюитон:
Скрит текст:

# 610
Марая така са я наблъскали с ботокс, че физиономията й е застинала във вечно учудване. Жалко.
И не зная кой измисли тя точно да пее песен на италиански, беше сконфузен момент.

Шарлийз Терон за мен е най-красивата жена. Тяло, стойка, красота, послание!

Приятно откриване, не блестяха с кой знае каква креативност, но само по себе си такова нещо за предаване чисто инструментално с камери, режисура от три места е много трудно. Много добре се справиха.

Аз лично завидях за бижутата на някои от дамите, а обеците на Шарлийз ги взимам веднага, дори и да не ми седят както на нея Joy

Общи условия

Активация на акаунт