Звездни Компромати - Февруари'26

• 52 737
  • 617
  •   33
Отговори
# 555
  • Sofia

Суинито ми е като дойна крава. Мислех, че след Аня Тейлър Джой никой няма да ме дразни повече, но никога не казвай никога Joy
Иначе същият празен поглед има Лили Деп

Точно тези са и моите анти.
От мъжете Джерард Бътлър ми е необяснимо противен.

# 556
  • Fire & Blood
Sugar, кой е този чичак от втората снимка, не мога да го разпозная на никой феймъс.

# 557
  • София
Кайли Дженър и Кортни Кардашиян
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Кристен Стюарт за списание Architectural Digest
Скрит текст:

# 558
Марго Роби аз много я харесвам. Златокосо австралийско момиче, мечта на милиони мъже. Обаче точно при нея трябва някое и друго килце отгоре да има. След като отслабна стана някак ръбеста и с квадратно лице. Пак си е секси, но преди беше топ. Особено в ролята на Шарън Тейт. До момента това й е най-яката роля, но има много още пред нея. С това екипче ще остане легендарна в киното. А пък аз какво търсене на тези ботушки и тези очила направих след тоя филм, не е истина Joy
Скрит текст:

# 559
Секси е, въпреки, че е късокрака и кривокрака. Пък има жени, които имат съвършени тела, но нямат излъчване.
Даутцен има излъчване, красота, чар сексапил и краката й са чудесни. Значи може и така.

# 560
Владо Пенев, Вачкова и щерка, Мила Михова и майка й Дарина Такова

Скрит текст:

# 561
  • Bayern
Mарго Роби ми е много красива и магнетична. Във ''Вълкът от Уолстрийт''  и ''Фокус''  е страшно секси, с  Уил Смит бяха много красива двойка ( ''Фокус'')
Скрит текст:

# 562
Geri Halliwell
Скрит текст:

# 563
Много е хубаво, но и цените са уау.

# 564
Много е хубаво, но и цените са уау.
Цените са като в хотел Ritz Smiley

# 565
Тази Мила, колкото и да отслабне, в лицето си остава едра и груба.

# 566
Понеже е петък, все пак💪Да оплакнем окото :
Скрит текст:
Арнолд е бил Мистър Свят точно по това време, но ако трябва да избирам между двамата тук - определено предпочитам мускулатурата на Слай.

# 567
  • Fire & Blood
Коментирахме ли, че женското пИлИ, вип персоната на вип персоните влиза в Хелс-а. Филип Плейн какво ще прави сега Joy.

# 568
Сидни Суини изплиска легена.

Той нейният леген е празен поначало!
Тъкмо мислех да пиша, че колкото и дразнещо да бутат Маргото навсякъде в момента, нищо не може да бие това недоразумение с кравешки поглед -Сидни Суини.
Мисля, че не съм виждала по - изпразнен от съдържание поглед. Като ваза е! Абсолютно празни очи.

А Кристин Стюарт? На мен са ми еднакво зле.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт