Звездни Компромати - Февруари'26

• 53 671
  • 631
  •   46
Отговори
# 615
Без грим сякаш беше Попова.

# 616
Е, Париж като декор на представлението, което бяха направили французите при откриването не може да се мери със стадион, колкото и огромен да е той. На мен Марая също ми беше странен избор, честно не знаех, че е чак пък най- успешната звезда на всички времена...сигурно заради коледната й песен Joy Но можеха италианците да поизбухнат малко повече, явно са искали нещо класическо и блясък с тоалетите, но аз бих приветствала нещо по динамично като за откриване например гаджето на Dove Cameron- Дамяно и бившата му група....

# 617
Алекс Богданска, и тя е на Малдивите

Скрит текст:

# 618
Е хубава работа, Италия при толкова музикални традиции и изпълнители, да поканят Марая - направо е нелепо.

# 619
Богданска на първата снимка не я познах.

# 620
Милано има декори-Катедралата,операта,Тайната вечеря,при желание все нещо можещи да се измисли.
Просто с нищо не мога да запомня това откриване- няма изненада,мащабност,пищност,провокация,нещо италиано,просто скука.

# 621
Мариана Попова по нова тв. Пак гневна и пак ни отваря очите. Много занемарена и погрозняла ми се стори.
Не било необходимо да се правят конкурси. Говори и за “простотията” в Евровизия. Много хейт за събота сутрин. Как се търпи сама себе си, не знам…

Е, как иначе?! На Мариана (и Плачков) винаги всички останали са им виновни/тъпи/бездарни/с връзки...
И всеки път е хейт за каквато тема да ги питат, не знам защо не са емигрирали като всичко им е черно. Обаче някой ден ще загреят, че "черното" си в вътре в тях.

# 622
Нали знаете как е зачената тази дъщеря на Борис Бекер според него?

# 623
Не,как?

# 624
Мернах снощи Слави Трифонов по новините, в някакво видео обръщение, и направо се шокирах. Изглежда и звучи като грохнал старец - зъбите му изглеждат развалени, гласът му трепери като на 70-годишен дядо; цветът и облика на лицето му хич няма да коментирам.
На фона на всичките си пари, защо изглежда така? Болен ли е?

# 625
Не,как?
https://webcafe.bg/zhalt-karton/tya-mi-kaza-iskam-te-i-vednaga-t … m-toaletnata.html
Но
Скрит текст:
През 2000 година Борис Бекер среща рускинята Ангела Ермакова. Някои твърдят, че тя е модел, други – че е келнерка. Няма една версия и за мястото на срещата. Според едни източници е по време на „Уимбълдън“, според други е в лондонския ресторант „Нобу“. Следва секс за една нощ, а след 9 месеца бебе. Ангела твърди: „Борис ме гледаше настоятелно и с поглед ми сваляше дрехите. Той настоя да изляза с него, но вместо да вечеряме, ме завлече директно в перално помещение. Там ме облада. Не бях на себе си. Където и да се обръщах, виждах само бели кърпи“, пише Ермакова в книгата, която издаде 7 години след случая. Томът се казва „На един дъх“ и е посветен единствено на начина, по който дъщеря им Ана се е появила на бял свят. Втората версия е на тенисиста, който твърди, че не е правил секс с нея, а само орална любов. Легендата разказва, че хитрата рускиня запазила в устата си семенната му течност, след което я замразила и занесла в клиника за инвитро, за да се оплоди от него. Каквато и да е истината, резултатът е едно малко момиче и един провален брак на Бекер с първата му жена, с която се развежда малко след случката

# 626
За Слави се говореше, че има МС, но това беше отдавна.

# 627
На мен и двете Ермакови са ми грозновати.

# 628
  • Пловдив
Случаят Борис Бекяров дори става нарицателен 😂 Именно за жени, забременели едва ли не с открадната сперма.

# 629
Слави може би и затова спря за води Шоуто по БТВ.
Марияна в случая за Евровизия има право да се оплаква - всички наши представители там разказват някакви покъртителни истории като се върнат

Общи условия

Активация на акаунт