Звездни Компромати - Февруари'26

• 54 125
  • 638
  •   43
Отговори
# 630
Страхотна Ема Томпсън🌹 Говори за професионалните си изяви с Хю Грант, но просто визуално много ми хареса и споделям тук:
Скрит текст:

Жена с характер, талантлива, страхотен чар❤

# 631
  • Пловдив
Отлюспелият се син Бекъмов в Куршавел с жената...явно тя го е завела Joy
https://www.facebook.com/share/r/1D1rpF1d8E/

# 632
За Бекер не бих се изненадала историята с оралното бебе да е вярна. Аз в България съм чувала история от първо лице от заможен господин (беше свободен) как завел някаква еднодневка в тях и я хванал след случката в тоалетната са се опложда с течността от презерватива, който извадила и развързала от кофата......друга директно му беше предлагала да му роди дете инвитро, а била омъжена 🤣🤣🤣

Един приятел на ММ живееше в Азия и разказва, че с Филипинките трябва да се внимава също, че като видели бял хубав европеец и вече забременявали. Защо не и руската школа да го практикува. Ама и мъжете да внимават, тая история с пералното ми напомня малко на Емили в ергенът 🤣🤣🤣

# 633
Искра Донова, щастлива с двегодишния бебо:
Скрит текст:

# 634
Няма угодия с Олимпийските церемонии. Миналата година беше прекалено шокираща, сега пък нямало нищо шокиращо, пищно и изненадващо Simple Smile На мен откриването в Париж много ми хареса, снощното също беше симпатично и стилно. Кортина като от приказка.

Слави Трифонов тази седмица ми изскочи в тик-ток. Дали защото не съм го виждала отдавна, но чак се стреснах. Стори ми се много остарял, много уморен, чак грохнал. Знам за слуховете за здравословното му състояние, склонна съм да вярвам. Опитвам се да се абстрахирам от политическите му изяви, но не ми се получава. Не разбирам защо му беше да се меси в това.

# 635
Мисля, че поне единия син на Б.Бекер от първия брак е такъв - с по-тъмна кожа и руса коса.

# 636
Chris Hemsworth
Скрит текст:

# 637
Деси Стоянова качила снимка от първия ефир на Преди обед на 06.02.2012
Скрит текст:

Боян Петров празнува небесен рожден ден, роден през 1973 г.
Скрит текст:

# 638
Колко са странни деси и Сашо... Сашко е като ученик
Много готин екип бяха

Общи условия

Активация на акаунт