Звездни Компромати - Февруари'26

• 54 085
  • 637
  •   45
Отговори
# 570
Марго Роби мога само да я давам за пример особено на младите момичета, какъв грим трябва да носят и какъв маникюр трябва да си правят. Някак си жестоко ми омръзна да виждам млади жени с тежък вечерен грим  посред бял ден и изкуствени дълги шарени нокти - върха на лошия вкус. Аз лично класна жена не съм виждала да се носи по такъв начин, а от известните освен разни като КардиБ и подобни, други нямат такъв стил. Колкото по-красиви и богати, толкова по-нежен и дискретен грим и маникюр.
Гледайте и се учете.
Скрит текст:

Тимъти Шаламе хванат в крачка на излизане от хотел с актрисата АнаМария Вартоломей - 26-годишна актриса с френско-румънски произход.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 16:50 от Lanarte

# 571
  • Sofia
Помните ли певицата Вяра Пантелеева? За пръв път се появи в Стар академи, днес мисля че има музикална школа. Сетих се за нея покрай доста язвителен коментар под публикация на Орлин Павлов. Той е пуснал снимка с информация за дарителска кампания с послание "нека бъдем добри и да помогнем", а тя го захапала отдолу да помогне на себе си като първо той се промени към по-добро. Не съм чувала в годините той да напада открито колеги, а е споделял, че много пъти е бил обект на нападки от свои.

# 572
Филмът - перачница за имиджа на Меланито е получил около 100 000 долара приходи извън САЩ - за около 75 милиона долара, щедър подкуп от Джеф Безос за създаването му.
Скрит текст:

# 573
Къде ме върнахте ,Вяра Пантелеева -бях дете и много я харесвах.

# 574
А тя по какъв повод е захапала Орлин? И защо е бил нападан и от други колеги?

# 575
Nick Jonas
Скрит текст:

# 576
  • Пловдив
Илияна Йотова в Милано:

Скрит текст:

# 577
  • Sofia
Над занималнята е, да.
Не става ясно има ли конкретен повод, заради който се включва тя в коментарите. Хора й пишат да обясни какво има предвид, тъй като се интересуват и следят кампанията, за която той е писал. Тя, обаче, грубо им обяснява, че това било между нея и Орлин, да не се месят. Малко грозно и махленско стана, защото я съветват като не иска да обяснява, да си му пише лично, а не да хвърля обвинения. Не знам каква е драмата между тях и дали я има. Иначе Орлин е казвал в интервюта, че се е случвало колеги да му обръщат гръб и е страдал за някои избори, които е правил. То в тези среди лицемерието и интересът са на първо място. После идва приятелство и талант.

# 578
  • До морето
Орлин го свързвам само с кофти отношението му към Яна, когато бяха двойка. И от тогава ми е адски неприятен.

# 579
Ciara
Скрит текст:

# 580
Семейство Клуни в Милано
Скрит текст:

# 581
Валерия вуйчова е качила стори с букет, който прилича на булчински.
Да не вземат да ни изненадат с Малдивска сватба? Open Mouth

# 582
Е, тогава вече ще го призная вуйчо, че е станал Мики Маус. 😆
Според мен са поканени на нечия сватба, но ще видим.

# 583
Струва ми се, че в някое от сторирата беше написала, че само двамата, иначе и на мен това ми мина през ума...

# 584
Jessie J
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт