Звездни Компромати - Февруари'26

• 102 862
  • 1 146
  •   28
Отговори
# 1 035
Фотосесията на Мари е естетична и красива, но много лична и интимна. Все едно надниквам в банята на непознати, на които случайно съм влязла в апартамента. Не е пошла рекламата, но мен ме кара да се чувствам неудобно и не би ме привлякла да си купя рекламирания продукт. Толкоз.

# 1 036
Аз пък Александра я разбирам. Напоследък като чуя как някой нямал време за нищо, че чак да се изкъпят било трудно, ми става зле.

# 1 037
  • София
По-назад някой пусна снимки на Теяна Тейлър с този аутфит
Скрит текст:
ама обувките, обувките!
Скрит текст:
https://schiaparelli.com/en/products/cs900001107

# 1 038
Франко Неро със звезда на Алеята на славата в Холивуд.
Скрит текст:
Фран Дрешър
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Адриана Скленарикова
Скрит текст:
Албано
Скрит текст:
Лейди Амелия Спенсър и лейди Елиза Спенсър
Скрит текст:
Алисия Викандер
Скрит текст:
Повечето снимки са от снощния бал на Виенската опера. Гледахме го по телевизията, предаваха директно и беше много красиво, камерата показваше и някои звездни гости на бала, които успееше да хване по ложите. Шарън Стоун изглеждаше облещена, толкова е опънато лицето ѝ. Фран Дрешър като че ли не остарява. Албано изглеждаше като препариран.

# 1 039
фран дрешър наистина не остарява особено, та тя е почти на 70??

# 1 040
Петък е.
Манекен на средна възраст, световно неизвестен, но точно мой тип :
Скрит текст:

# 1 041
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък Александра я разбирам. Напоследък като чуя как някой нямал време за нищо, че чак да се изкъпят било трудно, ми става зле.
Ами Александра е описала ден БЕЗ неини ангажименти. Повечето хора работят от 8 до 17 часа, или от 9 до 18.
И не всички работят близо до вкъщи. Някои имат и деца, тръгваш в 17 часа примерно, вземаш детето от ясла/градина/училище ( ако е по малко, и не движи само), и в 18 часа си вкъщи. Колко часа имаш до 22.30 примерно,или 23 часа?
 Да напазаруваш, сготвиш, евентуално, щото не всички имат пари за заведение, или пък се хранят по режим ( алергии, непоносимости) заредиш пералня, извадиш пране, миялна или миене на съдове, да обърнеш внимание на детето, или пък да ходите за нещо да се види/купи някъде, тренировки ( примерно)?
 В по-големите градове  голяма част от хората се надпреварват с времето. Една от причините да са изнервени и леко изтрещели.

# 1 042
На Алекс и умрЕ циганката. Нали ни беше казала да не се стремим към перфектен живот в инстаграм. Сега защо ни натяква, че е толкова оправна и извън мрежите. Аман!

# 1 043
Алекс Богданска явно иска не само да е хубава, но и много работлива. Само дето нещата, които е изредила, са меко казано нелепи.

# 1 044
Тия изброените повечето жени ги вършим помежду другото. Че и още толкова.

# 1 045
Язък за амбицията ѝ, като си хваща все льольовци, които да бута.

# 1 046
  • София
Явно за да хване някой различен от льоьло, все пак трябва да има и акъл. Който тя с последния си пост доказа, че няма. Да си беше останала само с нахилените до ушите изкуствени физиономии, така се видя, че изобщо не е толкова позитивна и над нещата, каквато се опитва да се изкара.

# 1 047
Нищо пошло ме виждам Майка къпе детето ди, независимо от пола на детето.
Вие гола ли сте си къпали датето/децата? Все пак рекламира детска козметика и детето трябва да се къпе, но явно броят харесвания на публикацията трябва да е висок и е решила да се съблече. Объркала е марката, която рекламира. Снимките трябваше да са чисти, нежни, невинни ... примерно как мие косичката (снимана само главата на детето и коса с пяна), но тя е предпочела да рекламира себе си ...

# 1 048
  • Berlin
Еее, значи аз от темата съм останала с впечатление, че Богданска много работи и много работи и много работи (според мненията за нея), пък то какво било - я пералня, я да плати сметките, я пратка да вземе/изпрати. Искам и аз такава работа! Упс, то това са ми дневните домашни задължения… освен работата ми, която упражнявам според КТ. Следващия път да пише и че готви, ще й се вдигнат харесванията още повече.

# 1 049
За кого да готви? Тя не яде, на детето му поръчва... и така.

Общи условия

Активация на акаунт