Отговори
# 330
  • Пловдив
И ние днес имаме двама порастващи, големи юнаци Simple Smile Да са здрави и успешни им пожелах.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:08 от mystic woman

# 331
  • Наблизо
Добрютро Simple Smile

Сис,честито ти пораснало момиче!Да е жив аи здрава и много щастлива!
А на теб,честит ти край на изпитателния!

Кайси,много голяма прегръдка!Силно стискам палци и вярвам,че ракът ще си замине пак,този път завинаги Heart

Пандич,радвам се че татко ти е по-добре!

Някой пропуснах ли?

Аз спах лошо,притеснено ми е пак за мама.Трябва да ходи на лекар,не ходи.Като си дойда,ще я влача.И вдига кръвно и не спи.

# 332
Не мога да повярвам- свърших си работата! При това и паркингът (общински) беше безплатен. Поне използвах повода да се понаглася, че напоследък съм се сраснала с всички видове анцузи, които имам и производните им. Confused Бонусът за мен в случая е, че време за тренировка ще има!

Злате, от ЮК съм го купувала навремето, ама доста отдавна, преди 8- 9 години някъде. От сувенирен магазин към някой музей/ замък. Ето така изглежда отвън, може по снимка да го потърсиш.
Скрит текст:

Имаше и за сестри, бащи, сигурно и други роднини, но за споменатите със сигурност.

# 333
  • София
Бюти, съчувствам за майка ти. Знам колко ти е притеснено, особено като си в друга държава. Дано се вземе в ръце и отиде на лекар.

Мисте, да са честити, здрави и щастливи и твоите рожденици!

Нали писах, че ще правя гъбена супа. Е, направих я, но се оказа, че вкъщи ни картофи има, ни кромид лук. А бях сигурна, че има и не купих. Картофи слагам заради баща ми - не било супа, ако няма картоф и фиде. По рецепта е без картофи и фиде. В крайна сметка сложих праз лук и един варен картоф, останал от вчерашния обяд на детето. Любопитно ми е какъв ще е резултатът. Праз лук обичаме, но тази супа досега само с кромид съм я правила.

# 334
  • France
Сис, честито да ти е момиченцето!

Фил, с големи кокошки работиш. Много мразя истерички на високи позиции. Изобщо не отговаряй.
О, голямата шефка ни сбра всичките тази сутрин - въпросната Емилия, мен и младото турче, което е на стаж. Та беше голямо обясняване за 15 мин работа Joy още не мога да повярвам с какви глупости се занимавам. Явно тази работа не е за мен.

# 335
Аз обичам да готвя с праз, даже предпочитам.
    Сега да ви кажа ква муня съм. Нещо ме драскаше гърлото снощи и покашлях. Днес изрових трахизан и от сутринта съм на два броя. Обаче рЕзко ми се доспа, направо клюмам на бюрото. Погледнах смучките, ма то валидол, вместо трахизан.
   Смях се на себе си, писах на щерката да ми няма много доверие, като ми оставя внучката. Тя вика , че нарочно го правя, щото да не я гледам, хахахахаха .

# 336
Тъй тъй валидол вместо трахизан. Ама ти е едно лежерно.... Mr. Green

# 337
Дааа, всичко ми е шен!

# 338
Хахха, Марули!
Валидол не съм смукала нивгаШ, но той няма ли специфична миризма? Трахизанът на вкус също не мога да го объркам.
Чини ми се, влюбена си. Innocent

Фило, сигурна ли си, че тази Емилия прави целия този цирк само заради въпросната случка? Да не би тя да е искрата, подпалила пожар, който отдавна се е канел да се разгори?

По хаштага- май ще е сирене по шопски, но тъй като не ми се чегъртат гювечета постфактум, май ще го направя в тава.

# 339
Тъй,имам си вече кросче 😁.В най-големия дъжд ми го докараха прясно регистрирано.Като спря да вали,след голямо надъхване 😂,обиколих малко квартала.Дето викам на Скъпия,след милата ми бракмичка,всичко ще ми се струва по-добре 😁. Другата седмица повече ще ѝ свиквам,нека първо я прегледат и обслужат.
Пиле с картофи за мъжете,картофена яхния за мен.Има малко супа и фасул още 🙄

# 340
  • Пловдив
Ренко, ади безаварийно да е!

# 341
  • София
Сисунче, да ви е жива и здрава Беболина. Много да ви радва и да има късмет. Честито и за работата.
Кайс, ще стискам палци.

# 342
  • София
Сиси, да ти е жива и здрава Беболина.
Сещам се, че първото ми включване в Котела беше по повод твоя публикация. Питаше кой тоалет да избереш за Беболина за някаква предстояща сватба. А аз ти казах да купиш и трите роклета.  Simple Smile

# 343
  • France
Тили, най-вероятно. Каза, че не за пръв път ми се случвало и наистина имаше още едно събрание, но тя си имаше поканата в Тиймса и намирам, че е голямо момиче да се включи откъдето си иска - от нейното бюро или от конферентната стая, където бяхме всички. Не е като да работим на огромно място с 10 конферентни стаи. Ама не съм я повикала. Rolling Eyes
Както и да е, това, което най ме учудва е, че смятах, че до сега имам добри отношения с нея. Явно съм бъркала

Общи условия

Активация на акаунт