Отговори
# 720
Добро утро!
Ох,мили момичета, много ви благодаря за подкрепата ,безценни сте! Heart

За щастие проблема може да се проследи от вкъщи и мисля,че нещата вече са наред!По всяка вероятност ще се окаже безобиднаТА причина,която беше и по - логична,но тревогата ми взима превес,както винаги..Все пак ще мина през лекаря в понеделник. Hug

Тръба ни се е спукала, нощес бърсах и изнасях неща,ламината се наду,а тръбата е в стената и трябва да се кърти и търси,иии м@мицата му ..

# 721
Марули, здрава и щастлива бъди 🥳🍾🥂

Весел празник на празнуващите ❤! Ние с ММ решихме взаимно да си подарим по един чифт маратонки. Почти еднакви са , та ще си ходим в тандем, както беше модерно преди години 😜

# 722
  • France
Ако до края на деня оцеелем с Недовършений ще отворя 1 бутилка вино и ще зарязвам Joy

Едвам понасям домочадието... всички танцуват степ по нервичките ми. Броя дните, когато поне мама ще хване самолета. Би било чудесно Недовършен и децата да заминат за 1 дълъг уикенд при свекърите ама това е само в мечтите ми. И там не ги искат Joy
Няма да ходим на езда този следобед. 1) ме мързи и 2) много е студено и духа вятър.

# 723
Фило, що не си сипеш по-често коняк, не придърпаш един по-големи пък шоколад и не окупираш телевизора щом така те дразнят? Пусни ги да пасът и бъди Дзен Wink
Вън грее слънце все едно е пролет!
Трябва да чета а не мързи ...

# 724
Марули, честит празник. Ти като мен, 100 именни дни имаш Simple Smile
Честит празник на всички, кой каквото празнува.
Да е светло на нашите починали близки.

Правих един кекс да отбележим Задушница.
Шетах из кухнята, вчера изпрах света и имам дрехи за гладене, сгъване и подреждане. Мъх се вихри по двора, едно дръвче се килна от снега. Аз малко се повъртях около него, колкото да проветря глава и да му дам акъл кое как се прави.

Нещо много тегаво ми идва и реалната, и форумната, и целокупната виртуална реалност.

# 725
  • sf
Синкото си намери документите. 🙄 Мръсни и мокри в "горската" пряка, дето паркира понякога.

# 726
Синкото си намери документите. 🙄 Мръсни и мокри в "горската" пряка, дето паркира понякога.
Айде да повече крак, че нашичкия заплес е в  голямо приключение.

# 727
  • France
Няма да ходим на езда този следобед. 1) ме мързи и 2) много е студено и духа вятър.
Това, докато го пишех, си мислех, че Контесата ако беше на линия щеше да му изяде с парцалите. Не знам има ли родител, който да отговаря на нейните стандарти? Добре, че вие си ме понасяте, както съм си - натурална Joy

Лан, малко е рано за твърд алкохол. Но тази вечер съм решила да се почерпя

Прибрах всички бебешки неща в 2 огромни кашона и има за поне още един такъв. Поне малко ще ми се опразни къщата.
Стана ми тъжно като слагах количката. А почти ревнах като сгънах и одеалцата. Май не съм готова да затворя този период Cry

# 728
Филче, аз не зная коя е Контесата, но те разбирам .  Нищо лошо няма в мързела.

# 729
Е, ти пък, Фил, на езда те домързяло да ги водиш Joy Разбирам да те беше донързяло да им сложиш да ядат, или да ги изкъпеш…тази седмица, да те порицаем Joy Тук не сме се събрали максималистки-медалистки.

# 730
  • Mediterraneo
Фило, как пък баш за Контесата ще се сетиш, ще ме умОриш!

# 731
  • Наблизо
Как Контесата.Аз по нейните стандарти съм си за социалните.Винаги гледам да излезем (и сега сме в Музейкото ни тук) ,ама има дни в които вършее само из вкъщи.Храня го понякога със замразена пица и о ужас забравяла съм да му сложа закуската в чантата.Честно казано не се чувствам виновна,въпреки че забравям непрекъснато нещо.Работя на пълен работен ден и заедно с ММ го гледаме сами.Такова е.

А Мамасита? На мен ми липсва.Епични караници съм имала с нея.Сигурна съм,че може да бъдем приятелки в реала.

# 732
Фил, при нея поне половината писания  бяха измислици - премислици.

Любимата ми риоха я намалили само днес. Две кашончета взехме, доволна съм. И пръст за разсад взех, време е да започвам с чушки,  салати, зелении. Половинков напоследък ми угажда много, знам защо. Гледам да живеем нормално, пък ако дойде лошото, ще го борим.

# 733
  • Euskal Herria
От вчера е нещо страшно при нас. Бурята Ориана в пълната й сила. За разлика от предишните, когато не ги усетихме така силно, този път е...  На моменти през пороя не мога да видя отсрещната кооперация, едно платно ни дели. Няма и да мръдна от вкъщи. Добре, че вчера заредих най-необходимото.
Не знам още колко бури ще има, тя азбуката почти свърши. Кристин, Леонардо, Марта, Нилс... по-предните вече им забравих имената. Ама наистина няма затишие.
Хубави почивни дни, общество!

# 734
  • Пловдив
Това Канадката ли беше? Контесата, де Simple Smile дето имаше детска градина вкъщи?
С другата не съм се сблъсквала, ама съм чела да я споменават много.

Общи условия

Активация на акаунт