Отговори
# 195
  • Наблизо
Добрютро!

Аз днес съм на обучение сутринта и то почва по-късно..затова пия кафе на спокойствие!

Филч,как е мама?
Донси,тия мъже…..ще се оправи.Ти как си?

Аз имам мултикукър,но си мечтая за Термомикс.Не знам дали ще го ползвам достатъчно,но изглежда като нещо супер дупер..

Мъжете са пословични с цветовете и женските неща.Брат ми не различаваше пола от рокля,а малкото не намира нищо.Ходи,гледа и “Нямало го”.Баща му е същия.

Мисти,нищо му няма на влака Simple Smile

Хубав ден,общество!

# 196
Усещам някакви антимъх брожения по повод мъжките възприятия за цвят,вкус и местоположение на нещата ...

# 197
Няма такова нещо, Лане, само така ти се струва Grinning

# 198
Донси, естествено , че ще ходи сам. Аз бих била даже по-крайна, сам да си плати новите документи и ако има наказателна такса и нея. Не че някой е застрахован, че такова нещо няма да му се случи, но да си знае. Ама аз съм "дзвер" с децата си.

# 199
  • sf
У нас претърсих всичко, че и прането даже. И ножица отворих 😆
Ще проверя и в колата, въпреки че той бил проверил хубаво. 🙄 Ама надали.
Той сам ще си плати , ама не сега , че там само с карта се плаща , а той няма 🤣 после ще ми ги връща. Аз съм си губила личната карта май два пъти т.е. откраднаха ми я с портмонето 🙄
Иначе съм си все така, яка хрема, сълзи , сополи, цялото лице ме боли. Надявам се вече да започне да действа АБ. Такова чудо никога не е било. А хич не съм болнава по принцип.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 09:59 от donsita

# 200
  • София
Оправяй се, Донс.

Аз днес пак в нас, ще живея, но не съм пълен шестак. А и съм гладна, на филийки, сирене и картофи живее ли се? Ама утре, ща не ща, на тръстик. Ей ся говорих с колежката, и тя още не е баш. Егати вирусите странни.

Младият Ромео да си прекара добре, може даже и да подремне във влака.

# 201
Хайде на оздравяване да сте всички.
И моля, влейте ми малко здрав разум! Имам Черния Рицар 😅 демек Instant pot Pro crisp, тоя с двата капака сиреч. Много съм доволна, но през 90% от времето ползвам само капака за налягане. И от известно време ми е влязла една муха в главата да си взема един друг инстант пот ХЛ май се водеше.. широк и нисък, малко по-малък литраж. Мисля, че ще ми пасне перфектно на ежедневната експлоатация. Ама вече имам най-доброто, а ако го разкарам сигурно ще съжалявам и ще ме е яд. Но пък е много голям и висок, а онзи е нисък и ще мога да виждам какво се случва в тенджерата докато готвя без да си завирам главата под абсорбатора… таа да. Това е дилемата. Ппц ММ вика продай нашия и взимай тоя, ама той е много джаста праста.. а аз искам да запазя и двата май, единия мога да занеса на вилата и там спорадично да се ползва, но поне да знам, че е там и си е мой. Хелп 🥲🫣

# 202
  • София
Ули, моят робот само реже, не готви, а и белачката не е уа, а и е супер обемен. Бели ги, но остават на половина 🤣. От кубчетата съм много доволна обаче.
От ИП съм много доволна, но аз от над 10 години ползвам такива. Първият ми беше Филипс със запичащ капак.
Искам машина за сладолед аз.
Имам и сушилня, но съм я ползвала точно веднъж за суджуци. Трябва поне една подправка да зи направя.

Донси, може някой да ги е предал някъде, но с картите е кофти, ако няма опция да ги спрете временно.
Фил, вчера щях да питам до къде добутахте местенето.

# 203
Хах, Риюниън, аз откакто чух белене и рязане друго не мож' ме впечатли Grinning

Азалия, ако можеш да си вземеш и втория, вземай да пробваш дали е това, което ти се иска. Пък щом има и другия къде да занесеш съвсем.
Макар че аз и с два съм била и си е идеално Simple Smile

Аз сушилнята на еър фрайера, на модела, който имаше, съм я ползвала само за beef jerkey. А и тук там някоя подправка. За плодове и зеленчуци не съм.

# 204
  • София
Малък обем ми се вижда да суша на еърфраер. Моята сушилня е голяма. Ще пробвам да направя сушени домати като има на добра цена. Мисля за целина, чушки, тикеички, лук, чесън, пащърнак и да го смеля на прах за подправка на супи и манджи.

# 205
  • sf
Лежи си на дивана и се надява да се появят отнякъде 🤣 той в сметката има 20 евро, та не е страшна банковата. То и шофьорската не е страшна. Само загуба на време и пари. Ама като гледам как лежерно го раздава, аз що да се нервирам?!

# 206
Кажете ми за машината за сладолед. И аз искам Heart Eyes

# 207
Златенце, мога да ти дам една лидълска да пробваш дали е твоето.
Аз я взех от приятелка, ама правих сладолед точно 1 път.

# 208
  • София
Злате, има най-различни. За мен е важно да е с компресор, т. е. Да не се налага да го слагаш във фризера да стяга.
За внучките ще е супер да им правя сорбе.

# 209
Ре, като си вземеш машина и аз ще ти стана внучка Simple Smile
Попрестаряла, ма карай.

Общи условия

Активация на акаунт