Отговори
# 225
Ейй, на теб като редовен потребител ли са ти дали оферта? Това ми е най-тъпото в Сторител, има оферти само за новите. А аз не обичам така и си плащам като поп всяка година абонамент..

# 226
Абонаментът за Сторител са едни от най- смислено похарчените ми пари през годините. 🥰
Лейла, след 6 седмици.
Не съм получавала оферта като за редовен потребител и аз.

# 227
Бърд пише,че и е изтекъл абонамента и затова е получила. Пробвайте и вие този номер -да изтече абонамента и дали ще получите.
Мъжете сме всестранно развити! Можем да правим по няколко неща едновременно без никакъв проблем. Обаче е много важно, да има кой да чисти след нас, защото действаме със замах ! Mr. Green

# 228
Ейй, на теб като редовен потребител ли са ти дали оферта? Това ми е най-тъпото в Сторител, има оферти само за новите. А аз не обичам така и си плащам като поп всяка година абонамент..
Ми не баш редовен.
Това ми беше месечен абонамент от пореден нов профил, защото страшно ме дразни тази политика само за новите. За другите по-стари нямам такива оферти.

# 229
  • София
Хубавите оферти са само за новите абонати. Навсякъде. И при банки, и при мобилни оператори. И после са много изненадани, когато ги напуснеш.
Аз смених преди време ДПФ. Чак когато ги смених, се сетиха да попитат защо.

# 230
Азали, относно чуденката ти за ИП.
Остави си по- комплексния такъв. Гой е и пало- големият, нали?
Първо, като се върнеш на работа, ще ти е по- удобен/ незаменим. Второ, децата тепърва ще растат, а заедно тях и порциите им. За 4- членно семейство си трябва голям помощник в кухнята.

# 231
  • Mediterraneo
Преди седмица писах ядосан мейл на Сторител точно заради несправедливо раздаване на оферти за нови клиенти, а за старите лоялни няма никога нищо! То най- лесно всеки път нов профил, но не ми се губи цялата статистика, която имам за 6 години ежедневно слушане. Отговорът беше- плащай си годишен абонамент, че излиза по- евтино! Нямат конкуренция, иначе бих ги зарязала, защото ме дразнят с тази си политика.

# 232
Какво стана с кекса?
По магазините продават ли все още бишкоти? Търсех преди време и в големите вериги но не намерих.

# 233
  • Пловдив
Бишкоти за тирсмису взимам от бакалийката. Има и в К.
Правих праз с яйца...рецептата от чата уж   с мерени калории. Аз не успях да я изям порцията. Как стават тия фокуси не знам Thinking
Въх! То станало време за лягане 🙂🙃

# 234
За бишкотена торта ми трябват.

# 235
Наспорт! Вълшебното гърне ми сготви спагети на 0 минути високо налягане. Извадих вътрешния съд, метнах в гърнето втория (имам си два, както и втора кошница за Косьо), добавих бекон, гъби, готварска сметана, настъргани грана пандо и гюбек с гъби, добавих подправки иии стана олеле майко... с домашно вино. Ще има и за утре за работа и училище. Вече съм бяла и добра, мога с чиста съвест да си полегна.
Бишкоти вземам от Лидл.

# 236
Мисте, ко стана с обаждането? Палците свършиха ли работа?

КоШиЯм: кИфтаци на фраера, салата черита, авокадо, рукула и лук.

# 237
  • Пловдив
Бърде, чакаме го още Confounded затова не съм споделила...ама трябва да звъннат, просто трябва!

# 238
  • Euskal Herria
По хаштага - пиле в сметана.
Цял следобед се боря с АБВ пощата. След дълго ровене и различни проби, накрая разбрах, че ако ползвам домашната мрежа, няма влизане. Или ако един път успея, след това десетки пъти не става. Но през мобилния нет (испански и български), няма проблеми. Ако нямах толкова много информация, веднага бих си сменила пощите. А повече от 20 години ги ползвам, дори и тук навсякъде съм дала бг имейл.

# 239
  • Варна
Лане, в Бурлекс има Savoiardi, едноцветни и двуцветни. Ползвам ги за тирамису, същото е като бишкоти ама пресни. Ако търсиш като старите, дето обикновено бяха сухи като дърво, не знам къде има.

Общи условия

Активация на акаунт