Отговори
# 240
Ще мина тези дни през Бурлекс. Там не съм търсил.

# 241
  • София
Да се запиша.. Здрави да сте.

# 242
  • Пловдив
Добро утро!

# 243
Добро утро!
Снега е започнал да се топи. Дано да не е пързалка вън.

# 244
Добро утро!
   Лане,  в Лидъл има бишкоти. Аз само от там купувам за тирамису.
    Добро утро!
За Сторител да си кажа,  най-якия подарък,който синът ми ми е правил.Първият абонамент той ми подари за един РД.
   Спокоен да е денят ви!

# 245
Добро утро!

# 246
  • София
Добро утро!

Баща ми и е с някакъв вирус, а аз трябва да ходя на работа. Сега ще го мисля цял ден. Знам, че той по принцип е много драматичен и прави всичко да изглежда по-зле отколкото е, но това не ме успокоява в момента. Дано се навие да отиде при ЛЛ поне.

Строител слушам благодарение на мобилния си оператор. Имам безплатен абонамент към плана. Голям бонус ми е.

Тили, и на мен ми се насълзиха очите докато те четях. Опитвала ли си да говориш с психолог?

Фил, Гуш!

Мисте, продължавам да стискам!

Тоз с лопатата от поста на Лан ми усмихна утрото.

Хубав ден на всички!

# 247
Тилка, гушки!  При нас Мъх преживява нещата като теб. Всеки път му е мъчно много.И сега като си тръгвахме от София вика на сина и приятелката да си тръгват преди автобуса, не иска да ги гледа как му махат. Аз много му се смея, но това е неговата емоционалност.
   То квото и да ти кажем, все тая, емоцията е твоя. Само ще кажа,че имаш прекрасни деца, умни,упорити и доста осъзнати в сравнение с много от връстниците си.
    И в този ред на мисли, Мьос ми се губи.На нейното фемили също съм голям фен!

# 248
Доброоооо!
Няколко дена съм в училищен режим, после- ваканция. 🎉 Приятели на сина от предишното местопребиваване ще му гостуват, ще пада готвене като за няколко полка. 🤪
Лане, разсмя ме с кафето.
Панде, не съм, честно казано. Аз съм доста рационален човек по принцип, не ми е минало през акъла, че имам нужда. Просто при всяка по- дълга раздяла, особено ако я изпращам, ми става тъжно и сълзите тръгват. Даже брат ѝ се размеква. ☺ Част от екстрите на синдрома на празното гнездо.  Но! Ако зазлея, особено като отлети и синчето, със сигурност бих помислила по въпроса. 🤗
Дано се оправи бързо татко ти! Баща ми беше същия. Докато свеки е пълната противоположност, все е много добре и понякога няма сак за получим реална представа за състоянието ѝ.
Марули, благодаря! 🤗 Аз съм като мъж ти, когато си тръгваме от свеки/ баща ми (преди). Махам с ръка и крия сълзите зад очилата. До завоя. След това се успокоявам.
Та мъх ти го разбирам прекрасно.
Абе ревлива съм си. Аз и на определени песни (филмови особено) плача, на химна- също. 🙄
Който помни, имаше едно заведение “При кмета” навремето. Там в полунощ винаги пускаха химна. Сещате ли се- ахуИху и изведнъж рязко сълзи. 🤣 Иначе съм си съвсем добре! 😅
Мид! 🤗

# 249
  • sf
Добро утро! Пия кафе и като изчета клюките ще се пробвам да скрия телефона от себе си. 🤣
Очите ми щипят. Ама тия дни имам по 10-12 часа на телефона 🙄 даже като гледам филм, пак ми е в ръцете. Ще си дочета книгата , която почнах преди повече от месец , срам. Аз не съм фен на слушането на книги, отнасям се и в един момент се усещам, че си мисля някакви мои неща, а то си говори.
Тили, гуш! Аз в това отношение съм голям темерут. Някакси не го приемам навътре. Знам, че е за добро. Ей сега моята трябваше да си дойде февруари, ама хем билетите са скъпи, хем ще сменя квартира заради стажа, та кой знае кога ще се видим. Поне посвиква с колата. Ще търся нещо удобно и за двете, да се срещнем за един уикенд по Европата.
Качих се на кантара. Добрата новина е, че няма поражения от тестените ми нападки през последните дни. Ще се стягам пак, само да издрапам от тоя вирус. Чакам едни слушалки от тему, дано са читави. Оправя ли се, пак започвам с "тичането".

# 250
Ошетвам бързо из нас и е ред на силова тренировка за днес.
Влизам в стаята на Тилката да проветря и поглеждам към настолния ѝ календар, който ме посреща със сентенцията:

Сменям датата и виждам:

Смея се с глас. Grinning

Чудя се какво да готвя днес. Иска ми се да е нещо постно и се колебая между картофи с грах на фурна и постно къри (с нахут, най- много и едни скариди да метна за разкош). Така или иначе, и двете са бързи манджи, ще го реша в последния момент.
Пфффффффф, йога матовете още не са пристигнали. Smiling Imp

# 251
Тилка, много як календар!!!

# 252
Маруле, благодаря че ме мислиш. Не ми се пише, емоционално не съм на център, но ви наглеждам чат-пат. Чакам си едни прегледи и изследвания и акъла ми само там, но не ми се разказва. Дечинята са на сто страни - едни в сесия, други по живот, трети в карнавален модус. Големият почна нова работа, много доволен. Малкият днес има пробен ден на ново място. Мисли какво и къде да учи, че вече е време. Приятелките хубавеят. Ходим по мачове, снимам, крещя. Научих се да плета чорапи по нов начин и сега всички ще ги ошошоня, щат-не щат. Благоверен от командировка в командировка, обичайно  при него. Работата ми край няма, но взех 2 почивни дни и ще се вейнем с една дружка до Испания за уикенда. Няма да си взема служебния комп, предупредила съм, но съм около 157 % сигурна, че ще има някой служебен сакатлък. Тази година съм си обещала за работа нерви да не троша, другаде са ми важните неща в живота.
На емоционално неинтелигентни хора се дивя тия дни. Хем с претенциЙ.
Рапорт даден. Simple Smile

За обядо-вечеря набърбоцах в една тава нарязани на пръчици картофи, батат, моркови, шалот, чушка и едни пикантни агнешки тънки сурови наденички и оставих средния сунковец да го пече. Кот' опече - това ще ядат.

Общи условия

Активация на акаунт