Отговори
# 555
Добро утро!
Хубав и спорен ден Simple Smile

# 556
Мистева, земи сега коняк, имам да черпя още два пъти до кра яна годината, ще се поправя.

# 557
Е, каква е таЯ РанЪ сега толкУз рано? Аз съм със слаби ангели, малко ми трябва, не моЙте така.
С недовършения се счепкахме сутринта заради единия син. Аз ли съм дзен, той ли е неврозен?...

# 558
Добро!
Аз уж ваканция, но сутрин си ставам с ММ- да пием по кафе, да си кажем няколко приказки.
От неделя се опитва да ме боли глава. Все се надявам да мине и да не се стига до хапове, но днес май вече ще посегна към аптечката.
Чистене и пазар ме чакат днес, утре гостенчетата пристигат.

Марули, честит ти празник! Като отметна тренировката, ще хапна.
Да расте здрава и щастлива Минито. Безгрижно детство желая.
Сири, къде си? 😘

# 559
Здрава да си,Марул!Мъж и деца да те слушат!
От известно време заглеждам завивките на старозагорската фирма.По-специално тези с мериното.Съмнително евтини ми се чинят 🤔.Ако някой има,или ще има такива,ще чакам отзиви.Кло,а възглавниците високи ли са,ниски ли,сплескват ли се?Не мога да намеря "моята" си възглавница.От както смених дългогодишната ми,все съм с болки или схваната.Накрая ще взема пак такава,с нарязан дунапрен за пълнеж,да си я мачкам както си искам докато спя.
Лещата е почти готова,втора пералня върти,дъската и ютията ме чакат да ги подхващам.И една бърза сутрешна физзарядка отметната,чистейки колата от снега 😬

# 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всичко ме чака, но аз съм хард и не мърдам.
Аудио книжка по Агата Кристи и гобленче и няма да мърдам днес.

Смуча чай от розмарин с джинджифил, лимон и мед. Попадна ми клипче колко е полезен - горял кафявата мазнина.
Аз не знаех, че имам бяла и кафява, не знам на редове ли е или разхвърляна, но ще я горя Joy
Не е лош вкуса.

# 561
Добри, как е внучката? Simple Smile

# 562
Ще я видим в края на месеца. На снимките изглежда бузанка. Joy Благодаря, че попита.

# 563
  • тук и там
Честито на всички празнуващи!Да са здрави и щастливи !Аз от вас чувам за тази Старозагорска фирма.Препочъчайте възглавница за странично спящи,моля,че ми се изкилифинчи врата от неудобни възглавници,чак хапове пих.

# 564
Кайсия, а без възглавница пробвала ли си? Аз някъде от втората бременност насам спя така и нямам проблеми- никакви. Дори не ми се налага да експериментирам неудобна/ удобна. Innocent

# 565
  • Пловдив
Момичета, обаждането отметнато! Уфзамалкодагоотпишааманалинадеждатапоследнаумира Blush та....Етап 1 - ок. Като дойде етап 2 и тайм за стискане, пак ще моля.
Благодаря!

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 14:57 от mystic woman

# 566
Айде , Мисте, така да бъде и етап 2!!! Стискам!
   Кафенце?

# 567

Ида.
Таман си направих и аз, причучнах да гледам и шорттрек.

# 568
Днес го писах пазарен ден. Незнам защо всички цени ми се виждат завишени.
Ходих да купя и някой инструменти от които имам нужда и какво да видя - на опаковката пише Made in W.Germany! Погледнах, свалих очилата, забърсах ги пак погледнах - ами така си пишеше, че и на всичкото отгоре бяха и съвсем нови неща, при това в оригиналната опаковка.
Така че пиша деня ползотворен.
Късно ми е за кафе ама ще си направя чай.
Болничните оздравяха ли?

# 569
...
Ходих да купя и някой инструменти от които имам нужда и какво да видя - на опаковката пише Made in W.Germany! Погледнах, свалих очилата, забърсах ги пак погледнах - ами така си пишеше, че и на всичкото отгоре бяха и съвсем нови неща, при това в оригиналната опаковка.
...

Значи китайците са използвали стари данни. Joy
Може да ви е смешно, но все още се продават цигари Стюардеса и вино Меча кръв. С оригиналните опаковки, етикети и надписи. Wink не съм питала, но може би пише "направено в НРБ"

Общи условия

Активация на акаунт