Отговори
# 570
  • Deutschland/HE
...
Ходих да купя и някой инструменти от които имам нужда и какво да видя - на опаковката пише Made in W.Germany! Погледнах, свалих очилата, забърсах ги пак погледнах - ами така си пишеше, че и на всичкото отгоре бяха и съвсем нови неща, при това в оригиналната опаковка.
...

Значи китайците са използвали стари данни. Joy
Може да ви е смешно, но все още се продават цигари Стюардеса и вино Меча кръв. С оригиналните опаковки, етикети и надписи. Wink не съм питала, но може би пише "направено в НРБ"

Добри, Меча кръв има и в България, в кварналния ни супер. Някъде бях видяла и Магарешко мляко, което е бяло, полусухо вино Simple Smile 

Вечеря: Ципура с картофена салата Simple Smile

# 571
Не Добри, не е китайско. Оригинално немско качество, прецизна изработка при това добре консервирано във смазка. Познавам собственика и знам, че няма да пласира китайски неща за немски. Казва какво има и си избираш според джоба. Ама пусто ..... все на скъпи неща налитам Mr. Green

# 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Колибри, моля те, снимай ми го.
Когато ни казаха, че още ги има започнаха такива спорове... Според колеги, тези винарни отдавна не работят и някой (предположенията бяха за Молдова) е копирал етикетите и продължава да произвежда и изнася в бившите соц. страни, защото са познати и се търсят.
И някакъв коняк "Бял щъркел" споменаваха, ни аз не съм го чувала никога.

# 573
  • София
Мога ли да се присъединя сега за следобедното кайве?

Честито на празнуващите и изпразнувалите!

Хаштагът ме притеснява, ще трябва да мисля нещо. Гаджо идва неочаквано у нас, за една вечер, а аз нямам предвидено ядене за трима.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:57 от бъръльо-бъръльо

# 574
Бър, спретваш по един омлет със някаква салата и препечен хляб и така.

# 575
Идвай, Бър! ☕
Замислям пъклен план да отскоча до руския магазин след малко. Черен хляб ми се е доял, пък и все нещо друго ще се окаже, че ми е много, ама много нужно! 🙃
Усещам силна МТ утре, което ме подсеща да си разтворя един упсарин.

Бър, кажи какви налични продукти имаш, ще измислим вечерята.

# 576
Идвай, Бърче!
   Малко положих кокали, че след малко хвърча за Джуфка и после ще видим в каква роля ще ме въдвори.
   Междувременно пуснах пералня, прибрах пране и си прибрах рисунката по номера. Иначе подозирам, че Графинята ще остави свои щрихи.
    Любим приятел, мъжът от двойката, с които бяхме в Италия , ми донесе роза и пурета.Така ме зарадва. Там все се канехме да си купим да пафкаме , той не пуши по принцип, купихме си и забравихме.

# 577
  • София
Наличните продукти са още в магазина Joy.

# 578
Е значи тогава имаш широк фронт за действие. Simple Smile

# 579
  • тук и там
ТиЛи,не мога без възглавница.Трябва да спя върху ръцете си,то ако ми е много ниска възглавницата пак се случва де,ама изтръпват по някое време(аз странично спя).
От високи възглавници пък ми се изкривява врата,та не мога да си намеря моята височина..Rolling Eyes
На сьомга или кюфтета ще сме довечера.Не съм решила още кое от двете.При наЗи птички щъкат и пеят..Майчето много им се дразни ,гледайки ги през прозореца..

# 580
Марули, честит имен ден, здраве и добър късмет!
Честит рожден и на Минито, с леко закъснение. Надявам се, че си е прекала добре и е доволна.
Мисте, бравос за обаждането. Ма много мистериозно Simple Smile

Пфф, похвалвам се, че Раян върнаха парите и за втория полет. Сега имаме две задръстени суми във виртуалния портфейл Joy Едната, след три разговора с агенти, най-сетне е наредена ръчно към сметката на мъх, защото не ставаше през портфейла, сега чакаме да се появи там. Другата от първия път успяхме да поискаме изтегляне към сметката. Дано скоро има благополучен развой, че сериозно се напрегнах.

КоШиЯдем: някой каза, че у тях има леща. И у нас същото. Имам и тънка наденица, ще пекна и от нея да не вземем да се вталим случайно само с тая леща.

РаботаРаботаРабота, кво става с тия поръчки, валят из ведро, не смогвам.

# 581
Врат на лентички с ориз и зелении на фурна. Забърках и една бобена салата с риба тон, да има за виното. А вино ще трябва, че пак има ядове с дечинята. Средният е затрил портфейла си с всякакви документи, карти, книжки, регистрации и е майка плаче, докато се оправим с всичко. Тоя синковец е влязал в някаква серия големи бели, ако не се запре вече, лошо му се пише.

# 582
Честитки на Марулчето и Минито! 🍀

# 583
Честито на празнуващите с най-хубави пожелания!
Много съм разсеян. Сега се усещам, че близка приятелка днес има РД и още не съм и честитил. Отивам да се поправя!

# 584
Мьос, като нищо е вирусно това със загубата на документи. И наш юнак е без паспорт към днешна дата. Учудващо, с баща му го приемаме неочаквано  леко. Неприятно, но е малък дявол. Тийнът лично, много се беше притеснил, чак се наложи да го успокояваме.
Бърди, браво! Сага си е да се разправя човек с Райън.
Бър, визуализирах баница с кайма и гъби за у вас, и салата. 😄
В нас ще са пелмени. В магазина са започнали да зареждат кимчи и моркови по корейски. Не вървят надобре нещата. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт