Отговори
# 660
Брр, петък 13. Що ми казахте сега, бях забравила.

Оставиха ни съседката котка да я надзираваме, ще я бавим няколко дни. Донесоха една торба храна, голям гъзар тоз котак, някакви маркови гурмета му накупили. Викам на мъх тази вечер няма да готвя, ще ядем от храната на котката, тя по-луксозна от нашата Simple Smile

# 661
  • София
Така си е, Бърди. Моята пухла има лакомства с блек ангъс. Simple Smile

# 662
Тили, взех го, сега го обикалям и се чудя. Книжката не е многословна, ще ровя за повече инфо, че да не го прецакам.

Освен зверски да намокриш каната отдолу при миене, не виждам иначе какво може да стане.
И на твоя модел ли е с такова дебело стъкло и тежка?
Аз или крем супа от тиква направих, или млечен шейк, не помня.
Успех, да ти служи вярно и да си го ползваш регулярно.
Сис, мислих, ме съм го написала, но явно не съм. Коя разцветка 9060 е в кошницата?
Сири, гуш!
Мид, дано Маслинката бързо свикне. 🤗

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 01:07 от TuЛи

# 663
Утро! Спите ли?
Ставайте, че е петък 13!
И днес ще мързелувам, утре на втората тръстика, неделята ще мине с две мигвания на окото и пак на тръстиката, но няма да се оплаквам добре си отдъхнах.
Тили дебело стъкло е и тежи доста.
Ще измия частите днес и ще умувам с какво да я изпробвам.

# 664
Добро утро!
  Честит да е Дари-син, здрав, обичан, успешен.
  Сири, гуш!

# 665
  • тук и там
Добро утро!
Да ти е жив и здрав,рожденика Даре!Да е щастлив и обичан!
Ако не бяхте казали че е петък,13-ти,и аз нямаше да се усетя.Последен ден на училище и моите ще са седмица във ваканция.Няма да пътуваме,та от сега се подготвям за лудницата в къщи,предвид това,че моите деца не могат да изкарат и 2 часа без да се скарат.Все делят нещо..Rolling Eyes

# 666
Добро утро!
Дара, честит да е! Здрав, щастлив и успешен!

# 667
  • Пловдив
Добро петъчно!
13сче, май тряя черпиш Grinning имен ден??? Heart

Даре, честит ви рожденик! Да е здрав! На колко става? Я покажи тортата Simple Smile

Айде на кафе...

# 668
Даре, здрав и много щастлив да е 🎂🥳🎉

ТиЛи, ето тези бебчета

Бюти, моят ментор е една сладка синеока душичка на 23 - срамежлив и много умен!

# 669
  • Пловдив
Сиско, като знам ква си солетка Heart Eyes тия, ако са от ония огромните и обемни маратонки, ше се изгубиш в тях. Иначе и аз съм фен на марката, ама на 574.

# 670
Добро петъчно-13 утро от мен!И аз за нашата 13 си мисля с добро, а тя да бъде така добра да се обади! 🍀
Да е честито детето ти, Дари! Всичко най - хубаво пожелавам! 🍰

# 671
  • София
Даре, жив и здрав да е младежа.

# 672
Даре, жив, здрав и щастлив да е синът ти!

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честито на рожденика. На хубава дата се е родил. Joy любимо съчетание ми е. Заедно с черната котка.

Всеки път, като се върна назад, намирам пропуснати постове, ако не съм отговорила или не съм поздравила или не съм харесала някого - не е нарочно. Hug

За три дена си имаме куче. Съседите ни го оставиха.
 Звяр сущий! Joy само търси ядене, разходките гледа да съкрати, заяжда се с всяко срещнато куче... Сега се върнахме и се метна да спи.
Припомних си сценки от преди хиляди години Joy аз в банята, а синковецът реве с пълна сила пред вратата на банята " защоооооо... на кого ме оставииии..... Joy

# 674
Дари, честит празник! Фаталното февруарче да е здраво и щастливо!
През март отново ще си имаме Петък 13- ти. За тогава имам букнат и преглед при личния лекар в Бг, чудя се дали да не сменя датата. Grinning Фаталист не съм, но за всеки случай. Blush
Моите красоти пристигнаха, на живо са още по- хубави. Heart Eyes
Сис, и аз едни подобни (чисто бели) съм си заплюла да си взема през май,
Скрит текст:
с които ще затворя личната си сергия с 530, 574, 327 и 9060, докато НБ не избухнат с нов, още по- удобен модел. Преди 10+ години открих 574, бяха ми незаменими дълго време. После Тилката пое щафетата. Сега умува над тези,
Скрит текст:
които са и на супер цена, но ѝ идват есенни (на мен също). Добре се допълваме с нея- моделите, които на мен са ми най- неудобни към момента (530 и 574), тя с тях се носи като вятъра.

Ще подхващам кекс след малко, портокалов, или лимонов, в зависимост от това, каква Фанта намеря. Експериментирах с нова рецепта наскоро, от ИГ, учудващо резултатът беше страхотен, много се одобри. Синко помоли да направя за приятелите. Чудя се дали дозата да не е двойна, че да остане и за ММ. Rolling Eyes
Последният пък нещо се е романтизирал и ме "покани" на среща довечера, че утре щяло да е хем боза навсякъде, хем лудница.Grinning Не казва на каква кухня се е спрял, изненада щяло да бъде. Да видим. Аз лично не си падам много- много по изненадите, но на него обикновено му се получават.

Това бяха 5- те ми свободни минутки за днес, с които реших да ви досадя. Grinning
Хубав петък и честит уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт