Отговори
# 675
Ау, романтика! Ми няма лошо!

# 676
Честит празник на празнуващите да са живи,здрави и много щастливи!
Вече изгубих кой какво празнува.
Петък 13 не ми е фатален ден а съвсем нормален. Взех бутер тесто и си мисля за банички. На турския магазин има локум със шамфъстък по 400 грама кутията и май ще сляза да взема една да пробвам.
Отивам да правя кафе.
Хубав и спорен следобед!

# 677
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Попаднах на рецепта за мързеливи пелмени. Ауууу, щом са мързеливи, значи са точно моите. А и имах почти всички продукти.
Купих половинка кайма, пилешка, щото нали...Joy и ги направих. Сега гледам нещото в тенджерата и си мисля как да го кръстя. Пелмени точно не са!

# 678
Не обичам, Марули! И му го заявих още на първата ни среща преди има- няма 25  години.
Или е забравил, или чак сега се е престрашил да види какво ще стане. Joy
Ама аз като не зная какво да обличам? И с какви обувки да бъда- НБ или лоуфъри? Stuck Out Tongue Winking EyeЩе ми гледа сеира човека отстрани, ама сме свикнали вече, и двамата. Grinning
Карй вече, чаЛ.

# 679
Тили, явно е решил да те изненада.
По принцип мъжете винаги си търсим извинения, така че всякакви макар и редки опити за инициатива от мъжка страна трябва да бъдат силно поощрявани!

# 680
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Слушайте мъжа!
Но си знайте вашето Wink
След хиляди години брак, моичкият разбра, че не нося колиета и не обичам отрязани цветя.
 Но го разбра чак когато го повторих за хиляден път, гледайки го в очите.

# 681
Да е жив и здрава младежът на Дара!

Като говорите за мъхове, завчера ми прати пари в револют да платя самолетни билети, защото не ми достигаха наличните. Снощи романтично ме пита тези пари стават ли за подарък за Свети Валентин или още трябвало да ми дава Joy Как да не го дръннеш романтично с тигана по главата Grinning

Похвалвам се, че първата партида от парите от Раян кацнаха в банковата сметка.

Тили, ти цяла колекция Баланси имаш Simple Smile Като моите Скечърси.

# 682
Бърд, за протокола, след като го дръннеш романтично с тигана по главата после какво правиш? - възползваш се не романтично от неговата безпомощност? Mr. Green

# 683
  • sf
Тили, остави романтиката, дай рецепта за кекса с фанта 😁

# 684
Тили, остави романтиката, дай рецепта за кекса с фанта 😁

🫡🫡🫡

# 685
При нас романтиката е в моторите. Такъв си го взех преди 32 години, корабен моторист.Рецитираше ми Вапцаров и ме сваляше с Бейлис.
   Сега ме разсмива, много се смея с него. И много си говорим.

# 686
  • Пловдив
Тили, ама кога успя Joy
https://www.facebook.com/share/v/19rPVyQCqy/
Аз си мислех, че готварстваш...

# 687
  • Наблизо
Алоха!

Дара,да ти е жив и здрав фаталния мъж Simple Smile Много щастлив!

13найси и тя.Ако не се лъжа беше днес!

Готвите,пазарувате...аз работя.Пфу.

# 688
Да е жив и здрав младежа ,Дара! Flowers Four Leaf Clover

Сиросче,айде изплувай вече и се явИ.

И да ви се оплача.Случва ми се нещо (на здравословна тематика) ,за което е възможна прозаична и твърде елементарна причина,но! ако не е тя,то положението е мноого, ама много лошо. Та по тоя повод съм се спекла яко.
Не знам за какво изобщо го пиша,след като е твърде деликатно за да споделя с подробности,а така нищо не се разбира,ама ей така ,белким ми олекне малко.

# 689
Ааа, не!
Моите са по- розови! Аз неслучайно си изчаках чакането с тях. Странното беше, че където ги имаше налични, бяха само в големи номера, имам предвид от 44 нагоре!

Лане, прав си!
Добри, и ти! Да казвам ли какво получих за Коледа? Защото не ме бил виждал с такова. А не е като да не ми е подарявал през годините. Мхм, чудно, защо ли не ги нося. Но подозирам акъл от Тилката там, защото тя си пада по такива.

Кексът, (един брой сега- засега) се пече и ухае. Малко импровизирах, захар и олЮ традиционно слагам по- малко, портокалов ще е. Че при мен само фанта екзотик някаква има налична, но намерих оранжада.

Бърди, така е. Особено 327 имам… имам. Сигурно е двуцифрено число вече. Просто са ми изключително удобни и март- октомври съм обута основно в тях. И в биркита. Пенсионерска работа, но от ходене на равна подметка преди години си прецаках стъпалата и това сега е цената, която плащам.
Донси, ако правиш кекса, пиши впечатление после, моля.

Лейла, гуш! Дано е най- малкото възможно зло! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт