Отговори
# 690
  • Пловдив
Лайла Hug ако ще ти олекни си избери някоя от нас и пиши на лично.

# 691
Мда, Лейла! Пиши на някоя, сподели с приятел. Олеква.

# 692
Брек, писах, пък не виждам.

Дара, честит да ти е рожденикът, жив и здрав.

Лайла, дано е прозаичното и напразно да се притесняваш.

# 693
Лайла, всичко ще бъде наред, вярвам! Гуш Heart

# 694
  • София
Лейла гуш. Много си чувствителна и е налице ❤️Всичко ще е наред.
Утре записах час за ГТП да мина колата.

# 695
Лайла, гуш. Вярвам, че всичко ще бъде наред!
Подкрепям момичетата, ако прецениш и се доверяваш на някой от темата, сподели. Едва ли някой би имал против.

# 696
  • sf
Лейла, първо , не се шашкай и не чети в нета.
Иди на лекар и дано е нещо леко.
Ще се пробвам с половин доза кекс, че уж не ям сладко 🤣
Досега спах. Сега ще изляза на разходка, после ще видим.

# 697
Лейла, силни прегръдки! Кръстосвам всички палци и вярвам, че всичко ще наред! Подкрепям предложението на Мисти! И Донси е права, не чети в интернет! Heart

# 698
Лайличка, гуш 🤗! Дано притесненията ти се окажат напразни и всичко да бъде наред 🍀!

Ще бъркам и аз кекс, ама онзи моя, без брашно и захар, че напоследък само вредна храна ядем.

# 699
Аз пък ще бъркам гофрети тази вечер. 🐽

Уикендът официално започна за мен.

# 700
  • France
Честита ви петък вечер, честити да са и празнуващите Kissing Heart

И аз кат Сирчо съм .... как да се изкажа по-благо ... потънала в тинята. Аман вече. Уж е петък вечер  а аз искам само да си легна. Tired Face
Стиснете едни палци да успея да пратя едни неща този уикенд за лелин нероден Петко. И съответно да бъдат получени. И ако може без да се изпокараме с Недовършений по пътя

# 701
  • тук и там
Аз пък пак се заключих отвън..Confused
Този път без ключовете за колата, само с телефон и карта за достъп до училището на децата..Rolling Eyes Бях тръгнала уж да вземам децата..Затворих вратата,и тогава се сетих,че нямам ключове..Та за да не стоя на едно място и да мръзна,отидох до училището пеша и от там ни взе мъх..Единственото хубаво е ,че освен че ходих на фитнес днес,после и вървях да училището,та поне вечерях с чиста съвест..

# 702
Значи, да вземете да се стягате!
Никакво потъване в тинята да няма. Колкото повече се опитвате да потънете, толкова по-трудно е да се измъкнете после. Да, живота не е само цветя и рози има и крайно неприятни, гадни, гнусни и какви ли не още отвратителни моменти и номера. Това обаче не означава, че трябва да се предавате! Смело и хамаво вървите напред и изобщо няма да се поддавате на онези,които се опитват да ви вгорчат живота и живеят само за това. Има много хубави неща,просто трябва да се открият или преоткрият ако сте ги забравили. И преди всичко гледайте философски на нещата.
Така че вземайте се в ръце и напред и нагоре, никакво дълбаене на дъното!

# 703
  • Наблизо
Лайличка,и аз в кюпа на стискащите палци да е безобидното и недей да четеш в нета.

Сири,тоо май сите нормални са тъй.Аз си давам почивка от бг новините.Отворих статия и видях снимка на застреляните на Петрохан.

Лане,мерси за думите.Трудно е,и аз съм в потъващите.Всеки ден смуча валидол.Топкова съм напрегната,не няма накъде.Нямам търпение да се видя с бестито ми.Да си ме гушне и дори да се разплача.Че и това не си позволявам.И всички очакват да съм стожер.

Кайси,страшна си ! Да ти кажа как правя аз.Винаги си държа ключовете в чантата,Дори вкъщи.Винаги са там.Така не ги забравям.

Хапнахме на закусвалня.Не съм готвила,сготвеното от друг е най-добре.

# 704
Благодаря ви за пожеланията, група! Heart
Мисте, торта няма да покажа. Господ ми е свидетел, че с много любов я направих. А тя, пущината, се оказа с крака. Като махнах ринга и взе оттук-оттам да се свлича, двата пласта крем не бяха добре стегнали. Уморих се да поемам крем с лъжицата, а ми е противопоказно да ям захар. Първо ми идеше да се разплача, после ми стана смешно. Казах на домочадието, че съм направила торта, която се нуждае от патерици. И им обясних, че парчето е полегнало, защото на тортата й треперят краката и не може да стои права. Joy Joy Това е най-големият ми провал в направата на торта.
Черпя ви с друг сладкиш -
Скрит текст:

Лайла, дано са напразни притесненията ти и всичко да е наред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт