Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 75 475
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Glasgow
Е много долно тогава, аз мислех че е на живо.

# 1 261
Изключително и към хората с увреждания и към чернокожите актьори и на сцената и в залата.

# 1 262
Не ги е срам, седяли с часове в дъжда с децата, че даже и доволни от Уелс.. 😂

“ Принцът и принцесата на Уелс, похвалени от жителите на Уелс: „Ще помня това завинаги!“

Въпреки дъжда, атмосферата остана топла и приветлива, докато семейства, местни организации и деца се събраха в парковете на града в Среден Уелс.

Стюарт Оуен, главен изпълнителен директор на Open Newtown, сподели впечатлението, казвайки: „Беше прекрасно да видя стотици местни деца, семейства и жители да се събират в нашите паркове, за да предложат такова топло посрещане в Среден Уелс.“

За Елери Грегъри събитието предостави възможност да създаде траен спомен за почти осеммесечната си дъщеря Меган. Тъй като никога преди не е срещала член на кралското семейство, тя реши да доведе бебето си, за да стане свидетел на историята.

„И двамата бяха толкова мили и искрени и задаваха въпроси за дъщеря ми“, спомня си тя. „Уилям попита дали спи добре и каза, че Меган има „прекрасни бузки“.“

Принцесата на Уелс прие нарциси от двойката, казвайки на Грегъри, че Нютаун е „прекрасен район“ с приятелски настроени жители.

Грегъри описа разговора като естествен и непринуден: „Имах чувството, че бих могла да си говоря с тях цяла вечност, бяха толкова мили. Толкова се радвам, че издържахме в дъжда.“

Младите посетители също се възползваха от възможността да подарят подаръци на кралската двойка по време на разходката.

Ученичката от Исгол Дафид Луид, Елси Грийн, предложи на Катрин, принцеса на Уелс, банер, който беше направила. „Казах: „Искаш ли този банер, който имам за теб?“ и тя каза: „О, благодаря, това е прекрасен подарък от теб“, разказа ученичката. „Това ме накара да се чувствам наистина щастлива и развълнувана.“

12-годишната Жасмин Алейн, която носи титлата Кралица на карнавала в Нютаун, пристигна с цветя и гривна, които беше изработила специално за принцеса Шарлот.

„Аз съм наистина голям фен на принцесата на Уелс, затова дойдох тук, за да я видя и да ѝ дам цветя и гривна, която направих за принцеса Шарлот“, обясни тя. „Отне ми половин час.“

# 1 263
Зависи от гледната точка.
За мен пък, желанието на толкова много хора да стоят под дъжда и да държат и децата си мокри с тях, само за да видят Катрин и Уилям е повече от показателно. Децата се видя, че са пленени от принцесата.
Няма значение никакъв ПР. 

Сега се сещам, че никак не искам скоро Катрин да става кралица. Рано или късно ще стане, нека е принцеса още дълго. Отива й.

# 1 264
Мисля, че на посещението, на което Катрин беше в цвят Бордо, фен изскочи пред въжетата и й подаде химикал за автограф. Чух я в клипа три пъти да му казва "сори", докато явно обяснява, че не може да се подписва къде да е. После подаде ръка за поздрав, а той направо я прегърна през раменете и тя грам не е от дръпна. После тръгна, но се върна (в много обичайния за нея стил), защото видя, човек в инвалидна количка (от тия - моторизираните) . Поздрави се и с него и нещо се пошегува за картинката на волана.
Честно казано - стопи ми се сърцето през екрана. Напълно разбирам хората, които чакат да я зърната, дори и в дъжд и студ. Тя никога не разочарова и се старае да поздрави колкото може повече.

# 1 265
  • Някъде там
Ули и Jokerr, благодаря за инфото. Винаги е по-добре информация идваща от конкретен човек, а не от незивестен източник.

Страхотна е кралицата! Напоследък изглежда чудесно, както вечер, така и през деня.

Цветето върху друг подобен тоалет.
И с двата е чудна.

И една страхотна  снимка на Виктория от почивката им в Италия...
"Оръжието "Smiling ImpGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 266
Принцът на Уелс искаше Андрю Маунтбатън-Уиндзор да бъде отстранен от линията на наследяване миналата година. Уилям е „разочарован“ от забавянето на отстраняването на Андрю и правителствени източници казват, че това може да отнеме „години“.
Може също да се разкрие, че все още не е взето решение дали да бъдат отстранени и принцеса Беатрис и принцеса Юджини от линията на наследяване. Андрю остава осми по ред за трона, Беатрис е девети, а Юджини е дванадесети по ред. Източници казват, че вариантите остават отворени.
Кралят започна период на „престой“ в Сандрингам този уикенд, където Андрю сега живее. Кралски източници потвърдиха пред The Sunday Times, че Чарлз не е виждал брат си от ареста му и няма планове да го вижда.

# 1 267
  • София
Това са спекулации, още малко и убил дядо си с интервю, несериозно е, а и дядо му беше на 99, което е отвъд преклонна старост. Хари няма документирани престъпления, за разлика от Андрю.

Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт