Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 23 195
  • 401
  •   13
Отговори
# 315
Няколко красиви снимки на Мери и Мари

# 316
Това е много странно-как определяш нещо като незаконно, като не си спомняш какво е то?!
Аз вярвам, че таблоидите събират информация по всякакъв начин и трябва да бъдат озаптени и да има мярка.

# 317
  • Някъде там
Филип Матилде и Елеонор ще присъстват на ОИ.

Те ще присъстват на състезания на 20 и 21 февруари на стадиона за бързо пързаляне и на ледената пързалка.
.

# 318
На откриващата сесия на Глобалната инициатива на Клинтън през 2012 г. норвежката престолонаследница Мете-Марит се срещна с Гислен Максуел. Снимката, направена от Понтус Хьок за NTB, никога не е била публикувана преди. Пред NTB Кралският дом заявява, че престолонаследницата няма спомен да се е срещала с Максуел.

(Публикуваните снимки са повече от една вече. Вижда се и синът на Метте.)
Норвежките медии са разполагали с тази снимка над 10 години, но чак сега я публикуват. И това, ако не е контрол над медиите.

# 319
И какво компрометиращо има в тази снимка? Или среща?

# 320
И какво компрометиращо има в тази снимка? Или среща?
Ти може и да не го виждаш, но щом тези снимки са крити над 10 години, то има нещо нередно според двореца и не само. Ако всичко е било точно, то защо не са публикувани на момента? Защо медиите не са имали право да ги публикуват тогава?

Просто още един пример за контрола, който дворецът е имал над медиите.

# 321
Аз изобщо не се впечатлявам от снимка на някакъв глобален повод и то организиран по съвсем друга линия (не само за случая с Мете, а с Кирил и други...). Или за цитиране в писмо на някой си, как друг е бил поканен на нещо си Thinking я приел, я не приел... или просто някой написал, че е канен, а той даже не знае, че е канен...

Съвсееееем друго е редовна лична кореспонденция и гостувания, при това регулярни. Там вече може да си говорим за прикриване и преиначаване на спомените.

"Американски частен детектив заяви пред Висшия съд, че е „правил незаконни действия“ по отношение на херцога на Съсекс за „Дейли Мейл“ и „Мейл он Сънди“, но не можа „да си спомни какви точно“."
А това пък просто ме изуми Flushed "Накараха ме да съм престъпник, но не помня с какво станах престъпник"

ПП: сега видях втората снимка...
Мен най-много в нея ме смущава какво прави дете на "глобална инициатива", явно на важни хора... Дете, което не е престолонаследник, че да го заведеш да го запознаеш с хората (и да беше, пак малко е нередно, поне до една по-висока възраст), да свиква с общуване в такава среда...

# 322
NTB попита Двореца дали това е единствената среща между престолонаследницата и Максуел или са се срещали няколко пъти. NTB също така попита дали престолонаследницата има коментар относно тази среща днес и дали е била запозната с обвиненията от Вирджиния Джуфре срещу Джефри Епщайн и Максуел, отправени повече от година преди срещата в Ню Йорк.

– Престолонаследницата няма спомен да се е срещала с Максуел, е отговорът, който NTB получи от Двореца на тези въпроси.

Синът на престолонаследницата Мариус Борг Хьойби (15) също присъства на събитието.

На въпроса защо синът е там, от Двореца отговориха, че нямат какво да добавят към коментара по-горе.

# 323
  • София
Филип Матилде и Елеонор ще присъстват на ОИ.

В първия момент си викам: На какъв пък Ол Инклузив ще присъстват? Laughing

# 324
NTB попита Двореца дали това е единствената среща между престолонаследницата и Максуел или са се срещали няколко пъти. NTB също така попита дали престолонаследницата има коментар относно тази среща днес и дали е била запозната с обвиненията от Вирджиния Джуфре срещу Джефри Епщайн и Максуел, отправени повече от година преди срещата в Ню Йорк.

– Престолонаследницата няма спомен да се е срещала с Максуел, е отговорът, който NTB получи от Двореца на тези въпроси.

Синът на престолонаследницата Мариус Борг Хьойби (15) също присъства на събитието.

На въпроса защо синът е там, от Двореца отговориха, че нямат какво да добавят към коментара по-горе.
В подчертаното е компромата.

# 325
Не изглеждат добре нещата за норвежкия дворец. Волно неволно почти всичко, което е казал през 2019 се доказа като лъжа. Броя срещи с Епстийн, кога последно са имали контакт; познанството с Максуел.

Нищо чудно, че 3 от патронажите на Метте са се обединили и са написали отворено писмо до Двореца, че очакват публично обяснение. Обяснението на Метте си беше подигравка така или иначе, сега са в очакване както ще каже норвежкия дворец.

https://www.nynorsk.no/ope-brev-til-kongehuset

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 13:18 от FreesiaR

# 326
  • Някъде там
Нова снимка на Иман и Хюсеин. Heart Eyes

# 327
  • София
Напълно възможно е Мете-Марит да няма спомен за срещата с Максуел на някакъв форум. Обаче е проблем да няма спомени за последващите срещи.

# 328
  • София
То то пък кой си спомня, Андрю не помни Вирджиния. ММ по може да не помни, ако както се вижда се е запознала и видяла с още много хора. Ако това им е единствената среща...
По-интересното е, че Максуел присъства, а на следващата година е отличена и с награда - няколко години след като има обвинения към нея.

# 329
ПП: сега видях втората снимка...
Мен най-много в нея ме смущава какво прави дете на "глобална инициатива", явно на важни хора... Дете, което не е престолонаследник, че да го заведеш да го запознаеш с хората (и да беше, пак малко е нередно, поне до една по-висока възраст), да свиква с общуване в такава среда...
Това не би трябвало да те изненадва. Поредната лъжа на кралското семейство. Колкото и да твърдят, че Мариус е частно лице и няма нищо общо с кралското семейство и задълженията им, то може да се провери, че до последно преди скандала е бил част от публичните изяви на семейството.
Присъствал е на националните празници, на кралския балкон, на семейните портрети, на чуждестранни кралски сватби дори, придружавал е членове на семейството в чужбина по работа, дори на ежедневни работни ангажименти със семейството е присъствал.
В интернет има предостатъчно снимки от тези събития, които иначе са работни, но и той е там.

Общи условия

Активация на акаунт