Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 13 494
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там
О, йе! Успех на Максима в новото и начинание.
Днес го е започнала.

Любимата ми снимка Heart

Скрит текст:

Фредерик и Мери са посетили морската гара и са наблюдавали подръжката на „Даннеброг”. Който освен за регионалните обиколки служи и за обучение на офицери. По време на своите пътувания кралският кораб участва и в задачи като морско наблюдение и морско спасяване. През 2026 г. 37 военнослужещи ще отбиват военната си служба на „Даннеброг“, като броят на жените и мъжете ще бъде равномерно разпределен.
Тязи година регионалните посещения с кораба ще са от 1 до 4 юни.

Скрит текст:
През зимните месеци кралският кораб „Даннеброг” не е в морето, а прекарва зимата във военноморската база Фредериксхавн, където се поддържа в
Миналата седмица техните величества кралят и кралицата посетиха военноморската база, където величествата проследиха
поддържащите работи на борда на
кралския кораб.
Кралят и кралицата ще осъществят лятно пътуване от 1 до 4 юни 2026 г. Пътуването с „Даннеброг“ започва на 1 юни в община Оденсе, след което Ваше Величество ще посети община Нордджурс на 2 юни. След ден на почивка на 3 юни, лятното пътуване за тази година ще приключи с посещение в община Холбек на 4 юни.
Ваше Величество продължава дългогодишната традиция с пътуванията с кораба „Даннеброг“, която датира от времето на Кристиан X, Фредерик IX и Нейно Величество кралица Маргрете.

Дивана на кралицата

# 256
Фредерик със сърчицето на пуловера 🤣🤣🤣
Опасна е Максима, да внимават в картинката, че може и да може да стреля право в десетката.

# 257
Принцесата на Уелс с послание за световния ден за борба с рака:
„В Световния ден на рака мислите ми са с всеки, който е изправен пред диагноза рак, подлага се на лечение или намира пътя си чрез възстановяване.
Както всеки, който е преживял това пътуване, ще знае, това не е линейно.
Има моменти на страх и изтощение. Но също и моменти на сила, доброта и дълбока връзка.
Днес е напомняне за важността на грижата, разбирането и надеждата. Моля те, знай, че не си сам.”

https://x.com/KensingtonRoyal/status/2019096007129145543?s=20

# 258
Колко красиво написано. Аз изгубих няколко роднини от рак и знам колко ужасна, ужасна е тази трагедия.

Максима кърти. Да кажа и аз като младите Simple Smile

# 259
  • Някъде там
Фредерик със сърчицето на пуловера 🤣🤣🤣
Опасна е Максима, да внимават в картинката, че може и да може да стреля право в десетката.
И  аз се засмях като го видях, но е емблема на марката.Joy

Клип от днес на Максима. Страхотна . В никакъв случай не мога да кажа, че е на 54 години.
https://www.instagram.com/reel/DUV-wU9DHEE/

# 260
Браво, бе Максима 😂
Личи си, че поддържа форма със спорт.

# 261
Мило послание от принцесатанаУелс
Принцесата на Уелс с послание за световния ден за борба с рака:
„В Световния ден на рака мислите ми са с всеки, който е изправен пред диагноза рак, подлага се на лечение или намира пътя си чрез възстановяване.
Както всеки, който е преживял това пътуване, ще знае, това не е линейно.
Има моменти на страх и изтощение. Но също и моменти на сила, доброта и дълбока връзка.
Днес е напомняне за важността на грижата, разбирането и надеждата. Моля те, знай, че не си сам.”

https://x.com/KensingtonRoyal/status/2019096007129145543?s=20

# 262
Че сладка снимка на Чарлз от уикенда. За първи път го виждам да се държи като мил дядка. 😂

# 263
И аз като баба да кажа, че не само моите внуци са ми мили, но и чуждите деца Simple Smile И аз бих се зарадвала на такова внимание Simple Smile

# 264
Нещо, което остаря добре: Уилям и Катрин НЕ поканиха Сара Фергюсън на сватбата си. ББС ги квалифицира като пренебрежителни, а един журналист дори нарича Уилям дребнав.

# 265
Сега се вижда, че е с точна преценка.

Общи условия

Активация на акаунт