Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 24 862
  • 415
  •   8
Отговори
# 330
  • София
Напълно е възможно и Андрю да не помни Вирджиния. Ако е било секс за една нощ.

# 331
И какво компрометиращо има в тази снимка? Или среща?
Ти може и да не го виждаш, но щом тези снимки са крити над 10 години, то има нещо нередно според двореца и не само. Ако всичко е било точно, то защо не са публикувани на момента? Защо медиите не са имали право да ги публикуват тогава?

Просто още един пример за контрола, който дворецът е имал над медиите.
Толкова много лъжи и замазване през годините, явно норвежкото кралско семейство са наясно, че не са случайни и невинни срещи. Все повече се изумявам от цензурата, която е налагана над медиите в Норвегия, защо ако всичко е чисто и почтенно и няма какво да крият.

# 332
И аз мисля, че признание и оттегляне от нейна страна са най-правилния ход и в общ интерес.
Тя не ми изглежда като много много да се вълнува от социалните и обществени каузи като принцеса. И не мисля, че е само, заради състоянието й. В този ред на мисли, няма да и е трудно да се оттегли.
Андрю вече се оттегли от публичните си функции, титли и целия си кралски статут . Няма Метте да е прецедент, но е хубаво да го последва. Правилно би било.

# 333
Има изявление и от Метте. Същото като предишното, с малки разлики. Отново смятам, че няма да се оттегли или разведе, а ще изчака да отмине бурята и всичко ще е постаромому.

"Бих искала да изразя най-дълбокото си съжаление за приятелството си с Джефри Епщайн. Важно е да се извиня на всички вас, които разочаровах. Част от съдържанието на съобщенията между мен и Епщайн не представя човека, който искам да бъда. Извинявам се и за ситуацията, в която поставих кралското семейство, особено краля и кралицата."

# 334
  • София
Нова снимка на Иман и Хюсеин. Heart Eyes

Heart Eyes

Много грозно сако/яке/блуза на Матилде. Поне цветово е добре

С палто бива

# 335
  • Някъде там
Скрит текст:
Нова снимка на Иман и Хюсеин. Heart Eyes

Heart Eyes

Много грозно сако/яке/блуза на Матилде. Поне цветово е добре

С палто бива

Кожена е явно за това така грозно стои. Ако беше от плат щеше са е по-добре.
Цветово обаче много ми харесва. Сиво и оранжево е чудна комбинация.

Няма ли вече снимки от Италия ?

# 336
Когато се случват много неща едновременно, както беше сега с нашето семейство, съм малко загрижен, че трябва да имаме правилния ред на приоритетите, казва престолонаследникът Хакон.

– За мен най-важното нещо през последните дни беше да се грижа за ятото. Подкрепяме Мариус в ситуацията, в която се намира, грижим се за другите деца – и за тях трябва да се грижим – а аз трябва да се грижа и да се грижа за престолонаследницата.

– За щастие, тя се грижи и за мен, добавя той.

Престолонаследницата разбира, че има много хора, които искат да чуят от нея. Тя би искала да разкаже. Но сега не може. А аз също ѝ казвам, че не ѝ е позволено, казва той.

– Тя би искала да разкаже повече за случая и се надяваме да има разбиране, че ѝ е необходимо известно време.

Един заблуден принц. Носи си рогата с кеф.

# 337
Нали някак трябва да се събере всичко... приятелски отношения, "танто за кукуриго"... Оказва се, че има и снимки на Мете, не публични, преди сегашните разкрития... Ще видим какво тепърва ще излиза.

Това с Андрю и усмихнатата снимка с Джуфре не мисля, че е било от нейна инициатива, тя няма откъде да е имала снимката...

# 338
  • Някъде там
Да в честита кралицата! Истинското бижу на датската корона!

Максима е супер, гледах клипа, добре се справя. Не видях обезопасяване, хора да стоят да я пазя при катеренето.

Максима имала добър пример. Сега видях Беатрикс 
https://x.com/i/status/2019723592972513562

# 339
Метте-Марит с дълбоко извинение към всички, които е разочаровала, особено краля и кралицата.
Извинява се за приятелството си с Епстейн.
Част от нещата, които е написала на Епстейн не показват човека, който тя иска да бъде.

Какъв финт от съветниците й по комуникация. Не искала да бъде такъв човек. Ама е.

Щяла да даде по-подробно обяснение, ама не сега. Била в трудна ситуация и й трябва време да се съвземе.
Съжалявала, че не е разбрала по-рано какъв човек е.

Е, щом и Гугъл не е достатъчен ...

Няколко дни ПиАрите на Двореца са мислили и бистрили извинението. Ама аз не го считам за искрено.

# 340
  • Някъде там
Световните лидери, присъствали на вечерята, организирана от президента на МОК Кърсти Ковънтри в Милано.
Домакинята на вечерята ми направи силно впечатление в открояващата се рокля...
Вилем и Алберт са присъствали. Други кралски особи  не разпознах.

# 341
Хокон и той с прочувствено обяснение пред журналистите днес.

Бил загрижен да пази семейството сега. На Метте-Марит й е много трудно, на децата също. Иска време за него и за нея да се освестят преди да коментират повече и че тя искала да даде обяснение пред пресата, но сега не можела.

Разбирал, че журналистите имат много въпроси и било съвсем легитимно да питат, просто сега не му било времето да се отговаря на въпроси.

Трябвало да се погрижи за принцесата, а за щастие и тя се грижела за него.

Явно да не чакаме развод.
И явно ще пробват метода на шведите - чакай бурята да отмине и се надявай на хорската милост. Сега свирят на струната ''съжалете ни, колко много ни е трудно''.

Да, сигурно им е трудно, но вече два пъти излъгаха относно Епстейн. Първо тя отрече да го познава, после се оказа, че съвсем повърхностно го познавала, а сега вече няма накъде да лъже, защото истината лъсна, че са били близки приятели или поне от нейна страна той й е бил близък и доверен човек.

А е пуснала Гугъл и е видяла за какво е осъден и в какво е обвинен.

# 342
Защо пък да се развеждат? Тяхно решение е, не наше 🙂

Световните лидери, присъствали на вечерята, организирана от президента на МОК Кърсти Ковънтри в Милано.
Домакинята на вечерята ми направи силно впечатление в открояващата се рокля...
Вилем и Алберт са присъствали. Други кралски особи  не разпознах.

Наша Йотова е там 😉
Роклята на домакинята е със странни ръкави. Наскоро и някой друг май беше с такива. Дали не Зара Тиндъл?

# 343
Защото чрез развод тя няма да е кралица, а той ще стане крал и ще успее да запази поне част от доверието на хората към себе си и монархията.
Ще се дистанцира от нея и Мариус поне що се отнася до работата си. Пък нека са си близки иначе.

# 344
  • Някъде там
Е да и тя  е там Grinning, но домакинята се откроява силно.
Да, Зара я има същата. Елизабет Белгийска има подобна.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 19:44 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт