Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 23 589
  • 409
  •   21
Отговори
# 375
  • Някъде там
Рания и Абдула на работно посещение в Турция

Joy Joy

През това време Хюсеин и Раджва посещават гроба на  крал Талал бин Абдула.

Холандците със състезателите си

Слънчева Амалия:heart:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:23 от daviz

# 376
  • София
Непубликувана досега снимка на Чарлз от постъпването му в Кеймбридж.

# 377
  • Glasgow
Абдула се губи до Ердоган😅
Емине Ердоган много интересни цветови комбинации прави, забелязала съм и при други срещи - Рания на среща с нея се облича европейски, а когато е в Катар/ среща с Моза е в по техен стил.

# 378
Джокер, аз гледах откриването и когато излизаше отбора на Великобритания, за 2-3 секунди я показаха заедно с един мъж.

# 379
  • Някъде там
Абдула се губи до Ердоган😅
Емине Ердоган много интересни цветови комбинации прави, забелязала съм и при други срещи - Рания на среща с нея се облича европейски, а когато е в Катар/ среща с Моза е в по техен стил.
Рания е и с европейски дрехи. Не бях обърнала внимание че  има няколко тоалети на този белгийски бранд от който е полата,носен и от Матилде и други дами.

На Еминето обувките Joy

# 380
  • Glasgow
Аз увеличавах, но не можах да ги видя, тя ли ходеше с едни платформи като на Мария фолк певицата 😅иначе е фен на чантите Еминето

споменах Моза и веднага ми излезе от днес, на когото и друг да видя това тигрово бих се потресла, но на нея толкова ѝ отиват такива чок гюзел тоалети

# 381
  • София
В Турция тази мода съм я пропуснала да ѝ се насладя. Wink

# 382
  • Glasgow
объркала съм се,  предишната първа дама на Турция е с тези като на фолк певица и кралица Елизабет как я гледа в краката 🤣😅
https://youtu.be/gpR84XF7N5s

# 383
  • Някъде там
Явно като не могат с тоалети, експериментират с обувки..Joy
Аз увеличавах, но не можах да ги видя, тя ли ходеше с едни платформи като на Мария фолк певицата 😅иначе е фен на чантите Еминето

споменах Моза и веднага ми излезе от днес, на когото и друг да видя това тигрово бих се потресла, но на нея толкова ѝ отиват такива чок гюзел тоалети
На зебра ми прилича на мен. На международен фестивал на арабския кон е.

Ето я Еминето Joy

# 384
Изглежда е много дребничка жена, щом с тези платформи и висока прическа е най-ниската в компанията.
Уикито обаче я дава 1.75 м. После вярвай на Уикипедия 😄

# 385
Нали наскоро се коментираше какво е грозна обувка. Е, тази за мен е много грозна, груба и неподходяща за посещение на Олимпийски игри.

# 386
Нали наскоро се коментираше какво е грозна обувка. Е, тази за мен е много грозна, груба и неподходяща за посещение на Олимпийски игри.
Ако Максима е носила това повече от половин час, заслужава олимпийски медал!

# 387
Супер топло посрещане за принцеса Ан в Рим днес. Дори тя самата в началото не осъзна, че тези аплодисменти на публиката са за нея и беше учудена. Отклонила се е от Олимпиадата и е пътувала за ръгби мач до Рим, където е участвала Шотландия, на която тя е патрон.
https://x.com/aimee_daisies/status/2020174936413991417

# 388
Супер топло посрещане за принцеса Ан в Рим днес. Дори тя самата в началото не осъзна, че тези аплодисменти на публиката са за нея и беше учудена. Отклонила се е от Олимпиадата и е пътувала за ръгби мач до Рим, където е участвала Шотландия, на която тя е патрон.
https://x.com/aimee_daisies/status/2020174936413991417
Страхотно видео, тя наистина в началото не осъзнава, че тези овации са за нея! Принцеса Ан изглежда много трогната.

Страхотна е тази жена, лоялна, работлива, неуморна!

# 389
Тия обувки са “убиец” и на визия и на крака. 😂
Амалия е прекалила със скъпите бижутата днес.

Амалия определено е върнала няколко килограма, за разлика от Максима, тя става все по-слаба.

Общи условия

Активация на акаунт