Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 24 725
  • 415
  •   5
Отговори
# 405
  • Glasgow
тук много ми харесва, от този профил е най хубава 🥰

От една шотландска историческа група- на въпрос как си представяте, че е изглеждал Хенри VIII като млад- този ми хареса, внук на Кент и кръщелник на Даяна, Едуард Уиндзор, лорд Даунпатрик. Не е в линията за наследяване, защото е приел католицизма. Има линия за дрехи, вдъхновени от шотландските планини, FIDIK (брандът)

ред. носи цветове и сега Меган, онази зелената рокля дето "откраднала" беше хубава.

# 406
  • София
За мен цветът не е голям проблем, но платът не пада добре, като кафтан й стои роклята, неподхотяща материя за това дълбоко деколте, кройката не е за нейната талия, съчетанието на плътна рокля със сандали също не ми допада.

# 407
# 408
Великолепна е Ан!

# 409
Явно влачещите се дрехи са на мода сега. Доста са избрали подобни.
Тази въздълга наметка не ми се връзва с отворени обувки. Иначе роклята без наметката ми харесва.

# 410
Принцеса Аниша от Бруней е родила момиченце тази сутрин. Името не е споменато за сега. Интересно ще има ли и снимка.

# 411
Двете сестри почти не се появяват след разразилия се скандал, но Южени е била по работа в Катар.
Продължавайки с работата си както обикновено, доколкото е възможно, принцеса Евгения е снимана на Art Basel 2026 в Доха, Катар, на което тя присъства в качеството си на директор на Hauser and Wirth, галерията за съвременно изкуство на Savile Row.

Тоалетът й не ми допада особено, не е за нейната фигура.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 18:02 от gala66

# 412
Дейлито са изкарали Максима, че е датската кралица. Smile

# 413
  • Glasgow
Netherland е в моя app🙄

# 414
Сефте са се пообъркали малко журналистите 🤣

# 415
  • София
Ботите на Максима, като изключим цвета, са много симпатични. Но чак пък медал за носенето им - нормален, стабилен ток, платформата отнема от височината.
Много ми харесват дънките ѝ.
Съгласна съм- понеже съм сам 164см. от 18гадишна към на токове.Нямам проблеми с тях и мога да потвърдя че тези са доста удобни и не виждам проблем да си с тях 4- 5 часа.
Лично на мен дори цвета ми харесва много!

Общи условия

Активация на акаунт