Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 7 951
  • 116
  •   3
Отговори
# 105
Здравейте. Два дена подред печеля gift карта от играта на Морени с два различни номера. Вчера участвах в 13:10, днес в 13:01. Ако някой иска да се пробва ще се радвам да съм била полезна. Желая успех на всички!

# 106
  • При децата ми
Здравейте. Два дена подред печеля gift карта от играта на Морени с два различни номера. Вчера участвах в 13:10, днес в 13:01. Ако някой иска да се пробва ще се радвам да съм била полезна. Желая успех на всички!

Честито!
Това се казва късмет! Flowers Four Leaf Clover Със здраве да се харчат!

# 107
Браво на печелившите! Отново се зарибих по тази тема хаха

Опитвам се да се регистрирам за Кауфланд и персил, но няколко пъти ми дава възникна грешка… случвало ли се е при друг? Какво да направя

П.с моето безплатно спрейче за Гърло от Пчелина дойде днес
Вие ли платихте куриерската такса за доставката на спрея за гърло от Пчелина ?

# 108
Да, плаща се. До кутия бокснау е най-евтино. 1,84 евро нещо такова.

# 109
# 110
Ето промо опаковките на киндер.

# 111
Скрит текст:
Честито! Днес в 12:59 участвах и не спечелих и видях, че малко след това е паднал ваучер. Радвам се да видя, че печелившият е от темата. Simple Smile

# 112
Нови моментни награди в приложението на КК
Скрит текст:

# 113
  • Варна
Игра на Нескафе от 09.02 https://www.nescafe.com/bg/campaigns/3in1-promo-travel

# 114
Най-накрая раздвижване за игрите. Малко ми липсват храни, като лютеница, нести, луканки и др месни изделия. Милка трябва да подаряват и ваучер за стоматолог.

# 115
Oт LIDL-анкетата:

Здравейте!
Благодарим ти за участието в нашата игра „Твоето мнение“ и поздравления за късмета!
С участието си Вие спечелихте на томболен принцип ваучер за пазаруване в търговските обекти на Лидл България на стойност 10,23 евро / 20 лв.

# 116
Няколко месеца не играх. Имам да наваксвам  Grinning. Още една спечелена награда.

Общи условия

Активация на акаунт