Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 5 338
  • 96
  •   6
Отговори
# 75
Малко късно се включвам, понеже бяхме болни в къщи, но ето и аз получих наградата от форума и София Мел - формата е страхотна, изненадох се приятно.

# 76
  • Елхово

Желана награда Heart Eyes

# 77
Аз още не съм получила двата шоколада Милка от предната промоция. Звънях, питах.. нищо. 😅
Успешен месец!

# 78
  • София
Здравейте, отдавна не съм влизала, защото просто не мога да смогна. Благодаря за новата тема, дано да я напълним с награди - хубави, а не рекламни!

Сега видях, че са изтеглени печелившите от играта на Милка и Орео и честно казано, много неприятно ми стана, вярвате или не, регистрирала съм покупки за над 130 лева - едно голямо нищо. Изобщо няма да играя в другите им игри, голямо разочарование.
В Девин бях с 3 бележки, но разбрах, че всичките се считат за невалидни, а няма никакъв шанс да се връщам аз и да се моля на хората за печати, защото от Девин не могат да организират една кампания кадърно, при все, че играта е само за 1 верига.
Никъде другаде не съм участвала, то и игри нямаше. В морени мисля да не се включвам заради това, че наградите са моментни, минали път затънах във вафли, но без награда. Може би ще взема Рафаело, макар че хич не сме по сладкото. А за Престиж се колебая, защото никога не са ме теглили, а съм участвала във всяка тяхна игра с много бележки. В Киндер също няма, имам киндерчета от миналата им игра, а и сега наградата е доста непривлекателна, според мен.

Да ви е топъл и хубав деня на всички!! Blush

# 79
  • София
Анкета Лидл печеливши януари 2026г.
 20 ваучера за пазаруване в Lidl на стойност 10.23 евро/20 лв
https://www.lidl.bg/c/pechelivshi-uchastnitsi/s10019873
Скрит текст:
Надежда Желязкова 088XXXXX78
Анастасия Мундева 088XXXXX71
Елеонора Иванчева 087XXXXX90
Хавка Льотева 089XXXXX85
Севдалина Барбова 088XXXXX98
Гичка Цуцуманова 089XXXXX97
Костадина Мазгалова 089XXXXX61
Ивайло Тодоров 088XXXXX88
Мариана Георгиева 087XXXXX56
Константин Стоянов 088XXXXX56
Антония Главеева 087XXXXX93
Веса Славкова 088XXXXX50
Красимира Атанасова 087XXXXX60
Кристина Тодорова 088XXXXX42
Дима Иванова 087XXXXX57
Мая Николова 088XXXXX46
Стефани Нинова 087XXXXX60
Димитър Билбилев 089XXXXX73
Емил Русев 088XXXXX02
Теодора Костадинова 089XXXXX63

# 80
  • София
Пропуснала съм, във Фантастико сега какво има с търкане на карта? Че онзи ден купувах Кола, но не видях стикер за чаша. Иначе и аз все им казвам и те все нещо нямат.

# 81
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Януари завърших без нито една награда.
Дано февруари е по-добър,успех на всички желая.

# 82
  • Nesebar
Мъжа ми има смс от престиж с часовник сме

# 83
Захарче, благодарско за темата! :*

Късмет на всички и честито на спечелилите готини награди като екскурзии и пр.!

Чакам си продуктовия пакет от Престиж от коледната им игра...
(кикоман мн семпли в наградите..ще ги пропусна)

# 84
  • при късмета
Пропуснала съм, във Фантастико сега какво има с търкане на карта? Че онзи ден купувах Кола, но не видях стикер за чаша. Иначе и аз все им казвам и те все нещо нямат.
С покупка на Стела артоа са чашите

# 85
Някой знае ли на колко време обновяват наградите в приложението на Кока Кола? Само  за пуф може да се играе  от няколко дни.

# 86
  • София
Някой знае ли на колко време обновяват наградите в приложението на Кока Кола? Само  за пуф може да се играе  от няколко дни.
На всеки 2 седмици се пускат нови седмични награди
отбелязала съм си на календара 09.02 и 23.02
има и моментни но кога са трябва се гледа
и петъчна игра от 17 до 18 часа

# 87
Как се ядосах сега.Купих кроасани милка от Билла то на касовият бон пиши кроасан шоколад.Никъде не пиши Милка
Същата история като играта на девин...

# 88
  • При децата ми
Как се ядосах сега.Купих кроасани милка от Билла то на касовият бон пиши кроасан шоколад.Никъде не пиши Милка
Същата история като играта на девин...

Така пише да. Аз снимах опаковката на кроасана с касовата бележка и нямаше проблем.

# 89
Идвам да се похваля-чорапи от кроасаните снощи и продуктов пакет от Милка. А днес получих смс за ваучера за почивка от Милка.Изобщо не съм се и надявала.....Много, ама много съм щастлива, въпреки че сайта на туристическата агенция не ми направи особено добро впечатление.Пуснах им имейл със запитване за повече информация.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 18:11 от Обичам те!Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт