Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 75 109
  • 941
  •   1
Отговори
# 930
Пин-а, който изпратиха като смс ли ?
За да се активира картата.
С него ли е и при плащане?
Да пина,който пращат на смс трябва да си го запазите с него се плаща.

# 931
След колко време след като се заяви ваучера от Морени го изпращат? На мен ми казаха 45 дни ,но чета, че вече ги изпращат.

# 932
И аз днес си взех ваучера за Морени и чорапите!
Взех и Фюзтее но не намирам код.Дали са специална партида?
За студения чай трябва да са обозначени, че имат код.
Но се оказа, че за участие за наградите на Fuzetea, не е необходимо да се регистрира код от него, може и с код от Кока Кола. И аз купих чай без код... пък после и Кола Joy

# 933
  • Бургас
След колко време след като се заяви ваучера от Морени го изпращат? На мен ми казаха 45 дни ,но чета, че вече ги изпращат.
Не обърнах внимание на КБ от коя дата беше, но около 2 седмици, след заявяването за ваучера.

invisible51, благодаря ти! Ще го имам предвид!

# 934
За пазар е супер Hug В Лидл ще ме познаете Joy

# 935
Аз спечелих на 10.02  и получих ваучера на 27.02.... 45 дни е максималния срок май.

# 936
  • София
А Кока-кола кога изпращат имейли? Спечелих от моментните награди на 12-ти, а до момента няма нищо. Проверявам и спам папката.

# 937
  • Бургас
От моментните награди на Колата - чантите и дъската, срока им за връзка с нас  е до 6 март.

# 938
# 939
  • София
Досега четох правилата на Карлсберг, но не ми стана ясно. Ако съм играла за часовник и имам остатък 3 евро, после регистрирам нова бележка за още 3 евро с цел още едно участие, трябва ли пак да играя за часовник (заради остатъка) или може и за ваучер? Защото не ги прибави към остатъка, а ми изписа да допълня с нови 3 евро за ваучер. Дали е някакъв бъг или натрупването за различните награди е отделно?

# 940
Явно ще има игра, но още няма нищо на линка

https://lillydrogerie.bg/lilly-games

# 941
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт