Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 75 105
  • 941
  •   1
Отговори
# 915
При нас чашите на кока кола ги има в СБА Коме.

Някои има ли информация в Пловдив дали има магазин с налични чаши от тази промоция все още

# 916
Днес получих ваучера от Морени,сравнително бързи са,но пак с Европът😊

# 917
Ако някой скоро ще прави ремонт

https://emsapaints.bg/craftsman/program

# 918
  • Бургас
И моя ваучер от Морени дойде.
И шоколадите на сина ми.

# 919
А моите шоколади от тегленето на 9.02. още ги няма... Подозирам, че няма и да ги получа

# 920
какво се случва с този памперс😁 2ра седмица участвам, нямам големи надежди, но и никой не се е похвалил. Изобщо теглят ли?

# 921
  • Бургас
Активирах картата на Морени, но това накрая за добавянето в Icard нещо не го схванах.
Предполагам, че и без да е добавен към това, пак само с пластиката, може да се плаща.

# 922
Аз в Памперс съм с 4 бележки , в правилата пише , че се свързват 7 дни след теглене , в предвид че теглят 11 награди , все някой трябва да се похвали.

# 923
Има ли активна игра на памперс

# 924
Някой има ли информация как може да се използва ваучерът на Спортдепо, спечелен от играта на Нескафе? Туко що се опитах да го използвам в сайта и изписва, че не отговаря на условията моята поръчка 🤔 За жалост в момента кол центъра им не работи, а чат бота също не може да ми помогне

# 925
  • София
Някой има ли информация как може да се използва ваучерът на Спортдепо, спечелен от играта на Нескафе? Туко що се опитах да го използвам в сайта и изписва, че не отговаря на условията моята поръчка 🤔 За жалост в момента кол центъра им не работи, а чат бота също не може да ми помогне
За Sport vision е ваучера Grinning

# 926
Леле, днес изобщо не ми е ден 😂😂😂😂

# 927
И аз днес си взех ваучера за Морени и чорапите!
Взех и Фюзтее но не намирам код.Дали са специална партида?

# 928
Активирах картата на Морени, но това накрая за добавянето в Icard нещо не го схванах.
Предполагам, че и без да е добавен към това, пак само с пластиката, може да се плаща.

Може и без да активирате,нужно е само да имате пин,защото при плащане иска,понеже вече ги наместих и знам 😀

# 929
  • Бургас
Пин-а, който изпратиха като смс ли ?
За да се активира картата.
С него ли е и при плащане?

Общи условия

Активация на акаунт