Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 10 459
  • 140
  •   21
Отговори
# 135
От телефон не мога да регистрирам в Милка. Неактивно е копчето “участвай”. Също и там където се пише сумата. От компютър си работи.

# 136
От днес Карлсберг срещу скромната сума от 6€ можеш да спечелиш и шапка, вече стават смешни

# 137
# 138
Добро утро, и аз видях играта на Карлсберг, пише че е само за Лидл. Ваучерът е за ски екипировка, то сезона свърши. Не че карам ски, но е много конкретен...А и с техните номера на изписване.

# 139
До 15.02.2026 г. можеш да се включиш в кампанията ни с продукти Fine Life и Coca-Cola и да играеш за брандирана тенджера Coca-Cola или фритюрник с горещ въздух Cosori TurboBlaze 👉 https://metro.qrd.by/jnc5xz
Благодаря много за споделянето на играта!
Въпрос към момичетата от Варна - знаете ли дали само трите посочени магазина участват в тази игра? Защото според мен магазини от веригата "Моят магазин" има и на други места в града. Ако не се лъжа има един, който е на ъгъла до паркинга зад спирката (спирка Фестивален комплекс) под ФК.
Посоченият магазин на ул. "Южен залив" в Аспарухово е супер малък е има доста малко неща. Не знам този в Чайка как е...Освен да пиша на организаторите и да проверя.

# 140
До 15.02.2026 г. можеш да се включиш в кампанията ни с продукти Fine Life и Coca-Cola и да играеш за брандирана тенджера Coca-Cola или фритюрник с горещ въздух Cosori TurboBlaze 👉 https://metro.qrd.by/jnc5xz
Благодаря много за споделянето на играта!
Въпрос към момичетата от Варна - знаете ли дали само трите посочени магазина участват в тази игра? Защото според мен магазини от веригата "Моят магазин" има и на други места в града. Ако не се лъжа има един, който е на ъгъла до паркинга зад спирката (спирка Фестивален комплекс) под ФК.
Посоченият магазин на ул. "Южен залив" в Аспарухово е супер малък е има доста малко неща. Не знам този в Чайка как е...Освен да пиша на организаторите и да проверя.
Не участват всичките им обекти. Два пъти съм си правила труда да ходя специално до посочени обекти и едвам намерих какво да купя за изискваната сума. В тази игра поне сумата е малка и иде реч за конкретни неща, но изобщо нямам желание да ходя специлано до посочен обект.

Общи условия

Активация на акаунт