Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 4 916
  • 155
  •   5
Отговори
# 120
Мони, честита да си! Желая ти здраве, все повече успехи и усмивки, любов и щастие! 💐❤ Весел празник!
Карз, ти нали си в Бургас? Няма ли да идеш на срещата? Весело да е на мацките. 😊
Фонсчеее, този път видях и ми напълни душичката с този ферман! 😍❤ Давай още, няма да се оплакваме.
Гоги да се размине бързо и леко с вирусчето.
Цвети снощи пак спа при мен. 😁 Харесало й много, та изгони баща си на дивана. Наистина спа добре, не е мръднала цяла нощ. Снощи щях да ви се оплаквам, че забравила едно домашно по ЧП, та го писахме в 23 часа. 😅 Добре, че погледнах в Школо. Днес има и първа 6-ца за втория срок, контролно пак по ЧП.

# 121
  • София
Мони, честита да си! Имай много поводи за щастие и усмивки!
Елит, спокойно да ти минат дните и да отпътувате спокойни и заредени за прекрасни изживявания!

# 122
  • Бургас
Ени, да в Бургас съм, но нямам вариант да ходя на срещите, колкото и да ми се иска! Но вярвам, че един ден ще успея да присъствам!

# 123
Честита да си Мони!
Фонсе, изглежда страхотно. Запазвам си правото да те питам, ако имам въпроси по организацията.
Гого и скритите болни да се оправят.
Освен кафето, не съм свършила работа и за 2 стотинки

# 124
Мони, newsm59 честита да си. Здрава, щастлива, обичана и ценена Flowers Bouquet.

Тути, Гоги и други болни, ако има, да оздравяват бързо Hands V.

Фонс, благодаря за разходката. Насладете се на почивката на макс sun

Приятна среща на бургазлийки и гости cheers .

Ели, да ви е весело в Париж Hands Thumbsup .

# 125
  • някъде ... тук ...
Ааа Париж беше миналата година. Отиваме на ски Simple Smile Сняг има много като гледам снимки/камери от там.
Благодаря!

# 126
  • Canada
Мони, честита да си, здраве и приключения да имаш 🍀🎁🥳 Селесте те е ориентирала къде да гледаш 😉

Тит, питай смело 😁

Да доразкажа за принцеса Мали 😁 Разбойничката след известно внимателно наблюдение се научила как да си отключва вратата на заслона, прибират ги през нощта. Няколко пъти бягала, веднъж се забавлявала в бананова гора, изпочупила 100 дръвчета, прибрала се и си легнала 😂 Отнесли глоба за забавлението й, 30 к бата.

Някои слонове имат белези от вериги, наранявания, други проблеми с краката, защото години наред са разхождали туристи из планината, трети тикове, защото са дресирани да танцуват хула хоп, четвърти непрекъснато сълзене на очите от принудителната работа на слънце. Та колкото повече опознавам животните, толкова по малко харесвам хората 🫤

Най възрастната дама в приюта е на 78 години, най младата на 44. Живеят до около 80, като на 10 години си сменят зъбите. Водачите им ги направляваха само с думи. Имат изключително фина моторика на хобота, белеха кората на тръстика. Характерното удряне на растенията преди да ги погълнат е за да ги омекотят и изравнят. Бананите изчезнаха за нула време 😁

Ето още няколко красавици ❤️

# 127
Ох, Ели, не знам защо реших, че ще ходите в Париж Blush. Може би, защото снощи четох темата за Париж и съм проектирала вашето ходене с него. Нищо де, пожеланието си остава и за ските Hands V.

# 128
2в1, ти не получи ли покана за Париж от приятелка? То, нищо чудно да бъркам, де.

# 129
  • Бургас
Марѝ, а с твоето гостуване в странство какво става? Действаш ли?

Пфу, протече ни бойлерът и ще се слага направо нов, няма вариант за ремонт. В следващите дни ще се мъкнем по бабите с хавлиите. Не знам колко време е текло, имаше си локва, но пак късмет че си бях у нас и все пак го изключих в някакъв момент, а не да грее цял ден.
За довечера обещавам да се облея доволно с хубав парфюм Joy

# 130
Марѝ, не бъркаш Hands Thumbsup. Уикендът около 8-ми март ще съм там.

# 131
Фонс, затрупвай ни с топли снимки, изобщо не ни жали!
Мони, честита да си!
Аз искам да кажа, че се сдобих с обувки естествена кожа за 8 (осем) евро и са ми идеални, чакам госпожицата да се прибере от урок и да мери нейните.

# 132

За довечера обещавам да се облея доволно с хубав парфюм Joy
Са не протеснявай, аз още не съм си направила операцията на носа 🤣

# 133
Марѝ, а с твоето гостуване в странство какво става? Действаш ли?
Тъкмо набелязах изгодни билети и запазих лекар и дата за мъдреците на детето.

# 134
  • Сливен
Мони, здрава и щастлива да си!
Болните да оздравяват, излизащите да се забавляват!
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт