КРУИЗИ /Тема 21/

• 994
  • 24
  •   3
Отговори
# 15
  • София
Записвам се да ви следя, тази година планирам MSC Euribia през декември, да видим дали ще ми се получи.

# 16
 от къде най-изгодно си купувате круизи на MSC, гледам че имат плавания с кораб Orchestra от Истанбул, та за това нещо ей така бързо да взема с тръгване по-наблизо до България

# 17
  • Русе
Записвам се в темата. С голям интерес ви чета момичета, защото до сега не сме ходили на круиз, а имаме голямо желание. Мисля, че като за първи път ще най-добре да резервираме чрез туроператор. Може ли да ми препоръчате туристическа агенция от която сте доволни.

# 18
  • Dublin
Благодаря за новата тема.
Тази година за съжаление няма да мога да отида на круиз, че чакаме ново попълнение в семейството през май. Но активно гледам за 2027 вече, за 3ма,  че не ме свърта 🤭.

Досега само с МСЦ съм пътувала, но искам да пробвам и Селебрити, че все хубави неща чета за тях тук.

Приятни круизи на всички, аз ще ви чета и за сега ще подсмърчам жално само 😁

# 19
планираме гръцки острови, но ми се иска и някое италианско пристанище (заради: паста, пица, сладолед и еспресо!!)
кажете моля ви, началото на юни или средата на май? опасявам се да не е много ли жега

# 20
Резервирах круиз за началото на март с Коста  Тоскана , който обхваща само държави от ЕС. Имам два въпроса, на които ще съм благодарна за отговор от първо лице. При резервацията написах само име и фамилия, има ли проблем, че не съм написала бащино име ( то и няма такава графа и трябваше да го напиша при собственото, евентуално). Втори въпрос- паспортите ни ще имат валидност малко над три месеца към датите на  круиза, но не шест. Четох, че за страни от ЕС няма изискване за шест месеца , но все пак се притеснявам малко. Заявили сме нови паспорти, но единият може и да не пристигне навреме, като гледам.

# 21
Попаднаг на грешната група, сега много ми се ходи на круииииз хахаха Simple Smile

# 22
  • гр. София
планираме гръцки острови, но ми се иска и някое италианско пристанище (заради: паста, пица, сладолед и еспресо!!)
кажете моля ви, началото на юни или средата на май? опасявам се да не е много ли жега
Определено началото на юни. Май месец още нищо кой знае какво те работи из Гърция за туристи.

Domino25, разровите из различни сайтове и сравнете цени и условия. Ние купуваме от щатския сайт на MSC, но може и от агенти, предлагащи круизи

# 23
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За Celebrity, някой може ли да каже къде да видя цени на all inclusive пакет напитки?

# 24
За Celebrity, някой може ли да каже къде да видя цени на all inclusive пакет напитки?

https://www.celebritycruises.com/things-to-do-onboard/onboard-pa … beverage-packages

Това е което виждам и споделям от Северна Америка, за Европа може да е различно, а именно цените да са в Евро.

Общи условия

Активация на акаунт