Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 802
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  Мимоза 2,това ,което описваш за равнодушието на хората никак не е учудващо!Всеки ден влача количката по стълбите на входа към блока,почти всеки път ме подминават мъже(на всякаква възраст) и не, че не ми предлагат помощта си,но и тряскат с вратата на входа с такава сила,че будят бебето!
   Не мога да ги променя,тези хора....
   Единственното,което ми остава,да възпитавам в сина милосърдието и любовта към хората.

# 121
Момичета след малко тръгвам за последния изпит, стискайте палци да го взема. Много съм притеснена, защото всичко ми е много объркано в главате и не знам как ще се справя, хайде по-късно ще пиша как е минал, но преди това ще ходя на фризьор, че свеки като си тръгне няма да имам тази възможност, е поне не ми се рискува Вики да опищи салона.

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СВЕТЛЕ !

# 123
На всички бебета импада бешката коса рано или късно. Споко

ЧРД Светле!

# 124
  • София
Мими-81, не мога да се стърпя и аз да не кажа, че кичурите много ти отиват и че малкия ти е копие.  Laughing Много сте сладки. Няколко дни се стискам, викам всички се изредиха да го кажат, ама не се стърпях накрая.  Joy

# 125
  Галина,стискам палци за последния ти изпит! Praynig Praynig PraynigИ успешно посещение на фризьор ти пожелавам!
   Да се похваля,преди няколко дена успях да отида на козметик.Моите мъже:таткото и бебчето,се разхождаха в Южния Парк,докато се наслаждавах на процедурата.
   да ви прошепна нещо newsm73:сдобих се с номера на телефона на фризьора на Гала smile3553,кога ще отида при него нямам представа,но......поне с това да се похваля.

# 126
Мими-81, не мога да се стърпя и аз да не кажа, че кичурите много ти отиват и че малкия ти е копие.  Laughing Много сте сладки. Няколко дни се стискам, викам всички се изредиха да го кажат, ама не се стърпях накрая.  Joy

Мерсииии  Embarassed

# 127
да ви прошепна нещо newsm73:сдобих се с номера на телефона на фризьора на Гала smile3553,кога ще отида при него нямам представа,но......поне с това да се похваля.

Много тихичко го каза, никой не те чу Joy Joy Joy

# 128

Много тихичко го каза, никой не те чу Joy Joy Joy
    33uu Smile Smile Smile

# 129
Момичета, на мойто чудо зверски му пада косичката отзад на главичката и вече има едно доста голямо почти плешиво петно (а това било свидетелство за рахит). Някой с подобен проблем?

Любо си смени косата отгоре, а плешивото петно отзад го има, но е от търкането в чаршавчето, бебешката косица лесно пада. Не е от рахит.
Дано и при вас да не е Simple Smile

# 130
И на Евангелина отзад малко й се е протрило, а понеже й е доста косата, отзад, над плешивото й се е заплела на възелчета, понеже там е като пух и май ще играе ножицата скоро  smile3553

Преди малко й дадох малко пюренце - картофи с моркови. Умрях от смях, тя също. Нещо й беше много смешно и имаше пюре навсякъде, но не и в устата й  Laughing
В крайна сметка, дали е глътнала половин лъжичка незнам. Не е правила кисели муцунки, не рева, не се дърпа, просто много се смя  Laughing Laughing Laughing Аз също  Laughing Laughing Laughing

# 131
Ели и мамета, които вече давате зеленчукови пюренца - приготвяте ли ги, или давате готови? Ако готвите, от къде набавяте зеленчуци? Ние май късно ще се захраним, че имаме атопичен дерматит и педито не дава преди края на 4-тия месец, а и аз смятам, че ще е по-добре така за бебата.

# 132
Аз купих на Ганчев вчера едно бурканче, понеже в супермаркета нямаше други, а много исках поне да пробвам. На вкус е ужасно между другото, майчетата с две дечица сигурно знаят  Simple Smile Не искам да ги приготвям, понеже не си вярвам достатъчно и не бих дала на Евангелина нещо, сготвено от мен  Laughing

Засега няма да й давам, ще изчакам до другата седмица и ще взема други видове пюренца и ще пробвам пак. Това явно няма да го бъде  Wink

# 133
  • София
Абе момичета, домъчняло ми е за вас, няма ли да се видим?

То с моето ревящо диване в магазина не смея да ида, хората в квартала вече ни знаят кой надува гайдата така, ама някъде наблизо бих се пробвала заради вас?

Какво ще кажете утре примерно НДК или Народния? Само да не духа като днес, че ние бяхме навън, ама се прибрахме, че на мама й писна все да ходи чорлава. Пък и съм докарала един текезесарски тен на къси ръкави, не е истина просто.  Sick ooooh!  Embarassed

# 134
На Любо му давам ябълка на Ганчев, не му е фен и го смесвам с млякото. Днес е на 4 лъжички, утре на 5 и така ще увеличавам пюрето, а ще намалявам млякото докато остане само пюре, ок. 130 - 150 гр.
Дани, вчера не излизахме, че имах работа, за днес се чудя. Ако излезем към морската ще ти звънна.

Общи условия

Активация на акаунт