Жена ми си има любовник

• 1 272
  • 50
  •   5
Отговори
Здравейте,
Аз съм БГ татко. Регистрирах се във форума, за да видя други гледни точки на проблема и евентуално да взема решение.
С Жена ми сме заедно от студентските ни години, като наскоро навлязохме в 40-те. През последните няколко години, след раждането на най-малкото ни дете (4г), отношенията ни поохладняха, покрай работата, грижите за децата и други битовизми. Започнаха и караници. Съответно и интимният ни живот хич го няма. Въпреки това до този момент аз не съм си и помислял за друга жена, макар и да започнаха да ми се прокрадват мисли за евентуален развод. Като цяло съм съм харесван мъж, на висока позиция в международна компания съм и печеля добре (около 5 пъти повече от жена ми), грижа се изклюително много за децата (смея да твърдя, че са по-привързани към мен, отколкото към майка си), домакинствам (основно аз готвя в къщи, чистя и т.н.) Осигурил съм семейството си със голям апаратамент в хубав квартал, закупен изцяло с мои трудови доходи, автомобили, плащам за частните училища и заниманята на децата и т.н. Това са факти, а не опит да се представя като невероятен баща и съпруг.
Както и да е, от около 3 месеца жена започна много да се суети около телефона си и ми светна лампичката, че може да има нещо. Въпреки това и имах такова доверие, че прецених, че съм в заблуда и игнорирах фактите. Преди три седмици обаче, видях, че получава скрито съобщение от скрит номер, докато останалите съобщения са видими на дисплея й. Съответно забелязах, че подобни съобщения се получават регулярно и тя ги чете в другата стая. Хакнах и телефона и намерих скрит/ таен чат, заключен с друга парола. Отне ми два дни да хакна паролата на чата и да открия, че си има любовник, нейн колега- женен мъж с деца. В чата се обясняваха как се обичат безкрайно и кой кого до по-разтърсващ оргазъм е докарал. Последният им секс беше точно преди партито за рождения ден на сина ни, докато аз вземам децата от училище и детска градина, за да ги заведа в детския клуб. Почувставх се като пълен загубеняк. Говорих с нея, тя всичко отричаше, като ме лъжеше в лицето, докато не разбра, че не блъфирам.  Поисках и развод. Тя започна да ме моли да не се разделяме, обяснявашв, че имала само симпатии към другия, искала да е само с мен, да сме мислели за децата...Обяснението й за любовника й е, че с мен вече не се чувствала обичана и ухажвана жена. Въпреки това само мен обичала и поиска да се обърнем към семеен терапевт за да "открием отново пътя един към друг и да заплим отново искратя". Трябвало да се борим за брака си. Не й вярвам вече. Опитвам се да разсъждавам трезво над нещата и според мен се опитва отчаяно да ме задържи, защото другият няма какво да и предложи, а в мен вижда сигурност. Разумът ми казва, че трябва да сложа точка на брака ни, но и аз не знам защо се чудя дали да не дам нов шанс. Не на нея, а на семейството ни, като цяло. Все пак сме заедно от много време и сме привързани един към друг, на децата няма да е лесно, а и ме е заплашвала, че при развод няма да ми дава да виждам децата - все пак тя е майката, аз съм никой. Пълна каша е в главата ми. Ще се радвам да чуя странични мнения, за да подредя мислите си. Ако някой, счита, че темата е пързалка, моля да подпине. Мерси.

# 1
Разделяйте се, няма никакъв смисъл. Децата ще са добре, щом и двамата сте ангажирани родители, ще имат и любов и внимание и всичко, дори и след като се разведете. Тя те заплашва, защото иска да те хване шубето и да не я разкараш, пък тя да продължи да си живее удобно с теб. Абсолютно не вярвам, че след развода няма да ти дава децата. Без доверие и обич семейство няма, така че не виждам какъв нов шанс ще даваш на това "семейство".

# 2
Много неприятно наистина, но и аз  НЕ мисля че счупеното става цяло.
Успех, каквото и да решиш.

# 3
Брех, мисля, че не една служба ще се впечатли как за 2 дни си хакнал телефон, парола и си видял тайни чатове! Това корпорации наливат милиони да осигурят конфиденциалност и непробиваемост. Други наливат луди пари за пробиви. Но бг-татко хаква всичко за дни!
Като оставим на страна тази небивалост ... и факта, че всичко е в тип лична драма за реакции, а не емоционална изповед, каквото би било ако хванеш, че жена ти има оргазми с друг.

Имате семейство и 2 деца - разбира се, че стъпка първа е да си оправите брака.  Не е лесно, не е бързо, но все пак е възможно.
Ако не се получи следват следващите стъпки.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:07 от the Дорис

# 4
  • София
Хм, напоследък се навъдиха много теми за 40-годишни може би мъже, които печелят много и са на ръководни позиции, но пък не могат да вземат елементарни решения за собствения си живот. Че и хакери ненагледни...
Като започнете да си измисляте така, не може ли малко повече мисъл да вложите? Евентуално за следващата пързалка...

# 5
  • София
Разделяй се с нея, че счупено не се лепи. И звънкай на ЦРУ.

# 6
Еми разделяйте се.
Хвани си и ти любовница.

# 7
Ей сега, най-много след 2 дни ще се стигне до тавите и чаршафите.

# 8
Нормално е да има сходни теми. Такива неща не се случват само веднъж.

# 9
Разговаряйте, отидете на терапия, оправете си отношенията, простете си.
Ще ви е от полза, дори и ако в крайна сметка решите да се разделите.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:39 от ябълка*

# 10
Свободни съчинения. Simple Smile

# 11
Пързалка може и да не е, ама много банално, бе братчед.
Не твърдя, че не е (твоята) реалност, но в такъв стил пишат повечете жените тук. Едностранно представяне, пишещият - целият в бяло, другият - измамник/ца, изневерител/ка, и то всичко по един и същ тертип.
Добрият работи, печели или поне в женския вариант - е независим финансово, обича си децата, върши домакинската работа.
Какво да ти кажа, на мен като читател ми омръзнаха такива драми - всичките едни и същи, копи/пасте дет се казва.
Да повторя - не те обвинявам в пързаляне на мамите, но ако е истина всичкото написано, еми жалко.
Бих предпочел ако е така сиво и скучно, да проявиш малко креативност поне в презентацията.
====================
Отделно, макар и рядко да ходя в България, прави ми силно впечатление разликата между преките ми наблюдения там, и животоописанията в този форум. И за работа, и за финанси, и за развлечения. Освен в този прекрасен форум да са се събрали елитните 0,5% от българките и българите?
====================
Съвет?
Ако по принцип се оправяш в живота, понасяш промени и преодоляваш трудности, то както случаят ти не е някакво изключение, ами да си кажем истината - вече правило в СО, то ще се справиш и сега. По факта, че тъвсиш съвет за такова банално събитие в бгмама (и предположението, че не ни пързаляш) съдя, че може и да не се справиш. На 40 и няколко си се оставил да те повлече течението на удобството и спокойствието. Не само материалното удобство имам предвид.
В друга тема ме изтриха, защото писах, че удобствата, хубавия живот, лукса, са за жените. На мъжа му трябват приключения, риск, промени, стрес. Ако и при него надделее стремежа към удобства, той се спихва, намалява му тестостерона, надебелява, отпуска се. Това е.
Намери си и ти любовница, даже 2, да видиш как усилията да съгласуваш всичко, без новите занимания да се отразят на старите ще ти вдигне духа, ще живнеш и изобщо няма да се сещаш да питаш за любовниците на съпругата ти.
================
И да знаеш, че ако си останеш с единственото мнение-тема, това си е доказателство, че пробваш да ни вържеш кънките или си просто кликбейт на модераторите Wink

# 12
  • SF
Ако можеш да простиш изневяра, но не от тези изневери, а изневери с чувства и оргазми, опитайте отново. Но ако при всяка целувка ще се сещаш, че е спала с други на Рождения ден на сина ти, не знам какво семейство ще да бъде вече.
Ти помисли дали можеш да простиш лъжата и последващите лъжи.
Щом лъже него, че го обича, защо да не лъже и теб за същото.

# 13
  • ES
За една изневяра, всички са виновни, и изневеряващия, и на когото изневеряват. Виното и жените изневеряват само на слабите пиячи. Други клишета не се сещам за момента. 😀
Виж сега, не е края на света, една изневяра може да е отрезвяваща за двойката и да заздрави връзката, ако е била мимолетна и само сексуална. Но може и да я срине до основи и това е да било последната капка на препълнената от други кахъри връзка. Първо ти сам за себе си трябва да си изясниш, би ли могъл да приемеш отново жена си. Не казвам да простиш, а да се научиш да живееш с това. После ако е така, да седнете и да поговорите искрено, да видиш за нея как стоят нещата. Само, че знай, че при жената особено след хубав секс само плътски отношения не съществуват сигурно има и емоция в тив отношение, поне от нейна страна. И тогава вече да решите струва ли се да се борите за всичко това което сте създали досега или не. Защото е най-лесно едно нещо да се развали по-трудно и да се изгради и запази.

# 14
В историята (сякаш съставена по сценарий), съпругът би трябвало да положителен герой.
Защо ли,  не го чувствам така. Grinning
Той е добър,.тя лоша.
Пресметливото му мозъче,. всичко изчислило. Кой колко взема, кой колко прави. За нея нещата може да стоят по друг начин.
В една връзка  е важно, как те кара да се чувстваш този до теб. А не заплатата, колко чинии повече си измил и дори чувствата на децата пресметнал.
Това е моето скромно мнение, но имам опит с обичането. В написаното не усетих болката на наранен мъж, а на  прецакан.

Общи условия

Активация на акаунт