Мамник - Тема № 3 🪶

• 2 020
  • 46
  •   9
Отговори
# 30
А в книгата динамично ли е действието? Откъде идва мудността в сериала - коренно различие с динамиката в книгата ли е?

Определено е по-динамично и държи вниманието.
Аз я прочетох за ден. Сериалът напредва, но не знам дали ще успеят да пресъздадат усещането както трябва.

# 31
  • Бургас
Охххх, до там ли стигнаха хората, че да намесят и Мамника в убийствата в хижата!?

# 32
  • София
Диана, благодарности.
(Даа, над Петрохан се преплетоха Вила Роза и Мамника. Следи от него не били открити - но то пък какво знаят и "органите", като пилето не се е показало още в натурата. Възможно е като размаха с криле и да се замитат следите от кокошия крак. Simple Smile Замислям се и, че Черната пантера изчезна около самата постпродукция на филма, а даже е бил и готов навярно. Може да е дала фира, изядена от вече по-обсъжданата от нея креатура.)
А сериозно: чакам в четвъртък вече... очакваното. Т.е. неща, които чакаме и си пишем, а не какво няма да се случи и да видим отново.

# 33
Диана, благодаря за новата тема!
Иска ми се да я изпишем този път с преобладаващо количество положителни  отзиви и удовлетвореност от видяното, наред с критиката и анализите.

Назад прочетох, че сте коментирали "Порталът" - мой много любим сериал. Хареса ми и историята, и изпълнението. Все се каня да гледам "Вездесъщият" с Велислав Павлов...

П.с. извън темата отново:
 В неделя по БТВ ще дават премиерно "Без крила" с Наум Шопов.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 16:51 от Jupiter sea

# 34
Благодаря на Диана за хубавата тема Flowers Hibiscus

Очаквам и епизода с нетърпение и информация, която да внесе яснота за развитието на сериала по- натам Blush

# 35
Благодаря за новата тема!
Нямам търпение за епизода утре!

# 36
Благодаря за темичката , Диана 🤗
Утре очаквам силен епизод с много отговори!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:12 от Kat :3

# 37
Назад прочетох, че сте коментирали "Порталът" - мой много любим сериал. Хареса ми и историята, и изпълнението. Все се каня да гледам "Вездесъщият" с Велислав Павлов...

П.с. извън темата отново:
 В неделя по БТВ ще дават премиерно "Без крила" с Наум Шопов.
"Въздесъщият" е много хубав! Препоръчвам го! "Без крила" обаче е пълна боза и изобщо не си губете времето. Наум Шопов е много слаба ракия, не става за актьор. На светлинни години от баща му и дядо му. Мисля, че много по-подходящ като височина, структура на тялото и игра щеше да е ако вземат Филип Буков.

# 38
Има една реклама на Фанта, която се върти във ФБ, и имам чувството, че Божана я пие тази Фанта 🤣

# 39
https://www.jenatadnes.com/kino/kakvo-se-sluchva-v-legovishteto- … XiCBlB00XE1y3kHrg За епизода утре има цяла статия, дано този епизод е добър .

# 40
https://www.jenatadnes.com/kino/kakvo-se-sluchva-v-legovishteto- … XiCBlB00XE1y3kHrg За епизода утре има цяла статия, дано този епизод е добър .

Дано, отдавна е време.

# 41
  • Галифрей
Има една реклама на Фанта, която се върти във ФБ, и имам чувството, че Божана я пие тази Фанта 🤣

Защото е самата тя 😆 Тя и сем Зомбори са в нова реклама за кока кола.

# 42
Изглежда, че децата, за които говори бай Венци в промото са децата, които виждаме в промото зад някакви решетки и с факли в ръка.

# 43
Малко черен хумор....

# 44
Много ми харесва как са направили очите на Божана. Казваше, че е носила различни лещи и на двете очи, за да се виждат цветовете добре на камера. И ми хареса, че ги крие с лещи, а не като в книгата със слънчеви очила. Адски дразнещо ми беше, като през 5 страници пишеше как си слага слънчевите очила, за да не смущава хората 😖

Общи условия

Активация на акаунт