Априлски бебчета 2025- тема 5

• 12 813
  • 396
  •   1
Отговори
# 360
Ние мисля, че миналия месец сложихме морбилито и нямаше никаква реакция, преди това и третата многовалентната, също без реакция. Август сме на последна доза многовалентна, а за варицела нищо не е казала ЛЛ.
Ние проходихме стабилно и правихме прощапулник и си избра питката 🤣
Уикенда бяхме на Банско и доста добре изкарахме, ама бях сама с трите деца и беше лудница... но бебето добре се държа и по пътя и там, само не одобри басейна, та си стояхме в детския център.
Планираме море края на август на Гърция и ще видим как ще е.
Имаме 12 зъбчета, тормозят я не спи спокойно нощно време и от няколко дни се буди в 5 ч и я бутам вече на една дрямка.
Супер активна е от вчера и днес е с три синки на главата и ужулени колене и лакти,... направо ме съсипва и психически и физически 😵‍💫
От септември и ние сме на ясла, аз вече се водя на работа, но съм в отпуск до октомври.

# 361
Здравейте! Ще водите ли бебчетата на море? Аз определено още се чудя.

# 362
Миналата година я водихме 2 пъти на море. Тази година, ако имаме възможност ще отидем.

# 363
А как без море Simple Smile чакаме го с нетърпение Simple Smile

# 364
И аз се надявам, но за септември

# 365
О и ние го чакаме с нетърпение и миналата година я водихме на 4 месеца, сега за тази се надявам да отскочим до Гърция.

# 366
Ние също си мислехме за началото на септември. Направо ме окуражихте, благодаря ви!

# 367
И аз много се надявам на моренце през септември, ако пуснат мъжа ми отпуска. Иначе и на Приморско ходим от време на време, но друго си е на почивка и да не пътуваш, а да си на плаж няколко последователни дни.

# 368
Може би и ние ще изберем нашето Черноморие, не ми се рискува с нея, в чужда държава.

# 369
Здравейте, априлски майчета 🤗 Малко да раздвижа темичката ❤️
Дарко е точно на 14 месеца. Продължавам сутрин да му давам мляко 235мл. 🤗 Хапва си порции по 250гр., понякога повече, понякога по-малко. Вече върви много по-стабилно, направо подтичва, но поне месец му трябва още, за да върви на 100% стабилно. По цял ден подтичва, има книги навсякъде и имитира животни, говори на бебешки, не спира лепетно да повтаря баба, дядя, мама, тата, все едно някой му натиска бутон и е като цяло цирк Балкански вкъщи 😅 Започнахме да го водим и на плаж на Приморско от време на време, но още го е страх от морето, обаче в басейна, който му пълним с вода на брега е голям кеф. Не искаше да си тръгваме. Все още растат кътници и кучешки, всички едновременно 😅

# 370
Привет, привет 😊 Аз вече имам чувството, е си гледам голямо човече, не пие мляко, има една дрямка, обаче още не желае да ходи. Има 20-30 думи, които си ползва, напоследък в комбинация с "искам" 😅 От зъбите още е на 7 броя, началото на юли ще го водя на зъболекар да ги погледне. С гърнето успехът е нулев, колкото и да седи, всичко с случва после в памперса. Къса ми се сърцето, че от септември тръгва на ясла, но това е засега положението.

# 371
Честити 14 месеца на Дарко. Нашата има вече 16 зъба, без биба сме от 2 седмици и ходим, но много малко. Днес сме планирали прищъпулник, като се надявам да се случи поверието, че след него уж децата тръгвали по-уверено да ходят.  Иначе и ние бърборим много - любимото"дай, дай"...
Още не са ни приели на ясла и се надявам и това да се случи. Естествено местата са много мъничко...

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 15:43 от Gery666_

# 372
Ние сме в процес на зъбоникнене на кътници и е някакъв ад. Иначе си имаме 8 зъба. Мляко сутрин вече не пие и също е на една дрямка. Има нощи в които спи по цяла нощ, но има и такива, в които се пробужда и я взимаме при нас на спалнята. Казва мама, тата, баба, не-не, и постоянно сочи всичко и иска да и кажеш какво е. По сто пъти на ден едно и също. И постоянно вика - А,А,А Grinning

# 373
По същия начин говори и сочи. И казва постоянно ааа. И хората се обръщат 🤣.

# 374
Така учат езика. Любознателни деца! Grinning  А взимате ли кухня или им готвите? Аз я записах на държавна кухня, но в тези жеги точно на обяд, пропускам вече няколко пъти. Иначе и харесва и си я хапва с апетит, даже иска още.

Общи условия

Активация на акаунт