Априлски бебчета 2025- тема 5

• 12 673
  • 395
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте! И моята е лакома.Поне се успокоявам, че не е само тя. Wink

# 391
Звездичке, когато Дарко минаваше през такъв период, гледах порциите да не надвишават 250-280 грама и да има минимум два часа и половина интервал, за да не се натоварва стомахчето. По принцип се старая да са три часа, ако е изял 250-300гр.

# 392
Здравейте! Моето дете е на 1год и 3 месеца и също хапва доста, опитваме се да го ограничаваме, но и около нас е пълно с баби и все някой му дава нещо. Преди няколко дни го претеглихме, с обувките и пълен памперс, беше 11.9кг. Не знам дали е нормално. Относно зъбите, малко се притеснявам, понеже има само две зъбчета и то горни, не са израстнали напълно. Само горе има подути венци, долу няма нищо.

# 393
Нашето момиче е 11и200 85см😃 Но предвид , чр с баща и сме високи не се учудвам.
По скоро си мисля как се промени, преди раздаваше усмивки, целувки, махаше на всеки. Сега изпитва притеснение от непознати, помахва и толкова.. ако някой я доближи подава ръце към мен. Едната и баба не може да я загледа дори за 2 мин.. силен рев винаги щом се опита да и каже " Ела" или да я вземе..
С другата няма проблем, но пусне ли си косата не я иска, плаши се.. та само ходи вързана 😃
Не иска и много хора, само лелите си и едната си баба.. дядовци, чичовци изключено.. казва нене и се протяга към мен.

# 394
Моя син си казва името и се закача с всяко момиче на каса, и това не си е работа😀 12 кг го измери преди няколко дни педиатърката, а ребрата му се броят на гърба. Като цяло вече съм го оставила да яде колкото иска, той си знае. Имаше периоди, в които изобщо не ядене пълни порции дълго време, около прохождането, сега си хапва доволно.

# 395
bybsi, напълно нормални килограми, даже е към горна граница 🤗
Дарко е 12,300кг. гол с празен памперс, около 87см., скоро направи година и три месеца. С таткото сме с нисък към среден ръст(160см. и 170см.), но дядо му е висок 😁
Той също иска едната му баба да е с вързана коса 🤣 Иначе е просто период, той е супер социален, но на някои хора се мръщи, мрънка и се гушка в мен. Все пак вчера даде въздушна целувка след мрънкането 🤭
Ние не сме го учили да си казва името, само основни думички и имитира мнооооого животни.
Мануна, браво на момчето 💋🩵

Общи условия

Активация на акаунт