Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 37 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Започнах да гледам "Детектив Хари Хуле " засега ми върви страхотно ..държи напрежение и интерес ..

# 676
  • Sofia
Аз съм на "Добре дошли в Дери''. Хм, очаквах нещо по-различно.
Леко ми е комичен.

# 677
Аз си гледам " Еуфория" новият сезон и за мен за сега е добър . Зендая както винаги е мега добра , образат на Ру ми е много на сърце , но очаквах повече от Джейкъб Елорди доста смирен, че направо е доста неразпознаваем, нищо общо със Нейт агресивният и манипулативен насилник на жени от първите сезони на сериала . Оставя се Каси да го манипулира и води за носа.  Сидни Суини до кога ще влиза в образа на празноглавата блондинка и секс играчка ?? Това момиче може много , но като образи не само в Еуфория но и във други филми и сериали наистина само такъв типаж и стериотип играе . Изненадах се че композитор този път е Ханс Зимер ( любим мой филмов композитор ) очаквах отново да чуя музиката на Labrinth която допълваше сериала да бъде феномен. За сега не искам да поставям оценки защото са минали само два епизода , но за мен този сезон е по добър от вторият .. Но за мен първи сезон завинаги ще си остане ненадминат , бих върнала времето и да забравя че съм го гледала да мога да му се наслаждавам като първият път когато го гледах.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 01:18 от Жасмина 94

# 678
  • София
Аз си гледам " Еуфория" новият сезон и за мен за сега е добър . Зендая както винаги е мега добра , образат на Ру ми е много на сърце , но очаквах повече от Джейкъб Елорди доста смирен, че направо е доста неразпознаваем, нищо общо със Нейт агресивният и манипулативен насилник на жени от първите сезони на сериала . Оставя се Каси да го манипулира и води за носа.  Сидни Суини до кога ще влиза в образа на празноглавата блондинка и секс играчка ?? Това момиче може много , но като образи не само в Еуфория но и във други филми и сериали наистина само такъв типаж и стериотип играе . Изненадах се че композитор този път е Ханс Зимер ( любим мой филмов композитор ) очаквах отново да чуя музиката на Labrinth която допълваше сериала да бъде феномен. За сега не искам да поставям оценки защото са минали само два епизода , но за мен този сезон е по добър от вторият .. Но за мен първи сезон завинаги ще си остане ненадминат , бих върнала времето и да забравя че съм го гледала да мога да му се наслаждавам като първият път когато го гледах.
И аз съм на Euphoria и много се припокривам с мнението ти 😊 Zendaya е уникална като Ру и държи нивото, но и на мен Jacob Elordi ми идва доста по-пасивен този сезон. .За Sydney Sweeney също – има потенциал, а все я вкарват в едни и същи роли. Иначе да, първи сезон си остава ненадминат.
Дано нататък да стане още по-силен, че има потенциал.

# 679
Започнах да гледам "Детектив Хари Хуле " засега ми върви страхотно ..държи напрежение и интерес ..
Може ли да се гледа с подрастващи? Кървища не ме притесняват, по-скоро вулгарни сцени да няма.

# 680
  • Sofia
Може ли да се гледа с подрастващи? Кървища не ме притесняват, по-скоро вулгарни сцени да няма.

Вулгарни сцени няма. Но колко са големи подрастващите… Има си насилие.

# 681
  • Berlin
E, това с пръста беше малко неочаквано.😂 Да, зависи, аз не бих го пуснала заради това, хаха.

# 682
  • Sofia
E, това с пръста беше малко неочаквано.😂 Да, зависи, аз не бих го пуснала заради това, хаха.

Аз и за още една сцена се сещам… с една дума, по-добре да не се пуска на подрастващи Simple Smile

# 683
  • Berlin
Ауу, да, обществената тоалетна, сетих се. Значи не, мерси! Все пак не ми стана ясно защо точно е дупката, явно ми липсва въображение.😬🙄

# 684
Благодаря ви!
А някое крими подходящо за подрастващи на 13?

# 685
Благодаря ви!
"Как да възпреш крадец".
Хем е забавно филмче. Yum

# 686
Благодаря ви!

Лудвиг, High potential също стават.

# 687
die vorstadtkrokodile 
няколко филма са и са много интересни .
Die Pfefferkörner
Lupin става за по-големи но не е страшен и е крими

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 17:47 от bella-ciao

# 688
Благодаря! High potential и Lupin вече изгледахме. Страхотни са!

# 689
  • Sofia
Благодаря! High potential и Lupin вече изгледахме. Страхотни са!

И този е много хубав и мисля подходящ: Dept. Q https://www.imdb.com/title/tt27995114/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_img_2

Общи условия

Активация на акаунт