Процесът срещу Мариус Борг Хьойби

• 31 490
  • 574
  •   1
Отговори
# 450
А той обявен ли е за работещ роял или все още учи?

# 451
Не е работещ роял. Хокон каза, че щял да следва собствения си път и да гради собствен живот. Направи си фирма за фото и видео.
Но с оглед на ситуацията май го направиха работещ роял.

# 452
То при тях няма кой да работи. Краля и кралицата са вече на доста години, Метте е тотална издънка и болна. Бъдещата кралица и тя яко я влече живота, остава един Хокон само и евентуално сина му. Не че са се разработили много де, особено след скандалите едвали някой иска да се свързва с тях.

# 453
Излезе датата.

15 юни в 9 и половина българско време в залата, в която течеше и делото, ще се прочете решението.

# 454
# 455
Той по време на делото сега за електронната гривна каза, че му идват гости 2-3 пъти седмично, иначе е в изолация. Не знам дали това е само семейството или включва и приятели.

# 456
Да му имам изолацията. Толкова често мама и дрога може да му вкарва.
Сверре бая още има да опира пешкира и все ще е малко.

# 457
Той е обжалвал решението на втора инстанция, но днес съдът му е отхвърлил жалбата.
Явно ще търка нара и занапред. По закон могат да го държат в затвора до 4 седмици след излизане на присъдата. Пък ако го осъдят на затвор, направо продължава там.

# 458
  • Варна
Сигурна съм, че вече е бесен и изпаднал в паника. Главата си залагам, че си е мислил как мама пак ще го измъкне. Тепърва започва да му просветва, че ще плаща лично за магариите си. И никак не му е кеф.

# 459
Мариус не се предава. Сега ще обжалва до Върховния съд. Очаквам и те да отхвърлят жалбата и да няма заседание.

# 460
  • 🌊
Нещо, което вероятно е осъзнал е, че е перфектен пример за показно. Хем е близо до монархията, хем не е от нея. Перфектен пример за "няма по-висши от правосъдието". Не знам доколко е вярно, но в общностите до които имам достъп много норвежци са разочаровани, не задължително против монархията, но разочаровани от сегашното ѝ състояние. Общо взето всеки си прави каквото иска, след това се замита и "О, вижте, ние сме едно голямо щастливо семейство барабар с братовчедите от другите северни страни".

# 461
Писах и в другата тема, но Мариус се показа извън затвора. Не ми стана ясно къде е, но носи някакъв документ и е придружен от двама полицая.

https://www.seher.no/images/84684571.webp?imageId=84684571&x=29. … =1432&format=webp

https://www.seher.no/images/84684568.webp?imageId=84684568&x=29. … =1268&format=webp

# 462
За човек в затвора изглежда доста добре, дори ми се вижда напълнял.

# 463
Chonsi, всъщност искаш да кажеш не затвор, а тризвезден хотел, нали?😂

# 464
Поради влошеното здравословно състояние на престолонаследницата Мете-Марит, престолонаследникът Хакон ще съкрати предстоящото си пътуване до Япония. Докато посещението в Токио остава непроменено, посещението в Хачинохе на 4 юни е отменено. Престолонаследникът Хакон ще бъде приет от император Нарухито и императрица Масако на вечеря по време на престоя си в Япония и ще даде аудиенция на двойката престолонаследници.

Общи условия

Активация на акаунт