Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 733
  • 39
  •   3
Отговори
# 30
Kroche, а ти къде успя? Честито за близнаците:yum:!

# 31
  • Sofia
Kroche, а ти къде успя? Честито за близнаците:yum:!
❤️
В Кипър след Надежда..

# 32
Здравейте, да се запиша и аз за темата. Преговарям: 29.01 ЗЕТ с хореомон инжекция в деня на трансфера. 7ми ден HCG 42, 9ти ден (днес) HCG 126. Май е добър резултат нали? Не е от инжекцията? Единствено ме притеснява тези дни четох за биохимична бременност. Даже не съм сигурна какво е точно не искам да чета в интернет и да се филмирам излишно….

# 33
  • Sofia
Здравейте, да се запиша и аз за темата. Преговарям: 29.01 ЗЕТ с хореомон инжекция в деня на трансфера. 7ми ден HCG 42, 9ти ден (днес) HCG 126. Май е добър резултат нали? Не е от инжекцията? Единствено ме притеснява тези дни четох за биохимична бременност. Даже не съм сигурна какво е точно не искам да чета в интернет и да се филмирам излишно….
Супер си, не е от Хориомона. Бременна си и нивата са идеални. Няма да се стряскаш и притесняваш. Честито!

# 34
Сега изпратих резултатите на доктора, но отговора му е че още е много рано и нищо не се знае… 😏

# 35
  • Sofia
Сега изпратих резултатите на доктора, но отговора му е че още е много рано и нищо не се знае… 😏
Не знам какво искат тези хора. Нивата за 9ти ден са идеални, а и покачването е повече от прекрасно за два дена. Ако беше хориомона, нивата щяха да падат. Недей се тормози, изчакай си деня на прегледа и дано всичко е наред.

# 36
За момента всичко е наред и не прилича на биохимична. Докторът така казва, за да не обещава нищо. И да, рано е да се види, но за този ранен етап е супер.

# 37
kroche да са ти живи и здрави и трите дечица! Мога ли да попитам където точно в Кипър успя и при кой доктор?
Rosess добре изглеждат стойностите и покачването. Доктора ти казва така, защото е рано и да не ти дава напразни надежди. Препоръча ли ти след 2 дни пак да  пуснеш ?

# 38
Не, каза направо на 16ти ден

kroche да са ти живи и здрави и трите дечица! Мога ли да попитам където точно в Кипър успя и при кой доктор?
Rosess добре изглеждат стойностите и покачването. Доктора ти казва така, защото е рано и да не ти дава напразни надежди. Препоръча ли ти след 2 дни пак да  пуснеш ?

# 39
А, той пък иска да си гледа тестове. Много са загубени с тези протоколи Simple Smile Ти дотогава ще си за преглед вече.

Общи условия

Активация на акаунт