Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 27 995
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, дайте ми идеи. Правих хистероскопия, ендометриален микробиом, ендометриална биопсия, микробиология, PCR за полово предавани болести, последният ми фемофлор е от декември, но беше чист. Всичко уж е чисто, но левкоцити 15-20 на микробиологията, а на ендометриалната биопсия 20-25 (в слузни влакна, ако има разлика в интерпретацията). Беше преди да ми дойде, според Гугъл можело да са завишени левкоцитите тогава, но не вярвам да е от това. Преобладаващи лактобацили иначе навсякъде. Мисля, че пропускаме нещо и се притеснявам. Ще направим имунологична биопсия и ще настоявам за още един фемофлор. Вашият опит какъв е и имате ли идеи? Имам час тази седмица и ще питам. Ако нищо не се намери може би да настоявам за един кратък курс Доксициклин, не знам…

ПП: Зададох си въпроса тук, защото може пък някоя от вас да ме успокои, че това са нормални неща и е имала успех на предишен трансфер или нещо от сорта…

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 09:37 от Firebird26

# 601
Здравейте, това наличие на кандида не е подходящо да се прави трансфер нали? Как да я махна без антибиотик, дали вливки на лактобацили или глобули с лактобацили би помогнало?
Candida spp. *
10 3.3 ( в жълто е от Фемофлор в Геника)

# 602
Здравейте,
Знам, че поста ми не е за тук, но вече не знам къде да пиша.
Търся пролутекс, няма го никъде по аптектие.
Моля ви ако някой продава да ми пише.

# 603
Пролутекс има в аптеките, които работят с репродуктивните клиники. За кой град се търси?

# 604
Пролутекс има в аптеките, които работят с репродуктивните клиники. За кой град се търси?

За София.
Благодаря, ще проверя в аптеката на някоя клиника

# 605
В аптеката на Щерев има със сигурност. Би трябвало да има и в аптеките на другите репродуктивни клиники в града.

# 606
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пролутекс си взимам от всеки един по-голям Ремедиум (който си има отдел за лекарства) в София, поддържат го.

# 607
  • Sofia
Пролутекс със сигурност ще има в аптеката на болница Надежда. Дори в сайта на аптеката пише: https://aptekiorfei.com
Ако ти е удобно като местоположение, ходи направо там.

# 608
Пролутекс си взимам от всеки един по-голям Ремедиум (който си има отдел за лекарства) в София, поддържат го.

В Ремедиум в момента има само в два техни обекта в София.

# 609
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Г.М. Димитров е единия, точно до метрото в една сграда, последно взех преди 10 дни.

# 610
Вижте в Софармаси. В четвъртък взех две опаковки от там.

# 611
Прогестан Декс от Турция е около 10 евро кутията по-евтин, но трябва да намериш познат да ти донесе, онлайн слагат страшни надценки търгашите. Не искат рецепта там за него.

# 612
Пролутекс има в аптеката до клиника Адела, аптека Медея на пазара на Красна поляна и в аптеката в болница Надежда.

# 613
Пролутекс съм вземала многократно от един грък в София- 30 евро кутията.

# 614
Аз съм взимала от Доверие последно, мисля че беше софармаси тяхната аптека и може да проверите в сайта за наличност.

Общи условия

Активация на акаунт