Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 27 991
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ако няма използван препарат с ЧХГ, супер! След 48ч. нов тест + прогестерон.

Не ,не сме ползвали

# 631
Супер е, моят беше 8.98 на 6-ти ден.

Здравейте ,дами !
Не издържах и направих кръвен ,на 5 дневен ембрион
6 ти ден след трансфер - стойността е 17,25
Може ли вашето мнение ,благодаря
https://

# 632
Здравейте,

Как ви се струва ЧХГ 428 на ден 14 на 5 дневен ембрион (тестван). Не броя деня на трансфера.

На последния трансфер ЧХГ на ден 14 беше 700 и сега ми се струва,че си е ниско.
Благодаря

# 633
Супер е резултатът.

# 634
Важното е как ще протече покачването. Според мен резултата е добър.

# 635
Здравейте, момичета,

Днес ми е ден 8 след ЗЕТ на балансиран ембрион. Не смея да пускам още тест, чакам си чинно ден 10 поне. Ама този път не знам какво става - издута съм много, чак не мога да стоя със закопчано копче на панталоните, а и задържам доста течности. Също така първите 3 дни беше едно страшно сърцебиене и главоболие, които ги отдавах на приема на кортикостероида, защото се появяваха около час след приема му. След трите дни нямаше такива симптоми, спряха като че ли. От вчера пак главоболие,  днес също, а и двете сутрини се чувствам сутрин като все едно валяк е минал през мен. Будя се към 3-4, топло ми е, после трудно заспивам.
Уж нямаше стимулация, медикаменти никакви почти (освен Овитрел за предизвикване на овулацията и Циклогест след това до трансфера). След трансфера ми назначиха Преднизолон 2х1, Неофолик, Акард и продължавам Циклогест.
При първия опит и то със свеж трансфер пак имах кортикостероид, но Медрол, а имаше и Зарзио и Естрофем. Тогава не беше такова чудо като сега откъм усещания и дискомфорт. Имате ли някакви препоръки как да овладея положението особено с главоболието, че не се търпи на моменти? Иначе другите екстри са си ок, не съм голям каприз, търпя си каквото трябва.

# 636
Аз на твое място бих направила теста, за да се зарадвам, или ако не, поне смело да си пия аналгина и да не се мъча с другите лекарства. Няма да е по-положителен или отрицателен след 2 дни, достатъчно време е минало. Но лично мнение, ти преценяваш. Simple Smile Аз просто не траех това гадаене.

# 637
Направете тест ,днес ми е 8ми ден и имам бледа черта

# 638
По-скоро питането ми беше как да се справя с по-сериозните оплаквания, защото при евентуален положителен тест, терапията се продължава поне до първия преглед, доколкото знам. А това си е още доста време и искам да знам мога ли да си облекча положението някак. Ако е отрицателен,  нещата са ясни,  всичко ще мине след спиране на хапчетата.

Semirra, иначе благодаря за насоката за пускането на теста, днес вече няма как, ще видя евентуално утре, ако ли не, ще остане за събота.

Skmmm, много хубави новини, успех занапред и да няма никакви проблеми желая!

# 639
Не знам аз за оплакванията, затова дадох съвет за теста. Иначе парацетамол е най-ок за глава по време на бременност.

# 640
Доста ми приличат на бременност, твоите симптоми, Warmsensation. Това с копчето съм го чувала от приятелка. Не можела даже ластик да търпи.
Симптомите ще отшумят, когато тялото свикне с новото положение. За това симптоми идват и изчезват непрекъснато.
За съжаление няма какво да се направи, освен да се търпи.
Тук лекарите отричат парацетамола. Но аз взимах в началото, поне две седмици. Облекчаваше ме.
Но после моята АГ ми забрани да взимам. Не обясни каква е причината.

# 641
Здравейте ,дами отново !
Според вас как са неща? 8ми ден след трансфер  

# 642
На мен ми се виждат добре резултатите.

# 643
Miki8713,

Благодаря за мнението и споделената информация. Ще изчакам да видя резултатите и след това ще му мисля, стига само да е положителен тест. Стискам зъби и ще търпя, няма и да си помислям да пия каквито и да е странични хапчета или болкоуспокояващи. Че съм си паника и без това, да не стане нещо случайно, да не навредя. Мен ме е страх и да видя резултата от кръвния тест като цяло, повече даже отколкото през всички фази на инвитрото ме беше 😀

Доста ми приличат на бременност, твоите симптоми, Warmsensation. Това с копчето съм го чувала от приятелка. Не можела даже ластик да търпи.
Симптомите ще отшумят, когато тялото свикне с новото положение. За това симптоми идват и изчезват непрекъснато.
Тук лекарите отричат парацетамола. Но аз взимах в началото, поне две седмици. Облекчаваше ме.

# 644
Момичета, по темата с лекарствата, има една интересна книга, писана от Ребека Фет, авторката на Всичко започва с яйцето. Книгата се казва "Здравето на мозъка от раждането и преди това".
Доста е интересна, но така и не я дочетох, понеже така и не постигнах бременност.
Обяснено е, че дългата употреба на пароцетамол има своите рискове.
Ето какво пише за парацетамола там:

Общи условия

Активация на акаунт