Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 27 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Arwen, при д-р Малчева.

miki, и аз мисля, че и тя помогна.
Бях забравила, че и ти си в Стара Загора. Аз също ходя при нея от края на септември. Относно боледуване имам страхотен резултат, дано и за другото да е така. Тепърва ще разбера.

# 721
Леда, ако не си, пробвай. Аз правя йога и пилатес вкъщи редовно от много години, включително последните 2 години правих интензивно фертилити йога за всяка част от цикъла (не само като бяхме в процедура, а и в обикновените месеци).
В коментарите на видеата съм чела, че много помага за жени с ПКЯ, пропускаща овулация и т.н.
Аз съм писала, че моят успешен трансфер беше като лежах 7 дни и почти никакво движение нямах, за разлика от предните трансфери. Явно не е там разковничето. Но от тази йога си правих при всичките.

# 722
Благодаря, V_sS, ще пробвам! Щом няма да навреди, съм готова да пробвам всичко. Може ли да споделиш по веднъж на ден ли я прави след трансфер?
Чета, че залежаването не било ок, та се чудя къде е златната среда. Или всичко просто е въпрос и на много късмет.
Ще съм ти благодарна и ако постнеш любими упражнения или видео с такива, към които си се придържала Blush

# 723
Момичета въпреки положителния тест ,току що прокървих.  Офффф ,а така се надявах..

# 724
Може да е само прокървяване, а не цикъл. Не се отчайвай. Пусни си кръвен, той ще покаже.
Много са причините за кървене.

# 725
Може да е само прокървяване, а не цикъл. Не се отчайвай. Пусни си кръвен, той ще покаже.
Направо си е цикъл ,със същите болки. Писах на клиниката, тук няма как да направя кръвен.  Обаче ми е много странно . Чакам ги да кажат как ще процедираме,имам още 1 замразен бластоцид..... охххххх все едно ме блъсна влак.

# 726
Вики, съжалявам. То болките и при цикъл, и при бременност си ги има. По тях не може много да се съди. Но ти все пак си усещаш нещата. Може да е биохимична при теб, което значи че е имало имплантация.
Дано все пак се изненадаш!

# 727
Вики, съжалявам. То болките и при цикъл, и при бременност си ги има. По тях не може много да се съди. Но ти все пак си усещаш нещата. Може да е биохимична при теб, което значи че е имало имплантация.
Дано все пак се изненадаш!
Сега говорих с клиниката казаха да си отида все пак в четвъртак на кръвен, дано да е само кървене. Но и тестовата линия беше слаба. Продължавам с прогестерона, а има ли начин да е отлепване само или е много малко за това.

# 728
Всичко е възможно. Лежи и чакай четвъртък. Стискаме ти палци!

# 729
Да, има вероятност да е отлепяне. Пробвай утре пак с уринарен, докато показва втора черта, има шанс.

# 730
Силно ли е кървенето?
Направо си е цикъл ,със същите болки. Писах на клиниката, тук няма как да направя кръвен.  Обаче ми е много странно . Чакам ги да кажат как ще процедираме,имам още 1 замразен бластоцид..... охххххх все едно ме блъсна влак.

# 731
Силно ли е кървенето?
Ами горе долу да ,тъмно кафяво .. не мога да го нарека зацапване. Примирих се аз ,няма да е този път.

# 732
Слагаш ли някакви кръворазреждащи? Какъв и колко прогестерон взимаш? Може 1000 мг вит. Ц да пиеш.

# 733
Слагаш ли някакви кръворазреждащи? Какъв и колко прогестерон взимаш? Може 1000 мг вит. Ц да пиеш.
Не не са ми изписвали нищо кръворазреждащо , само utrogest Luteal по 300 сутрин и вечер. Свързах се с тях ,казаха да си продължа,но течението не спира ,кафяво но мисля ,че ще си стане нормален цикъл. Не е просто зацапване.

# 734
Vicky.de, на този етап само кръвен ще покаже какво се случва и то 2 кръвни през 48 ч. Ако е биохимична, там стойностите са много ниски и си падат сигурно надолу. Може и да си е нормално ЧХГ, но да има отлепване или нисък прогестерон. Не е добре обаче да има силни болки като при цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт