Всичко за гел лаковете - тема 59

• 14 867
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
Мога да препоръчам цветните бази на Коди, въпреки минималния ми опит. Поръчах цвят Milky - точно това, което исках е. Има най-различни цветове, със и без частици

# 256
Аз също си харесвам ноктите само по билдър гел. Не си харесвам ръцете с плътни цветове като боички, предпочитам полу-прозрачни за ежедневието. Тези са ми най-често използваните
Pastel pink - бебешко розов
Misty rose - бледо розов
Baby boom- бледо розов със студен отенък
Late - почти бял
Cold gel Natural peach - натурален нюд

Тази седмица съм с Misty rose. Нямам много време да си правя ноктите и за това никакви декорации. Само скъсявам и сменяма базата

# 257
  • Mostly in my mind
Аз си поръчах топ лак на DNKA прозрачен с много нежни блестящи частици от Елена Арт. Обаче сега не го откривам

# 258
Момичета, напоследък страшно много харесвам ноктите си само по база- лек, естествен цвят, блестящи частички… хем красиви, хем почти “голи”. Правя изравняване с капка с тях и си оставям така ноктите.
Затова ви моля за препоръка за такива добри бази, които могат да се поръчат в Бг. Или не непременно, може и чуждестранни сайтове, но ми се иска поне няколко да си поръчам ей сега😊.
Ползвам и имам такива бази на Moon. Вече имат официален сайт за България и ги поръчвам от там.

# 259
Момичета, напоследък страшно много харесвам ноктите си само по база- лек, естествен цвят, блестящи частички… хем красиви, хем почти “голи”. Правя изравняване с капка с тях и си оставям така ноктите.
Затова ви моля за препоръка за такива добри бази, които могат да се поръчат в Бг. Или не непременно, може и чуждестранни сайтове, но ми се иска поне няколко да си поръчам ей сега😊.
Коди, за мен са чудесни. Геловете им в бутилка също препоръчвам.

# 260
Глас за Коди и от мен. Имам няколко нюанса точно такива бази и ползвам тях в 95% от случаите.
Gelish Structure, Foundation Flex и Brush-on builder сериите също са чудесни и са на същия принцип - голи нокти с лек апекс и полупрозрачен nude/milky цвят, но са сравнително бедни откъм нюанси, а и вече съвсем трудно стана сдобиването с марката, та и аз препоръчвам да заложиш на Коди.

# 261
Аз също си харесвам ноктите само по билдър гел. Не си харесвам ръцете с плътни цветове като боички, предпочитам полу-прозрачни за ежедневието. Тези са ми най-често използваните
Pastel pink - бебешко розов
Misty rose - бледо розов
Baby boom- бледо розов със студен отенък
Late - почти бял
Cold gel Natural peach - натурален нюд

Тази седмица съм с Misty rose. Нямам много време да си правя ноктите и за това никакви декорации. Само скъсявам и сменяма базата

Кои гелове използвате?

# 262
  • София
Здравейте,
правят ми ноктите с база Гел Лак SECRETLY ( предполагам е Rubber Base).
Аз иначе домашно ползвам база на Bluesky
https://amzn.eu/d/05fo8K1f (не мога да се ориентирам какъв вид е), но след няколко дни мога да отлепя всичко почти без да нараня нокътя. Обезмаслявам, леко минато с пила.

Правилно ли съм се ориентирала, че това е мястото за база Гел Лак SECRETLY:
https://emocosmetics.com/

Или да заложа на Коди?

# 263
  • Бургас
База на Сикретли не съм ползвала, но имах топ, който се сгъсти много бързо до невъзможност за ползване. Иначе стоеше добре.
На Коди има няколко камуфлажни бази, доволна съм.
И да, това е сайта.

# 264
Момичета, можете ли да ми препоръчате накрайник, с който няма да си набраздя нокътната плочка при сваляне на гел лака? Имам диамантени, бели керамични , в цветове жълто, червено, синьо, /всички от Алиекспрес, след отзиви в темата/ и с нищо не мога да се оправя задоволяващо, в инстаграм гледах пост на Елена и хвалеше някакъв нейн, диамантен, сега не го намирам, а и искам да чуя и вашия опит. Знам,  че е въпрос на техника, но все пак искам нещо по-щадящо за меки нокти.

# 265
Момичета, можете ли да ми препоръчате накрайник, с който няма да си набраздя нокътната плочка при сваляне на гел лака? Имам диамантени, бели керамични , в цветове жълто, червено, синьо, /всички от Алиекспрес, след отзиви в темата/ и с нищо не мога да се оправя задоволяващо, в инстаграм гледах пост на Елена и хвалеше някакъв нейн, диамантен, сега не го намирам, а и искам да чуя и вашия опит. Знам,  че е въпрос на техника, но все пак искам нещо по-щадящо за меки нокти.
Бяла керамична фреза със заоблен връх тип царевица и с жълта маркировка е възможно най-щадящия и нежен към естествения нокът вариант. Ако ползваш такъв накрайник и въпреки това и с него успяваш да си набраздиш ноктите то определено проблема е в техниката и няма какво да ти помогне.

# 266
Напоследък лака ми се бели отстрани и по свободния край. Нищо не съм променила, всичко ми е на Коди. Нямам идея нещо в състава им ли е променено, обаче и майка ми ги ползва и има същото отлепяне и при нея, пък тя дори по-прецизно от мен нанася лака.
Имам един топ на Palu, от който съм много доволна и вчера реших, че ще поръчам техни дехидратор, праймер и база, за да видя дали наистина не е проблема при Коди…

# 267
  • Стара Загора
Бихте ли споделили опит със сушените цветя как да ги сложа, че да прилегнат към нокътя без да стърчи нищо? Над тях сложих 2 слоя база, която с пила изпилих леко, за да не се усещя нокътя грапав и след това си сложих слой топ лак. Обмислям дали да не си купя гел и да сложа цветята в него? Ако имате съвети, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт