Всичко за гел лаковете - тема 59

• 18 471
  • 329
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
Страхотна форма и дължина!
Как ги поддържате тази дължина и отдолу естествените ли са ви?
Ами според мен има нужда от дооправяне на ноктите и със и без френски.
Това са моите само с гел. Не съм слагала цвят последния месец.

# 316
  • Бургас
computer79, благодаря!
Да, естествени са отдолу. Те бяха по-дълги, поне 20дни не бях ги правила, та тук са вече скъсени 1-2 мм. Ама и с гел трудно се чупят, въпреки че по принцип имам здрави нокти и дори само с гел лак са добре.

# 317
Kodi natural rubber base в цвят pink… Очаквах по-наситен цвят, но и така ми допада

# 318
  • София
Не съм качвала нищо от доста време, не съм снимала. Дойде време за моята морска циганийка

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 20:18 от CruellaDeVil

# 319
На мен много ми харесва!
Не съм качвала нищо от доста време не съм снимала. Дойде врвме за моята морска циганийка

# 320
Kodi natural rubber base в цвят pink… Очаквах по-наситен цвят, но и така ми допада

Разкошни! И цвят, и форма- много ми харесва. Обожавам ефекта на полуголи нокти .

# 321
Нов цвят:

# 322
  • Sofia
Момичета досега то няколко гадини поръчвах Коди от nailmastershop но сега виждам, че не продават нищо на Коди. Има ли друг украински сайт от който сте доволни и продават Коди?

# 323
Момичета досега то няколко гадини поръчвах Коди от nailmastershop но сега виждам, че не продават нищо на Коди. Има ли друг украински сайт от който сте доволни и продават Коди?
Има си Коди

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 23:36 от Prime

# 324
Всъщност в nailmastershop има едва 11 продукта на Коди, само бази и топове. Бихте ли споделили друго място за поръчка, може и линк към някоя група с общи поръчки да бъде

# 325
Ако държите да е от Украйна, kodi.pro.
Ако не, от официалния дистрибутор в България.

# 326
Ново сетче от мен - следваканционно. Ноктите ми бяха станали ужасно дълги като за мен, едвам ги изтърпях 3 седмици без да ги пипам. Бяха станали добре обаче, нямаше сериозни отлепяния и като цяло издържаха доста прилично.
Новите нокти - Kodi Baby Boom билдър гел, омбре с бяло, златен брокат на Bluesky и стикери от Temu.

# 327
А дава ли ви да поръчате от kodi. pro? Опитвам да се регна, обаче България липсва като държава...

# 328
  • Бургас
Never, хубав е маникюра и нежен, но според мен му идва в повече и брокат и стикери.

# 329
А дава ли ви да поръчате от kodi. pro? Опитвам да се регна, обаче България липсва като държава...
Преди години можеше и съм поръчвала от тях, сега с войната не знам как е положението.

Общи условия

Активация на акаунт