Това ваше /или на прокуратурата / твърдение е със същата тежест като да кажа,че аз пък смятам, че са убити защото са били замесени пи един ли друг начин в разни дела, има немалко доказателства за парични потоци от неслучайно хора. А пък и да се чуди човек като Калушев е можел да контролира реалността с мозъка си защо са им били всичките оръжия…
Разбира се, че можете. Всеки има право на мнение.
Защото са с промити мозъци. Нормалните хора не можем да го разберем.
Когато СА каза, че те са могли да се самоубият през фонтанелата, форумът изпопада от смях. Десетки подигравки отнесе. А сега всички, които се подиграваха, взеха, че рязко повярваха на хипноза, сеанси и внушения, само защото го казва Биволъ, а не София.
Вече не знам кое е нормалното.
Ако това да отглеждам децата си у дома, вместо да ги подарявам на странни чичаци из джунглите ме прави ненормална, тогава да, напълно ненормална съм! По темата за сеанси, внушения и фонтанели - не знам как решихте, че вярвам. Съжалявам, но не вярвам на нищо от това. Вярвам, че Калушев е бил един измамник, заблуждаващ разни заспаляци колко е велик и възползвайки се от тях - кой го взел за слуга, кой му изцоцал парите, на кой му взел детето. И всичко това на фона на психичните му проблеми. Дали е биполярно разстройство, дали е нещо друго не знам, но един напълно нормален човек нито би живял така, нито би умрял така.