Отговори
# 45 465
Добре де, ако Калушея е видял каквонстава в хижата, защо не се е обърнал къю: 112, някаква гореща линия на МВР, родител, роднина, приятел, facebook, instagram?
Как си обяснявате той да разбере, че хората, с които дели хляб, вода, ден и нощ биват избивани, а той не се опитва да каже кой го е направил?
Това е много добър въпрос!
Защо е нямал доверие в институциите да му спасят живота, неговия и на децата.

# 45 466
  • в страната на чудесата
Умисъл?
Няма самоубийство без умисъл
Освен ако не е нещастен случай което не знам води ли се самоубийство.
Повечето самозастрелвания са в слепоочието. В устата пушки защото не става по другия начин.
Аз не знам тия хора ходили ли са в казарма?
Разбирам момчетата да се гърмят толкова нефелно, но чичаци от поколението със задължително военно?

Те според мен са се самоусилвали, имаше такъв модел, заради липсата на нормални топли емоционални отношения.

# 45 467
А защо не е пратил на Майсторова и на Ралица информация. Ако се случи нещо с тях да я разгласят! И не е като да не е писал на майка си.

# 45 468
Да не забравяме, че Дечо и Пламен нямат законно регистрирани оръжия, и е доста нелогично да са се гръмнали сами с чуждо оръжие.

# 45 469
  • в страната на чудесата
Да не забравяме, че Дечо и Пламен нямат законно регистрирани оръжия, и е доста нелогично да са се гръмнали сами с чуждо оръжие.
Съвсем логично е
Нали са се упражнявали преди това в стрелби.

# 45 470
  • Варна
Добре де, ако Калушея е видял какво става в хижата, защо не се е обърнал към: 112, някаква гореща линия на МВР, родител, роднина, приятел, facebook, instagram?
Как си обяснявате той да разбере, че хората, с които дели хляб, вода, ден и нощ биват избивани, а той не се опитва да каже кой го е направил?
Не ви ли хрумва,че отговорът би могъл да е, че не е можел, бил е възпрепятстван да пише колкото му душа иска на всеки n на брой съобщения и тн.

# 45 471
Добре де, ако Калушея е видял какво става в хижата, защо не се е обърнал към: 112, някаква гореща линия на МВР, родител, роднина, приятел, facebook, instagram?
Не ви ли хрумва,че отговорът би могъл да е, че не е можел, бил е възпрепятстван да пише колкото му душа иска на всеки n на брой съобщения и тн.

Тоест, било му е позволено да пише само на Майсторова съобщение, което почва с "Нищо което чуеш не е истина...."?

Vanne, а защо не е вярвал на роднините си, на близките, на случайни хора по социалните мрежи? Може ли в случая да говорим за параноя или психоза, която е излизала извън границите на нормалното?
Само преди 2-3 седмици беше този случай, в който баща качи клипчето с това как един дядо гази велсипеда на детето му, заради шепа набрани череши. Мисля че всички видяхме обществения отзвук.

# 45 472
  • my own world....
Аз искам да знам как НПО създадено преди 20 дни има среща с министър и сключва споразумение с министерство. Ето това много искам да разбера. И много се надявам министърът да е привикван на повечко разпити.
Искам да знам другият министър защо и то по бързата процедура дало лиценз на училище Космос.
Искам да знам защо кметът лъга за сумите.
Искам да знам кой разпореди това безобразие на служба КОС с разрешителните.
Много неща искам да знам.. все интересни.

Последна редакция: пн, 22 юни 2026, 22:55 от Модератор Никол

# 45 473
Във Великобритания трима затворници са убили мъж, осъден за смъртта на осиновеното си дете! И това затворници! А тук майки с жар и плам оневиняват мъж, отглеждащ малки момчета в гората. Деца, които не са ходили на училище, деца изоирани от връстниците си, заобиколени от опасни оръжия. И довел ги по един или друг начин до гибел!

# 45 474
Скрит текст:
Съвсем логично е
Нали са се упражнявали преди това в стрелби.
Няма подобна информация Дечо и Пламен да са се упражнявали в стрелба. Чиста проба спекулация си е това твърдение.

# 45 475
А на мен ми е интересно в стройната версия на Ваннето как така тежковъоръжени наемници живеят в опасаната с видеонаблюдение хижа, близко до Гинци, в което както видяхме, хората любопитстват доста (и хижарите определено са предизвиквали интерес, заради действията си) и няма следа от тях. Нито някой от селото ги е виждал, нито на камерите ги има.
А, да, сетих се, сега ще стигнем пак до "записите са манипулирани", "десетки разследващи прикриват" и "аз на полицаите не вярвам".

# 45 476
Ами Валери е злоупотребявал с наркотици и е лъжел и манипулирал майка си и баща си. Това как се нарича? Това не си го измислям, а го казва майка му.
Сега може вече да се е променил, но към момента, в който е бил при ИК, си е бил точно такъв.

# 45 477
Ами Валери е злоупотребявал с наркотици и е лъжел и манипулирал майка си и баща си. Това как се нарича? Това не си го измислям, а го казва майка му.
Сега може вече да се е променил, но към момента, в който е бил при ИК, си е бил точно такъв.

Ааа, значи щом майка му казва, че е наркоман - вярваме й! Но щом каже, че Калушев се е изстрелвал през фонтанелата и разкаже всички останали ненормални неща, които са били ежедневие в сектата - не й вярваме, тя си така си дрънка глупости. Много удобно, ама не става така.

# 45 478
Добре де, ако Калушея е видял каквонстава в хижата, защо не се е обърнал къю: 112, някаква гореща линия на МВР, родител, роднина, приятел, facebook, instagram?
Това е много добър въпрос!
Защо е нямал доверие в институциите да му спасят живота, неговия и на децата.
Ама им е имал доверие да лапа и да се възползва от тях. Че даже и на крака са му ходили на хижата.

# 45 479
Медиите писаха, че Ивей е работил като данъчен експерт в МФ. Няма друга информация.

Общи условия

Активация на акаунт