Отговори
# 48 885
  • у дома...
ОТ агенцията е най-съществено дали има подавани сигнали към КПК, които обаче отказаха да отговорят на този въпрос, после я закриха, разпределиха архивите, и сега пак я съставят същата комисия с единствен кандидат ръководител - дългогодишен агент на Данс. Какво съвпадение..
Попитайте в Сметната палата. Архивът е там.

Тоест архивът, дори и преместен, все още съществува и е достъпен?
Не би трябвало тогава, при първа възможност, човекът/хората с правомощия да си направят справката.

Мен лично малко ме съмнява да го направят де.
Да, архивът на КПК мина към Сметната палата, когато ги обединиха. След нормативно определен срок ще премине за съхранение към Държавен архив.

# 48 886
  • при Arctic Monkeys
Сега, те в Сметната палата пазят стотици сигнали от сдружението за корупция, дърводобив, трафик и други, но не ги предоставят, защото mafiqta така повелява.

# 48 887
Добре де, няма мотив, не е самоубийство, а са гръмнати от сръбската наркомафия. Приемам, че е така. Оставете настрана многото нескопосани действия на професионалните килъри, като във вица е- такива имали, такива пратили.
Но всички поддръжници на тази версия дайте мотива. Какво са правили, кйде са бъркали в касата с меда, колко тона наркотици са укрили, за да получат такова наказание? И ако са се издържали с наркотици, това не променя ли облика на групата?

# 48 888
Архивите бяха разпределени в Данс, Гдбоб и Сметната палата. Какво е оцеляло от тях и какво, къде е отишло, въобще не се знае.

# 48 889
Освен това част от писанията били в стаята на Ивей. Майката викинг с такова задоволство го заяви пред камерите. Фалосите на Ивей, записките и те, почеркът не е на ламата… Калушев, чист като детска сълза.

Аз съм склонна да вярвам, че записките са на Ивайло Иванов. Логично е след като се споменават всички други. Може би е бил възпитател, обучител, просветител или квото са измислили като роля. Коментирахме го още като излязоха.

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 22:42 от lesnoe

# 48 890
  • София
Защо мафията е написала смс-а и какво е искал да каже авторът с думите:-Нищо от това, което ще чуеш, не е истина..нито частичка?? Спокойно можеше да мине без него.. Като цяло можеше да мине и без никакви прощални смс-и...идват гърмят ги и чао, а те се заиграли с поезия и лирични отклонения. Не съм чула в световната практика така да действа нито една мафия или служби..
Та въпросът ми е какво е искал да каже килъра с горното изречение и защо е било нужно...? По този начин не оневинява ли убитият, значи хем ще го убива, хем иска да изглежда чист...бре, каква е тая коректна мафия...И какво се е очаквало, че ще се чуе за него?

# 48 891
Защо мафията е написала смс-а и какво е искал да каже авторът с думите:-Нищо от това, което ще чуеш, не е истина..нито частичка?? Спокойно можеше да мине без него.. Като цяло можеше да мине и без никакви прощални смс-и...идват гърмят ги и чао, а те се заиграли с поезия и лирични отклонения. Не съм чула в световната практика така да действа нито една мафия или служби..
Та въпросът ми е какво е искал да каже килъра с горното изречение и защо е било нужно...? По този начин не оневинява ли убитият, значи хем ще го убива, хем иска да изглежда чист...бре, каква е тая коректна мафия...И какво се е очаквало, че ще се чуе за него?
Е то е ясно. Да симулира самоубийство и оправдаване пред майка му.

# 48 892
Е малко започнахме да си ги нагласяме вече нещата.
Прехвърлени архиви, не се знае кое е оцеляло, пък новият шеф едва ли бил случайно от ДАНС.
Накрая ще се окаже, че подавани сигнали просто няма, но от 100 кладенеца сега вода ще се донесе, за да се оправдае това.

# 48 893
  • София

Е то е ясно. Да симулира самоубийство и оправдаване пред майка му.
Хич не е ясно, защо ще го оправдава пред майка му?? А защо е писал и на Деян?

# 48 894
Elix, хич не ги разбираме с теб. Професионални килъри със трудности, без собствено оръжие, явно с проблеми със зрението, но пък лирични и поетични души. Мислят за майката на Калушев,  пращат и смс. Пък и се разхождат напред назад през границата, единият чак е платил с живота си.

# 48 895
Защо мафията е написала смс-а и какво е искал да каже авторът с думите:-Нищо от това, което ще чуеш, не е истина..нито частичка?? Спокойно можеше да мине без него..

Защото не го е писала мафията, ами сам ИК го е написал на майка си, оправдавайки се ...

пп. И никой килър няма да го чака да пише прощални смс-и със стихове на Ботев.

пп. И пак сме се върнали на Деян и Ивей, и на догадките за сигнали, които май някак не са точно подавани официално.

# 48 896
Да, ако приемем че има замитане и са професионални килъри какъв смс очаквахте да изфабрикуват към майка му? Отговорът е - подобен.

# 48 897
Килъри чужденци цитират Ботев и пишат прощално писмо от името на жертвата. Всичко е точно.

# 48 898
Да, ако приемем че има замитане и са професионални килъри какъв смс очаквахте да изфабрикуват към майка му? Отговорът е - подобен.
Защо тези килъри изобщо ще и пращат смс?!? Е как са стигнали до телефона на Калушев?

# 48 899
  • София
Защо мафията е написала смс-а и какво е искал да каже авторът с думите:-Нищо от това, което ще чуеш, не е истина..нито частичка?? Спокойно можеше да мине без него..

Защото не го е писала мафията, ами сам ИК го е написал на майка си, оправдавайки се ...

пп. И никой килър няма да го чака да пише прощални смс-и със стихове на Ботев.

пп. И пак сме се върнали на Деян и Ивей, и на догадките за сигнали, които май някак не са точно подавани официално.
Това черешките го знаем...Въпросът е, ако допуснем версията на ягодките, защо мафията ще прави тези сложни упражнения и какво са искали да постигнат..

Общи условия

Активация на акаунт