Отговори
# 49 275
Добре де, какво общо имат пчелите със случая. Демек, ако има пчели  не могат да са сектанти и да се самоубият ли? Какво ги нищите тия пчели и кошери.

Наличието на пчели беше категорично отречено от привържениците на официалната версия.
А те самите пчелички взеха, че ги опровергаха очеизвадно.
Затова се коментират като част от измислената официална версия, чиито последователи яростно отричат всичко, което не се връзва с нея. Няма пчели, няма пожари, няма гасене, няма адвокат, няма счетоводител, няма пещерняци, заснетите кадри от екипа на филма "Ком-Емине" и публикувани от БТС са лъжливи... В тази връзка се коментират пчелите, стана ли ясно?

# 49 276
Добре де, какво общо имат пчелите със случая. Демек, ако има пчели  не могат да са сектанти и да се самоубият ли? Какво ги нищите тия пчели и кошери.

Наличието на пчели беше категорично отречено от привържениците на официалната версия.
Затова се коментират като част от измислената официална версия, чиито последователи яростно отричат всичко, което не се връзва с нея. Няма пчели, няма пожари, няма гасене, няма адвокат, няма счетоводител, няма пещерняци, заснетите кадри от екипа на филма "Ком-Емине" и публикувани от БТС са лъжливи... В тази връзка се коментират пчелите, стана ли ясно?
На мен ми е ясно, че се разпъват локуми и се правят изводи от неща нямащи нищо общо със случая и от двата лагера. Разбира се, всеки е свободен да пише каквото сметне за добре. Просто искам да кажа, че от това дали са имали пчели, или не, дали са гасили пожар,  или не, не могат да се правят изводи дали са убити, или са се самоубили.

# 49 277
Ами това е новото, което беше изнесено вчера.А, да, и укрития за пейнтбол имаше. Което говори, че не са спали и медитирали само 12/12 часа..

# 49 278
Скрит текст:

На мен ми е ясно, че се разпъват локуми и се правят изводи от неща нямащи нищо общо със случая и от двата лагера. Разбира се, всеки е свободен да пише каквото сметне за добре. Просто искам да кажа, че от това дали са имали пчели, или не, дали са гасили пожар,  или не, не могат да се правят изводи дали са убити, или са се самоубили.

Разбира се, че не могат да се правят изводи от това. На мен също ми е ясно и не правя заключения от това. Но е грозно да се отричат фактите, да се обезличават дейности и хора, за които снимки и клипове и се вижда реалността. Изопачаване на всичко по този случай си е нишката на разследването и вярващите в него.

# 49 279
Ако някой мисли, че техните 10-11 кошера пчели носят блажна субсидия, много се лъже. Прагът за субсидиране падна от 50 на 10 кошера СЛЕД смъртта им, от 24 февруари. Дори да са получавали нещо, то е колкото за 3 картона цигари...Главната цел зад кошерите е да добият някаква земя и да оправдаят ограждането ѝ с електропастирите. Като бонус е да си имат някой буркан медец за лично ползване и да гощават приятели и близки.

# 49 280
Да ...много е дразнещо това вторачване в незначителни факти ,голям праз дали са гледали пчели или не ...
Разбирам ,че превъртяхме и анализирахме по два пъти всичко ,но не е необходимо постоянно да се пълни в темата ,докато излезе нещо ново.

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 10:42 от No_frame bitch

# 49 281
А никой освен beauty_magnolia не коментира разбития канал за трафик на хора. Иначе пчелите ги разпънахме на кръст.
През 2025 година започва канал за трафик на мигранти от Турция през България до Сърбия. Като в Сърбия влизат през гората. В този канал явно участват и трите страни, арестувани са сръбски полицаи.
Много интересно съвпадение, не смятате ли.
През 2025 започват да ги заплашват с разстрел. През 2025 започват да ги притискат с проверки. А Бузов твърди, че убийците са влезли от Сърбия.
Има ли си крушка опашка или няма, ще разберем. Може да е просто съвпадение, може и да не е.

# 49 282
  • София
Замислям се изявленията на Бузов  - близките хем  ги е страх за живота им, хем   с тяхно разрешение той ги казва  - това по-сериозен опит ли е за настояване за  разследване за външна намеса  или имат още по - сериозна информация дори от тази , но тя пък е още по-застрашаваща живота им. Прилича ми на изградена тактика.

А никой освен beauty_magnolia не коментира разбития канал за трафик на хора. Иначе пчелите ги разпънахме на кръст.
През 2025 година започва канал за трафик на мигранти от Турция през България до Сърбия. Като в Сърбия влизат през гората. В този канал явно участват и трите страни, арестувани са сръбски полицаи.
През 2025 започват да ги заплашват с разстрел. През 2025 започват да ги притискат с проверки. А Бузов твърди, че убийците са влезли от Сърбия.
Има ли си крушка опашка или няма, ще разберем. Може да е просто съвпадение, може и да не е.

Няма начин да няма връзка - база до турската граница, хижа до сръбската граница там където е известно, че минават канали, оборудвани с дронове, техника, оръжия...

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 10:59 от valya61

# 49 283
Скрит текст:

Разбира се, че не могат да се правят изводи от това. На мен също ми е ясно и не правя заключения от това. Но е грозно да се отричат фактите, да се обезличават дейности и хора, за които снимки и клипове и се вижда реалността. Изопачаване на всичко по този случай си е нишката на разследването и вярващите в него.
Ами ето, аз умаловажавам  дейността им по повод пчелите и гасенето на пожари. Всеки втори 80 годишен старец по селата, се грижи сам за два пъти повече пчели. Тук говорим за 5-6 млади,  прави мъже и  за десетина кошера, в които дори не знаем дали е имало пчели. Относно гасенето  на пожари. Дори и да са гасили какво от това. Всеки, който живее в планина, или на село и възникне пожар на близо ще излезе са гаси. Нали и собствената му  къща е застрашена. Изгледайте репортажите от пожарите миналата година, идваха доброволци от цялата страна. А тук говорим за пожар възникнал съвсем близо до мястото където живеят.

# 49 284
  • у дома...
И мен ме заинтригува женичката в репортажа от Гинци, която продава овче сирене на пътя. Казва "не, никой не ни пита за нищо".."и ние много не питаме, не излизаме, страх ни е да ни ни бумне някой и нас".
В същото време отговора на прокуратурата е, че чакали да им излязат безкрайните експертизи...
Само ако продава сиренето може да излиза, иначе никакво излизане... Точно нея пък да я питат, ахаха...направи се на важна, че уж много неща знаела, но как пък никой нищо не я питал...
Като знаят много, да отидат доброволно да си кажат каквото знаят. Не е задължително някой да те пита.

Vanne, не вярвай точно на тези писания за каналите. Пътят Турция - България - Сърбия е разработен преди 12-13 години, когато започна наплива на мигранти. Вероятно във времето само сменя "управляващия го". Фактологията, изнесена публично не е вярна. Помниш ли преди години, в Бургас, на едно откръстовищата посока Созопол как автобус с нелегални мигранти уби двама полицаи?

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 11:13 от Просто_майка

# 49 285
  • В офиса
Още ли го нищите тоя пчелин…След сигнала на Куманов, че са заградили горска територия незаконно, БАБХ регистрира пчелин, за да могат да преговарят с горското стопанство за им отстъпи право на ползване на горски фонд. Всички са ги пазили-мз, мосв, иаг, бабх, риосв. Включително е имало и сигнал до президентството, и нищо. Невероятно, нали?
Ето в този пост се описва защо са им пчелите. Искали са единствено да могат да си сложат оградата законно и да вземат на безценица земя, която е в защитена територия.
Разбирам да не вярваш на официалната теория, да търсиш какво органите на реда не са направили, или са направили мърляво. Но всички повторения как "не са секта", "не са паравоенна организация", "са рейнджъри с много заслуги за опазване на природата" - те защо, защо трябва да се славословят едни в най-добрия случай тарикати с протекции? Тук не включвам Пламен и Дечо - хората обслужващ персонал - мисля че тяхната съдба е най-трагична. Не включвам и Сашко, естествено. Но ламата, Ивей и Николай - хората с оръжията, с контактите в министерствата, със скъпите играчки, големите играчи - всеки път като чета славословие за тях и ми се гади.

# 49 286
Скрит текст:
Скрит текст:

Ами ето, аз умаловажавам  дейността им по повод пчелите и гасенето на пожари. Всеки втори 80 годишен старец по селата, се грижи сам за два пъти повече пчели. Тук говорим за 5-6 млади,  прави мъже и  за десетина кошера, в които дори не знаем дали е имало пчели. Относно гасенето  на пожари. Дори и да са гасили какво от това. Всеки, който живее в планина, или на село и възникне пожар на близо ще излезе са гаси. Нали и собствената му  къща е застрашена. Изгледайте репортажите от пожарите миналата година, идваха доброволци от цялата страна. А тук говорим за пожар възникнал съвсем близо до мястото където живеят.

Изгледайте репортажите на Нова ТВ, явно не сте ги гледала и разбирам защо не знаете. Пчелите си живеят в кошерите и слава Богу са оцелели.  
Сега вероятно ще бъде отречено видяното, че може би пчеличките са се заселили в кошерите след убийствата...

Скрит текст:

И снощната емисия.

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 11:29 от beauty_magnolia

# 49 287
И мен ме заинтригува женичката в репортажа от Гинци, която продава овче сирене на пътя. Казва "не, никой не ни пита за нищо".."и ние много не питаме, не излизаме, страх ни е да ни ни бумне някой и нас".
В същото време отговора на прокуратурата е, че чакали да им излязат безкрайните експертизи...
Само ако продава сиренето може да излиза, иначе никакво излизане... Точно нея пък да я питат, ахаха...направи се на важна, че уж много неща знаела, но как пък никой нищо не я питал...
Хайде, поредните интерпретации и внушения. Направила се била на важна, много неща знаела...От къде си направихте извода за това? Пита я репортера, жената отговаря как стоят нещата според нея. Точно от непосредствен и обикновен човешки разговор се разбира много по-ясно как и накъде духа вятъра.

# 49 288
  • при Arctic Monkeys
През 2025 започват да ги заплашват с разстрел.
Кой ги е заплашвал с разстрел. Притискат ги с проверки, защото се правят на недосегаеми мутри, а не сме 96-та. По време на боровинкоберачите не са имали проблеми.

# 49 289
  • София
През 2025 започват да ги заплашват с разстрел.
Кой ги е заплашвал с разстрел. Притискат ги с проверки, защото се правят на недосегаеми мутри, а не сме 96-та. По време на боровинкоберачите не са имали проблеми.

А споделеното от Дечо пред негов приятел?

Общи условия

Активация на акаунт