Отговори
# 50 745
Защо НЗ е с две плитки с панделки?
Скрит текст:
  Викинг...
   Тази душичка Сашето колко е малък. Как се откъсваш от такова дете...

# 50 746
Защо НЗ е с две плитки с панделки?
Скрит текст:
Защото всички снимки са минали през обработка , за да са с усмихнати лица и като са с дълги коси ги възприема като момичета и ги доукрасява.

# 50 747
Ок, да приемем, че на записите наистина са извършителите, а не Пламен и Дечо. МВР ни ги показват тези кадри. Значи първо, ако има записи на извършителите, и МВР твърдят, че няма извършители, значи МВР лъжат. И значи вместо да скрият всички записи,  за които можеше никой нищо да не разбере (дори Ралица не знаеше за камерите), решават да си играят на кинаджии?
Полицаите са си направили една оперативка и колективно са решили, че най-разумно би било да покажат килърите на обществото и да излъжат, че са Пламен и Дечо. Големи куражлии!
И държавата крои всичките тези сложни схеми, защото... пауър рейнджърите са заснели трафиканти с дрон? и са пратили сигнал на МВР и МВР са си казали "Е, трафикантите са ни приятели. така че явно ще трябва да отидем да изпозастреляме тези герои, заедно с медитиращите деца. Ама ламата да му хакнем телефона за да наспамим с Ботев и да го качим на Околчица с децата за по-достоверно."
Имаше го и елемента, че групата е била следена от известно време? Но не защото са педофили сектанти, а защото пречат на мафията?
Нещо такова ли е сюжета? Коригирайте ме, ако не съм ви разбрала правилно?

Те сега сигурно ще отворят сметка за дарения за възстановяването на хижата и после ще направят култово свърталище за ритрийти и поклонения.

сметката е вече отворена и набира средства . нали организацията на Ралица е с доста абстрактни цели. ремонта на хижата сигурно спада в графа "образователни цели". ще възобновяват дейността на гуру-то си за промиване на детски мозъци

Да не бързат да възстановяват дейността на ламата на хижата, защото хич не ми харесва, че Тодоров отново е казал, че педофилията се потвърждава. Твърде много хора, твърде много пъти го повториха. И ако наистина Калушев е обработвал останалите от месеци за този финал… Въпросът е дали тримата от хижата са били част от това? Те били ли са някакви извратеняци, или само са помагали на ламата?

# 50 748
Яяаожг, предполагам не са имали такива и подобни отношения с момчетата, защото никой досега никога и никъде не го е заявявал и дори намеквал. Също така не отговаря на йерархията в групата, защото другите възрастни се е считало, че на духовно ниво са под момчетата (според СА). И последното, но не по значение лично за мен - че преференциалността би следвало да изключва участие на други освен на К.

# 50 749
Охраната на хижата сред целите на фондацията и като основание за даренията ли е?

# 50 750
  • София
Охраната на хижата сред целите на фондацията и като основание за даренията ли е?
Е, хайде сега. Аз съм от отбор ягодка. Не схванахте ли хумора?

# 50 751
Имало избити прозорци, врати и стени. От стаята на ИИ липсвала библиотеката с книги. Липсвали много картини и китари от цялата хижа. И коментарите естествено са-разследващите са избили стените със следи от куршумите от престрелката и че трябва да платят обезщетение на близките за нанесени щети. От близките са били само сестрата на ИИ и майката на НЗ. Макулеви пак липсват. Другите присъстващи са едни от най-големите привърженици на РА

# 50 752
Яяаожг, предполагам не са имали такива и подобни отношения с момчетата, защото никой досега никога и никъде не го е заявявал и дори намеквал. Също така не отговаря на йерархията в групата, защото другите възрастни се е считало, че на духовно ниво са под момчетата (според СА). И последното, но не по значение лично за мен - че преференциалността би следвало да изключва участие на други освен на К.

Не знам кой какво и с кого е имал, но както Калушев е влачил децата в Непал, така Ивайло Иванов е влачил Леон из Европа. Спал е с него сам. Тук ми направиха забележка, че можело да е бил наел хотел. Сякаш това променя факта, че дърт мъж спи сам с едно чуждо малко дете, разхождано с неясна цел из Европа.

Относно даренията с "образователна цел" кой кого и на какво ще го обучава (образова)? Ралица? Майсторова? На какво точно ще обучават някакви въображаеми желаещи да се обучават на нещо си?

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 21:11 от Florecita*

# 50 753
Даренията се събираха за международно разследване. Ако с тях ще се плащат сметки и охрана, това за мен е в графата измама.

# 50 754
Предполагам ще има пост от РА до края на седмицата. Та ще научим повече за “щетите”, нанесени от разследващите. СА май няма да може да си вземе книгите. И наистина е странно, че Макулеви отново липсват. Не се споменава нищо за близките на Пламен и Дечо. Майсторова са ясни-имат ИЛ. ВЙ ми направи много лошо впечатление-отбеляза погрешно мястото, където ходиха, казвайки, че тук дори не е горяло. Поне изчисти лудостта с фаровете на чужда кола до гаража-било стоповете на ремаркето.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 21:24 от Ellgry

# 50 755
Ок, да приемем, че на записите наистина са извършителите, а не Пламен и Дечо. МВР ни ги показват тези кадри. Значи първо, ако има записи на извършителите, и МВР твърдят, че няма извършители, значи МВР лъжат. И значи вместо да скрият всички записи,  за които можеше никой нищо да не разбере (дори Ралица не знаеше за камерите), решават да си играят на кинаджии?
Опитаха се да играят на правова държава. В която прокуратурата служи за разкриване на престъпления. Обаче в една правова държава обществото и най-вече медиите задават неудобни въпроси. Не им хареса и прибраха сергиите бързо.

# 50 756
Предполагам ще има пост от РА до края на седмицата. Та ще научим повече за “щетите”, нанесени от разследващите. СА май няма да може да си вземе книгите. И наистина е странно, че Макулеви отново липсват. Не се споменава нищо за близките на Пламен и Дечо. Майсторова са ясни-имат ИЛ. ВЙ ми направи много лошо впечатление-отбеляза погрешно мястото, където ходиха, казвайки, че тук дори не е горяло. Поне изчисти лудостта с фаровете на чужда кола до гаража-било стоповете на ремаркето.

Нали и протест ще има. Може да са повече постове.

# 50 757
  • София
Те сега сигурно ще отворят сметка за дарения за възстановяването на хижата и после ще направят култово свърталище за ритрийти и поклонения.

Неее, първо им трябват за охрана на хижата.
Боб ли хвърляте?

По новините казаха, че вече са наели частна охранителна фирма за хижата. Та остава само да поизмажат стените в жълто и могат да организират един детски лагер докато е още лято.  ще насъберат заинтересовани майки от изтрещелите фейсбук групи

Еее, прочетох за охраната и по този повод писах. А за предложението бъдещето ще покаже, но няма да е това, не се надявайте.

# 50 758
Опитаха се да играят на правова държава. В която прокуратурата служи за разкриване на престъпления. Обаче в една правова държава обществото и най-вече медиите задават неудобни въпроси. Не им хареса и прибраха сергиите бързо.

Опитали са се да играят на правова държава като ни показват записите с убийците?

# 50 759
Накарахте ме пак да гледам записите от хижата. Божкее... Ивей сваля покривалото на кемпера, събира го и го хвърля до входа. След което кадърът с хвърлянето се повтаря.

Мъжът с брадата, който два пъти!! - и там кадърът се повтаря, ходи до пъна и рови нещо в снега, определено не е Пламен. Има бяло чисто лице и брадата е оформена. Докато на Пламен лицето е обрасло цялото.

Тримата, които ходят до онзи гараж с ремаркето, в средата е Ивей, но другите не са Пламен и Дечо. Не са онези слаби фигури от сценката с прощаването. В момента, в който влиза Ивей във входа, се чува изстрел. В следващия момент показват пламналия пожар. Много изрязано има там.

Безсмислени са тези записи. Клъцни срежи.
Не знам защо изобщо ги сглобяваха и показаха.

Общи условия

Активация на акаунт