Бих искала да разкажа какво ми се случи днес. Платен преглед в ДКЦ 1, Пловдив, само да ми вземат материал за изследване. Единствено при тази „лекарка“ реално можеше да се запази час за веднага (по-късно разбрах, защо само аз чаках пред този кабинет).
Дадох 70 лв на регистратурата, първо лекарката побесня, че съм платила долу, а не съм и дала парите в брой.
След като разбра обаче, че съм само да ми вземе материал и, НАЙ-ВАЖНОТО, че няма да го занеса в ГЕНИКА, направо откачи!!! Крещя, наистина крещя с цяло гърло да се махам и да съм слезела долу да ми връщат парите??? Аз съм нямала право да ида на друго място освен ГЕНИКА?! Реално аз си плащам изследването и би трябвало да имам право да го пусна където искам. (не исках в Геника, защото няколко пъти са ми бъркали изследвания и затова)
Накара ме да се съблека и стоях съблечена на средата на кабинета … докато ми крещи, да съм се махала, защото искам друга лаборатория?! Накрая се разплаках, защото не знаех какво да направя. Долу със сигурност нямаше да ми върнат парите … А за моя бюджет 70лв са много.
За целия ми живот никой, никога не се е държал толкова агресивно с мен. Бях напълно унизена! Тази жена взе 70лв от мен …70 лв и не беше доволна. Някой знае ли колко Геника плаща на лекарите, че да изнудват хората така?! Какво бихте направили на мое място? Случавло ли Ви се е да Ви изнудват да идете в конкретна лаборатория?!